Hotel Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh)***** in Hurghada Egypte beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.080 bezoekers online
Home > Egypte > Hurghada > Hotel Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh)*****

Beoordelingen Hotel Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh)*****

10 februari 2012

6,7
hotel

Hotel Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh) scoort een 8,0 uit 10, op basis van 481 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh)***** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 213 vakantiefoto's van Hotel Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh)***** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh)***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh)***** met andere accommodaties in Hurghada.

475 beoordelingen over Sonesta Pharaoh (vh Melia Paraoh)*****

Nooit meer!!
Hennie
21-9-2011 Ben er voor de tweede keer geweest, de vorige keer was 4 jaar geleden maar dit was ook de laatste keer! Jammer dat het zo erg achteruit is gegaan! Veel Egyptenaren voor weinig geld in het hotel, veel burka`s in het zwembad (in het water!!)Nee, mijn droomvakantie ziet er anders uit...Kwaliteit in eten en service was ook erg ver te zoeken....

met een groep, Aug. 2011
Mooie hotel, slecht eten en veel boeren-russen.
Martijn Meijwaard
21-10-2011 Ik ben afgelopen vakantie samen met mijn broer naar Sonesta geweest, en heb daar goede en slechte herinneringen aan, eenderzijds was het een mooi hotel met een fantastische ligging en goed onderhouden hotelkamers ( al liepen er wat rooien mieren in onze badkamer, maar in egypte ontkom je daar niet aan). Dit geld niet voor iedereen, want de een is beter aangepast dan de ander, maar je stoelgang gaat er niet op vooruit en je kunt last krijgen van hevige krampen. Het is dan ook aan te raden niet aan de groenten te komen, en drankjes zonder ijs te nemen, tenzij het ijs is gemaakt met water uit de fles( dit geldt overigens overal). Weinig variatie op de avonden, wij hebben dan dus ook 3x bij de Mac donnald gegeten. Het persooneel en de animatiemensen zijn erg vriendelijk en proberen in de hitte nog sporten te doen. Groot minpunt is toch de dronken russen die zich niet als nette mensen kunnen gedragen richting persooneel en medegasten. Over het algemeen leuke vakantie gehad.

Leuk hotel!
Thommy
31-8-2011 Samen met mijn vriendin geweest en via een veiling 500 euro pp betaald. Wij hebben ook zeker waar voor ons geld gehad. Normaal ligt de prijs rond de 8 á 900 euro per persoon en dit is het echt niet waard!
Hotel ziet er netjes uit kamers worden dagelijks schoongemaakt. Veel russen die denken dat ze koning te rijk zijn en alles kunnen maken. Af en toe erg storend! Krijgt iedere dag schone handdoeken als je pasje inleverd. Goed geregeld. Kan in downtown Hurghada voor 3 euro piza eten en is echt heerlijk!
Zeker wel een aanrader dit hotel maar dan moet je wel een scherpe aanbieding vinden!
Ook de hoteltaxi is ontzettend duur. Beter pak je de locale taxi of het busje.
Sonesta -> downtown hurghada bij hotel was 50 pond en als je een taxi aanhield op straat kon het makkelijk voor 20 pond.

Daarnaast ook bij Jasmin beach geweest om te kiten en dat is echt perfect daar!!! lekker laag water waar je tot je knien in kan staan! Wel erg warm maar dat wisten we al.

met vrienden, Aug. 2011
Geen 5 sterren
Stephan
19-8-2011 Prima resort alleen het eten is gewoon slecht voor een 5 sterren resort. Personeel is heel vriendelijk, geef ze 5 euro en ze doen alles voor je.
95% is rus en die hebben echt schijt aan alles.
In het centrum van Hurghada kan je lekker eten en je word er niet ziek van.

