30-3-2012
We zijn een weekje in dit prachtige hotel geweest, en kunnen niets dan lof geven. werkelijk alles was goed, we hadden een poolsuite geboekt, en die is werkelijk te mooi voor woorden, 2 slaapkamers met uitstekende bedden, de zeer mooie royale helemaal in het marmer badkamers, beide met bad en inloopdouche, dubbele wastafels en lekkere verwenproducten. twee aparte toiletten, 2 minibars, op de slaapkamers grote flatscreens met veel zenders, (ook BVN) een woonkamer met bankstel en flatscreen. een eigen tuin, met privé zwembad, goed tuinmeubilair, buitendouche, en een ober die ieder uur even kwam vragen of er nog iets te wensen viel (drankjes, eten, je hoefde maar te vragen en het werd gebracht, door de overigens zéér vriendelijke en behulpzame ober) ook de rest van het personeel deed werkelijk alles om het je naar de zin te maken.
we hebben eigenlijk maar een opmerking... het was te snel voorbij!
en Susan, bedankt voor de goede zorgen!
Beste meneer Jack,
Wij willen u bedanken voor uw feedback over ons resort. Wij zijn erg blij te lezen dat de vakantie zo goed bevallen is. Wij hopen dan ook dat wij u nogmaals mogen verwelkomen in uw “tweede huis” SENTIDO Crystal Bay Resort.
Het hotel management
1-4-2012
We net terug van een onvergetelijke vakantie in Sentido Crystal Bay. Een gastvrij hotel met ruime kamers, schoon en goed verzorgd en vriendelijk personeel. Het eten was heel smaakvol en altijd goed op temperatuur. Ook de 4 à la carte restaurants zijn een aanrader. Voor mijn zoutloos dieet verwees de Nederlandse Concierge, Suzan, die altijd voor iedereen klaarstond, mij naar Chef Ashraf. Door hem voelde ik mij een VIP. Ik hoefde maar aan te geven waar ik zin in had en het werd voor mij bereid. Bij het verwarmde zwembad ontbrak het ook aan niets. Men kwam regelmatig langs om te vragen of je nog iets wenste. Het animatieteam had voor alle gasten wat te bieden en was iedere dag enthousiast. Kortom, een vakantie die wij niet gauw zullen vergeten en we gaan zeker terug.
Bedankt Suzan, Chef Ashraf, Mr. Mohamed-Adel, Lola en natuurlijk alle andere personeelsleden voor deze fijne vakantie. Jullie hotel is TOP.
Jans en Resi
Beste Jans en Resi,
Dank u wel voor uw positieve commentaar over ons resort. Wij zijn erg blij te lezen dat u een geslaagde vakantie heeft gehad in ons resort. Wij hopen dat wij u nogmaals mogen verwelkomen in SENTIDO Crystal Bay Resort.
Het hotel management
20-2-2012
Sentido Crystal Bay hotel is een zeer schoon, verzorgd modern hotel. Er hangt een aangename sfeer en heeft een uitmuntende kwaliteit wat eten betreft! Veel afwisseling en zeer smaakvol, zowel in buffetrestaurant als a la carte restaurants.
Beste mevrouw Charlot Bakker,
Wij willen u via deze weg bedanken voor uw positieve feedback over ons resort. Het doet ons plezier te zien dat u een leuke vakantie heeft gehad. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen in SENTIDO Crystal Bay Resort.
Het hotel management.