Hotel Sindbad Club Beach Resort**** in Hurghada Egypte beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sindbad Club Beach Resort****

6,5

27 mei 2012

Hotel Sindbad Club Beach Resort**** Hurghada

Beoordelingen Hotel Sindbad Club Beach Resort****

Red Sea - P.O.BOX 436, Hurghada
Hotel Sindbad Club Beach Resort scoort een 7,8 uit 10, op basis van 276 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sindbad Club Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sindbad Club Beach Resort**** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 196 vakantiefoto's van Hotel Sindbad Club Beach Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sindbad Club Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sindbad Club Beach Resort**** met andere accommodaties in Hurghada.

263 beoordelingen over Sindbad Club Beach Resort****

6,4
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima resort"
Hennie Meurs
27-4-2012 Wij zijn vandaag net teruggekomen van sinbad beach resort. Wij waren met 9 volwassenen en 2 kinderen van 1 en 5 jaar. We hebben een super vakantie gehad. We hadden superior kamers geboekt, daarvoor kregen elke dag fruit op de kamers en de mini bar werd iedere dag gratis bijgevuld.. Het personeel was super aardig en doen echt alles voor je. Het eten was prima. Zelfs de kinderen aten alles en zijn niet ziek geworden.

met een groep, Apr. 2012
"Top ressort!!!"
Rob en Karin
6-5-2012 Wij waren met een groep van 11 personen, waaronder 2 kids. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Het eten was top, er waren wel een stuk of 8 restaurants waar je heerlijk kon eten, ala carte of van het buffet. Voor ieder wat wils. Kan me niet voorstellen dat er mensen over klagen. En het personeel was ook zo aardig en vriendelijk. We zijn nog met de boot wezen varen en snorkelen en er zwom een hele groep dolfijnen naast onze boot, heel gaaf om te zien!!! We hadden ook nog 2 personen die jarig waren in de vakantie, dat hadden we dus doorgegeven bij de receptie dan moet je je paspoort laten zien en dan zorgen hun dat er een versierde tafel staat (kunt kiezen of je het met het ontbijt wilt of s middags of s avonds)en dan komen de serveerders met een grote taart met een kaarsje erop zingend naar de tafel toe, ontzettend leuk!!! Wij zouden zo weer terug gaan!! Een top vakantie gehad!!

met partner, Apr. 2012
"Voor een week primja te doen"
Loes en Kees
1-5-2012 Dit hotel heeft wel wat onderhoud nodig.
Verder jammer dat er geen kinderbadje is.
Personeel vriendelijk. Eten kan beter.
Wil je lekker Hollands gaan eten zoek dan Orange Club op.
Banuit Sinbad Beach naar links de Boedha Club voorbij
Na ongeveer 10 min, aan de rechterkant. Heerlijk Nederlandse mensen alles lekker en heel goedkoop.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Supervakantie"
fh de jonge
6-3-2012 sindbad beauch resort is top,we werden erg vriendelijk ontvanen de kamer lag direct bij het zwembad en het strand
de kamer was erg netjes alleen de douche heeft een opknapbeurt nodig maar was wel schoon
personeel is erg vriendelijk ze werken keihard doen alles voor je ook zonder fooi,eten is lekker keuze uit 8 restaurants,hotel ligt mooi centraal,kortom een superhotel wij komen zeker terug je kunt gebruik maken van zwembaden en restaurants aan de overkant van de weg bij ayuapark,

met partner, Feb. 2012
"Top vakantie"
john en marina
24-2-2012 alles was goed het eten was ook goed. veel resturants totaal 8 stuks, dus is het daar minder ga je naar een ander resturant. mooi strand met gratis handdoek service en voor een kliene fooi doen ze alles voor je .je kunt gebruik maken van het beach en aqua hotel ligt tegenover elkaar .alleen de kamer zijn wat minder. en voor het hotel grote winkel straat. snorkelen is ook aan te raden erg mooi water met talloze vissen.al met al een aaaaaaaaaanrader .