Dit nooit meer
Wim en Ria
6-8-2011 Dit nooit meer. Slecht eten en slechte bediening. 90% Egyptenaren die nog erger zijn dan Russen. Door het personeel is er totaal geen controle op hygiëne etc. Veel mensen ziek en aan infuus gelegen. Ook veel faciliteiten gesloten.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Zou er niet meer heen gaan!
Dineke
15-8-2011 Het Sonesta Hotel is beslist niet meer dan 3 sterren waard. Vooral het eten was slecht, koud, niet veel smaak en weinig variatie.
Veel russen in het hotel, weinig last van gehad.
Tip: Er is een Nederlander die woont en werkt in Hurghada, die vanuit Nederland on-line snorkel-dolfijnentrips aanbiedt. NIET DOEN! Je krijgt niet wat hij belooft en je betaalt de hoofdprijs. De dive-centers van de hotels bieden uitstekende excursies aan tegen een redelijke prijs. Ook de host(ess) van je reisorganisatie biedt uitstekende excursies aan!
Met een taxi naar Hurghada gaan is zeker aan te raden (20 minuten) en daar lekker eten in een lokaal (vis) restaurant.
De kamers van het Sonesta hotel zijn schoon en ruim, niets mis mee.

met oudere kinderen
3 sterren kwaliteit i.p.v. 5
Eduard Steendam
25-7-2011 Wij waren er 11 dagen waarvan van de laatste 6 dagen last hebben van darmklachten, wij hebben bewust ivb met de hoge temperaturen geen koude dranken genomen. Bar Lounge personeel is niet vriendelijk. Front Office personeel moet weer naar school om de basis beleefdheden te leren.
Als je van dit hotel niet veel verwacht dan kan je redelijk tevreden zijn denken wij. Maar het All inclusive programma is wel erg dun, ons zullen ze hier nooit meer zien het is het geld niet waard en je houdt erg veel frustaties aan over. Veel locale gasten en onbeschofte Russen tijdens onze vakantie aanwezig, het was gewoon niet prettig.

met oudere kinderen, Juli 2011
Geen 5 sterren waard
Sylvia
2-8-2011 Net terug van een rondreis. Afsluiten met een paar dagen kust, zon, lekker uitrusten.
Hotel is best goed, mooie en schoone kamers. Personeel meestal aardig. Maar er is nergens bedienig, je moet alles zelf halen, drankjes als je zit te dineren in het restaurant, op het terras, standtent, bar e.d. Animatie erg leuk en zeer aardig. Eten ronduit slecht. We hebben met z'n alle buikklchaten gehad. En zo waren er nog meer gasten. Het verhaal over Egyptische mensen bij het buffet klopt. Ze gedragen zich niet. Proeven met de opscheplepels, dringen voor, nemen heel erg veel tegelijk, gevolg op, en dan lang wachten op bijvullen Het lijkt wel oorlog.
Dus we zijn lekker uit eten geweest in de haven en hebben ( afgezien van de buikloop ) toch een paar heerlijke dagen gehad.

met oudere kinderen, Juli 2011
Sonesta nee......
mariejanne
1-8-2011 Dit hotel is niet 5 sterren waard, doordat het hotel zich meer wilt gaan richten op de Egyptenaren is het zeer slecht bevallen. Wat zijn dat onbeschofte mensen, pakte eten uit de bakken om te proeven en gooide dit gewoon weer terug, je werd omver geduwd als je netjes stond te wachten bij het lopend buffet, zwommen met boerka's in het zwembad, als daar wat van werd gezegd werd het personeel gewoon uitgescholden, naar 5 dagen hadden we dit wel gezien, en zijn dus buiten de deur gaan eten. Wat natuurlijk niet de bedoeling is met All-in. Voor oudere kinderen is hier niets te doen. Dus voor ons nooit meer Sonesta

Nooit meer
Familie met jonge k...
31-7-2011 Mensen ga aub niet naar Sonesta Pharaoh. Darmklachten, wij zijn allemaal ziek geweest. Veel onbeschofte locale gasten. Het hotel geen 5 sterren waard maar een 3+

6,7

met een groep (27)