Duiken in Hurghada is te gek! Ook snorkelen zeer mooi.
Meld misbruik
Als je Hurghada bezoekt, raad ik je aan om te gaan snorkelen, is erg mooi!
Meld misbruik
Jungle Aquapark is ontzettend mooi, voor volwassenen, kinderen en oudere kinderen iedereen kan zich daar volop een dag vermaken ! Ook het eten (all inclusive) in het aqua park is zeeeeer lekker ! Loop geen rondje over het park (hotel) zelf want dan wil je helemaal niet weer terug naar El Palacio !!
Meld misbruik
Boek geen tripjes bij de reisorganisatie. Als je op je bedje ligt, lopen er kerels voorbij die je dezelfde tripjes voor minder verkopen. Wij hebben een snorkeltrip gedaan en die was goed bevallen! Tevens dolfijnen gezien. Ze verkopen met het verhaal dat je met de dolfijnen kunt zwemmen, maar dat zat er voor ons niet in.
Meld misbruik
Boek een excursie! Het zijn ervaringen waar je met plezier op terug kan kijken!
Meld misbruik
Leuke dingen om te doen buiten het hotel is om op supersafari te gaan, te gaan snorkelen,parasailing.
In de omgeving is weinig te doen.
De show in het hotel is voornamelijk voor de russen.
Dit hotel is niet voor de nederlanders bestemd
Meld misbruik
mooie lokatie ga eens naar de stad het nieuwe en oude gedeelte van sakkala
Meld misbruik
en hierbij de prijzen van excursies quad safari 10 euro is gelijk aan 80 egypt pond mahmya eiland 15 euro massage van 1 uur en cocos scrub 15 euro betaal niet meer waar je ook maar in hurghada bent
gr
Meld misbruik
Duikschool (Aqua Stars) op terrein hotel. Als je geen duikbrevet hebt dan kun je die halen tegen ca. 300 euro in 4 dagen. 2 duiken ca. 30 tot 50 euro inclusief huur al het materiaal vanaf boot, afhankelijk hoeveel dagen je wilt duiken. Bijna alle duikscholen hebben Europese prijzen maar je kunt wel een paar tientjes besparen door te shoppen. De keuze aan duikscholen is enorm.