alleenreizend, Jan. 2012
"Geweldig"
mister martin
2-2-2012 Dit hotel is voor mij helemaal top.
Ben nu 3 maal geweest en het bevalt nog steeds zeer goed.
Jammer dat er altijd mensen zijn die over van alles lopen te klagen,maar dat is nederland eigen.
Dit jaar was het eten uitstekend.
En petje af voor het personeel die elke dag 12 uur met een lach aan het werk zijn.
De mensen van Blue waves zijn ook top,ga zeker voor een boot trip en je hebt een geweldige dag...

met partner, Nov. 2011
"Niet aan te raden !"
stefaan
23-11-2011 Ten eerste is Hurghade totaal geen aanrader en ten tweede is het een zeer spijtige zaak dat een hotel die mooie ruime kamer heeft en met kwaliteitsproducten is opgebouwd, totaal niet onderhouden wordt. Het personeel is wel zeer vriendelijk, geen animatie of sfeer in dit hotel omwille (volgens ons) een totaal verkeerd beleid. Kamers : ok doch badkamer vol schimmelranden. Sterke dranken worden zelfs in het restaurant gegeven doch iets van light-dranken of water voor in de kamer moet men buiten het hotel gaan kopen. Het eten is net te doen (ontbijt is wel lekker) indien men niet lang verblijft. Spijtig maar dit hotel is totaal geen aanrader, verveling troef want buiten op straat wordt men continu aangesproken door Egyptenaren die willen verkopen. Zelfs de obers kwamen aan het zwembad in het Aquapark fooien vragen! Doch we waren er maar voor 5 dagen en dus de zon heeft veel goedgemaakt!

met vrienden, Nov. 2011
"Eens maar nooit weer"
van leeuwen
20-11-2011 de ligging is mooi
Personeel is op zich wel vriedelijk bij het zwenbad en het strand alleen bij de receptie word je ZEER slecht behandelt.
We gingen heen natuurlijk voor het weer maar ookom te snorkellen maar dat is daar NIET mogelijk want er is daar in de buurt geen koraal.
het ontbijt s'morgens was super maar de middag en avond maatijden waren gewoon afschuwlijk.
wij hadden een kamer direct aan het strand, natuurlijk wat duurder dan 100 meter van het strand af maar voor onze kamer was oud en vies en putjes stroomden over + vreselijke rioollucht.
bijdeze mijn ervaring met sindbad beach resort is eens maar nooit weer.

met partner, Okt. 2011
"Redelijk hotel"
Olaf en Ilona
5-12-2011 Omdat eigenlijk alles al vol zat, zijn we hier beland. Hotel is netjes, zeer ruime kamers!!! Wordt redelijk schoongemaakt. Ontbijt goed. Voor het avondeten kan je naar veel verschillende restaurants (Club en Aqua hotel). Libanees bij het Beach niet aan te raden.
Verder privé strand, daar is niks te zien met snorkelen. Hebben net als heel veel andere een trip geboekt. Wat ik heel jammer vind dat de eerste plaats tegenviel, de tweede redelijk was en de derde snorkelplaats was zoooooo druk dat je er gek van werd, maar wel veel te zien. Zonsondergang is mooi. Verder wel aan te raden, personeel heel aardig en het eten héél goed aan boord!
Van Hurghada niks gezien ivm blessure. Of wij dit hotel aanraden.... Als je niet al te veel wensen hebt en je wil gewoon 8 dagen van de zon genieten is het aan te raden. Wij vonden het niet echt heel bijzonder.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooi hotel"
familie uit brabant
21-8-2011 We gingen een dagje met de boot mee ,wat we bij Piet geboekt hadden.Een gezellige egyptische jongen die vloeiend nederlands spreekt,wat erg gemakkelijk is tijdens het boeken.De dag dat we zouden gaan waren we ziek,dit doorgegeven en we konden de boottrip verzetten naar een andere dag zonder problemen.We vertrokken smorgens om 8 uur en kwamen smiddags om 4 uur terug.We hebben dolfijnen gezien en zijn naar meerdere plekken geweest om te snorkelen.De bemanning (sunrise)was erg gezellig ,de kinderen mochten zelfs de boot besturen en wij mochten zelfs onder in de boot een kijkje nemen waar de eigenaar woont.
Smiddags lekker gegeten en er was volop drinken.
Kortom je kan gerust een boottrip boeken bij Piet,altijd succes.