Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)***** in Hurghada Egypte beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)*****

28 mei 2012

Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)***** Hurghada

Beoordelingen Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)*****

Safaga Road - PO Box 20, BN26 5TW, Hurghada
Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea) scoort een 8,7 uit 10, op basis van 128 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)***** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 99 vakantiefoto's van Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)***** met andere accommodaties in Hurghada.

105 beoordelingen over SENTIDO Crystal Bay Resort (vh Coral Sea)*****

met partner, Mei 2012
"Uitstekend ressort!!"
Jan
24-5-2012 Prachtig hotel. Vanaf het moment van binnenkomen voel je je welkom. Excellente service. Zeer ruime kamer, prachtige badkamer met enorme inloopdouche en apart toilet. Relaxte sfeer, personeel doet alles om het je naar de zin te maken. Prachtige Spa, met heerlijke massages. Lekkere cocktails, fantastisch eten, zeker ook in de à la carte restaurants. Tegenover het hotel een leuk klein winkelcentrumpje. Weinig nederlandse gasten, veel engelsen en duitsers, geen russen. Wij genieten hier van een fantastische vakantie en gaan zeker terugkomen. Inmiddels veel hotels gezien in Egypte, maar deze steekt met kop en schouders boven de andere uit.
General Manager SENTIDO Crystal Bay Resort management, 25-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste Meneer en Mevrouw van Beek, Wij willen u vriendelijk bedanken dat u een beetje van uw kostbare vakantie tijd heeft besteed om een feedback te geven over ons resort terwijl u nog even bij ons verblijft. We zijn erg blij dat u zo’n heerlijke vakantie in ons resort heeft en hopen dan ook dat u tot het eind van uw verblijf zo heerlijk blijft genieten. Met vriendelijke groeten, Het hotel management

met partner, Apr. 2012
"Geweldige vakantiebestemming"
antonie
25-4-2012 Sinds 22 april brengen wij hier onze huwelijksreis door en vanaf het moment dat je de eerste stap binnen zet is het geweldig. Je wordt behandeld alsof je een koning bent. Geen moeite teveel en geen vraag te gek. Erg vriendelijk personeel, mooie kamers en het natje en droogje zijn uitmuntend. We hebben het geluk hier nog een week te verblijven. Vanmorgen spraken we toevallig iemand van housekeeping op weg naar het strand, beste man ving iets op van honeymoon en bij terugkeer vanmiddag op de kamer was deze prachtig versierd met verse bloemen en lagen er allerlei kleine attenties klaar. Onvergetelijk!!
General Manager Het hotel management, 30-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste Antonie, Wij willen u bedanken voor uw positieve feedback over ons hotel. We zijn blij dat uw huwelijksreis een zeer geslaagde vakantie was en u een onvergetelijke tijd heeft gehad samen met u vrouw. Wij hopen dan ook dat u nog een prettig verblijf bij ons zal hebben en we u nogmaals kunnen verwelkomen in uw “tweede huis”. Met vriendelijke groeten, Het hotel management

met vrienden, Apr. 2012
"Crystal bay, het goede leven!"
Edith en Inkeke
19-5-2012 Een prachtig resort met een zeer relaxte sfeer. Het leven hier is goed. Ruime keuze uit restaurants (ook van de nagelezen ressorts) met live cooking, de kwaliteit is uitstekend en vers! De gastvrijheid is bijzonder; kleine attenties (weten wat je drinkt etc) en gezelligheid maken dat je je er echt thuis voelt. Prachtige kamers, mooie zwembaden en een tuin met geurende bloemen en een baai met daaraan het beach restaurant voor koffie, lunch of snacks maken het plaatje compleet! Zo veel zijn super gastvrij dat het een eindeloze lijst namen zou zijn! Een animatieteam die er zijn voor gezelligheid of activiteit net waar je zin in hebt. kortom alle ingredienten om super te kunnen relaxen. Thanks all voor een top vakantie! Edith en Ineke
General Manager SENTIDO Crystal Bay Resort Management, 23-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste Mevrouw Edith en Mevrouw Ineke, We zijn erg blij dat u heeft genoten van uw vakantie en willen u bedanken voor de positieve feedback over ons hotel. Ons gehele team staat dan ook altijd klaar voor onze gasten. Gelukkig bent u helemaal tot rust gekomen en kunt u er in Nederland weer tegen aan. We hopen u snel nogmaals te mogen verwelkomen in ons prachtige resort. Met vriendelijke groeten, Het hotel management

met partner, Mrt. 2012
"Helemaal niets op aan te merken!"
jack
30-3-2012 We zijn een weekje in dit prachtige hotel geweest, en kunnen niets dan lof geven. werkelijk alles was goed, we hadden een poolsuite geboekt, en die is werkelijk te mooi voor woorden, 2 slaapkamers met uitstekende bedden, de zeer mooie royale helemaal in het marmer badkamers, beide met bad en inloopdouche, dubbele wastafels en lekkere verwenproducten. twee aparte toiletten, 2 minibars, op de slaapkamers grote flatscreens met veel zenders, (ook BVN) een woonkamer met bankstel en flatscreen. een eigen tuin, met privé zwembad, goed tuinmeubilair, buitendouche, en een ober die ieder uur even kwam vragen of er nog iets te wensen viel (drankjes, eten, je hoefde maar te vragen en het werd gebracht, door de overigens zéér vriendelijke en behulpzame ober) ook de rest van het personeel deed werkelijk alles om het je naar de zin te maken.

we hebben eigenlijk maar een opmerking... het was te snel voorbij!

en Susan, bedankt voor de goede zorgen!
General Manager Het hotel management, 12-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste meneer Jack, Wij willen u bedanken voor uw feedback over ons resort. Wij zijn erg blij te lezen dat de vakantie zo goed bevallen is. Wij hopen dan ook dat wij u nogmaals mogen verwelkomen in uw “tweede huis” SENTIDO Crystal Bay Resort. Met vriendelijke groeten, Het hotel management

met partner, Mrt. 2012
"Voor iedereen een aanrader"
Jans en Resi
1-4-2012 We net terug van een onvergetelijke vakantie in Sentido Crystal Bay. Een gastvrij hotel met ruime kamers, schoon en goed verzorgd en vriendelijk personeel. Het eten was heel smaakvol en altijd goed op temperatuur. Ook de 4 à la carte restaurants zijn een aanrader. Voor mijn zoutloos dieet verwees de Nederlandse Concierge, Suzan, die altijd voor iedereen klaarstond, mij naar Chef Ashraf. Door hem voelde ik mij een VIP. Ik hoefde maar aan te geven waar ik zin in had en het werd voor mij bereid. Bij het verwarmde zwembad ontbrak het ook aan niets. Men kwam regelmatig langs om te vragen of je nog iets wenste. Het animatieteam had voor alle gasten wat te bieden en was iedere dag enthousiast. Kortom, een vakantie die wij niet gauw zullen vergeten en we gaan zeker terug.
Bedankt Suzan, Chef Ashraf, Mr. Mohamed-Adel, Lola en natuurlijk alle andere personeelsleden voor deze fijne vakantie. Jullie hotel is TOP.

Jans en Resi
General Manager Het hotel management, 12-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste Jans en Resi, Dank u wel voor uw positieve commentaar over ons resort. Wij zijn erg blij te lezen dat u een geslaagde vakantie heeft gehad in ons resort. Wij hopen dat wij u nogmaals mogen verwelkomen in SENTIDO Crystal Bay Resort. Met vriendelijke groeten, Het hotel management

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Zeer schoon, verzorgd modern hotel."
Anoniem
20-2-2012 Sentido Crystal Bay hotel is een zeer schoon, verzorgd modern hotel. Er hangt een aangename sfeer en heeft een uitmuntende kwaliteit wat eten betreft! Veel afwisseling en zeer smaakvol, zowel in buffetrestaurant als a la carte restaurants.
General Manager Management SENTIDO Crystal Bay Resort., 24-2-2012
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw Charlot Bakker, Wij willen u via deze weg bedanken voor uw positieve feedback over ons resort. Het doet ons plezier te zien dat u een leuke vakantie heeft gehad. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen in SENTIDO Crystal Bay Resort. Met vriendelijke groeten, Het hotel management.

met vrienden, Jan. 2012
"Heerlijk hotel"
C.B. de Blieck
15-2-2012 Wie naar dit hotel gaat is zich verzekert van zeer goed eten, uitermate vriendelijk personeel en een mooi en superschoon hotel. Tevens is in het hotel een hollandse holiday concierge die U met al Uw vragen heel vriendelijk te woord staat, genaamd Suzanne. Wij komen zeker terug!!!!

met partner, Dec. 2011
"Mooi en vooral schoon hotel"
Esther
9-1-2012 Hotel Sentido Crystal Bay was wat ons betreft een topper.
Erg schoon hotel met grote kamers en zeer goede bedden.
Onze kamer (225) had een grote inloopdouche en lag precies in het midden tussen strand en restaurant en tegenover het zwembad.
Eten was goed en altijd volop keuze. Ook bij het strandrestaurant kon je goed eten. De andere restaurants zijn niet door ons bezocht.
Over het algemeen personeel zeer vriendelijk en zeer behulpzaam.
Tegenover het hotel zijn diverse winkelcentra's.

Twee minpuntjes die wij konden ontdekken is dat de cappucino in het strandrestaurant meer naar warme chocolademelk smaakte in plaats van Cappucino. En dat de Pyramide bar in de lobby wat sfeerloos was.

met partner, Nov. 2011
"Tophotel"
n. winterswijk
19-5-2012 We gaan nu voor de 3e x naar Sentido, voorheen altijd naar select garden beach.
Voor ons de perfecte vakantie, heerlijk relaxed, goed eten en fijne service. Ik kan het iedereen aanraden die van rust houdt en de hollandse pot een paar weken kan missen.
gr Koos & Nicole
General Manager SENTIDO Crystal Bay Management, 23-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste meneer en mevrouw Winterswijk, Wat leuk om te lezen dat u wederkomt naar ons resort. Wij zijn erg blij dat u zo’n fantastische vakantie heeft gehad en willen u dan ook bedanken voor uw feedback. Het is een eer om u binnenkort weer te kunnen verwelkomen in ons resort. Met vriendelijke groeten, Het hotel management

"Subliem"
Merckx
7-9-2011 ervaren, vriendelijk en atrentievol personeel. een hotel waar het heerlijk is om te verblijven, prachtige baai en dito zwembad. maaltijden van uitstekende kwaliteit en met een grote variatie. een paradijs op aarde, ééntje om terug te keren