Hotel Sand Beach*** in Hurghada Egypte beoordelingen 5.8 | Zoover

Hotel Sand Beach*** Hurghada

Beoordelingen Hotel Sand Beach***

El Cornich Street, 90004, Hurghada
Hotel Sand Beach scoort een 5,8 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sand Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sand Beach*** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Hotel Sand Beach*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sand Beach*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sand Beach*** met andere accommodaties in Hurghada.

1 2 3 4 5 6 volgende

4,8
met partner, 2010
"Echt 3 sterren."
R.v.S.
21-11-2010 Enige tijd geleden in dit hotel doorgebracht. Goede ligging in het oude centrum van Hurghada, hotel zelf is niet bijzonder het eten laat de wensen over, zorg wel dat je op tijd bent anders hebben de vele Russen zonder manieren al roofbouw gepleegd en is er niet veel meer over. De kamers zijn oudbollig en het douche gedeelte is vaak niet op aan te zien schimmel in douche gordijn en kidrand van de douche bak.
De zwembaden zijn in orde de kade langs de inham is echter vroeg al bezet door de handdoeken. links achter de inham is een klein rifje maar voor het echte werk moet je met de boot onderweg, via het bootje van Sandbeach zijn we zelfs bij een vliegtuigwrak geweest. Als je niet te veel waarde steld aan luxe is dit hotel te doen het enige waar ik me echt aan heb gestoord is het controleren van de tassen als je buiten het hotel was geweest want zelfs geen flesje water mocht mee naar binnen.

"Prima!"
Stephanie
19-10-2008 Wij zijn nu enkele dagen terug uit Sand Beach. Het hotel is ons goed bevallen! de service was goed en de kamers zagen er netjes uit, geen kakkerlak of verbouwing gezien! Verder waren we minder tevreden over het eten, maar ach voor een kleine 20 euro kun je bij een goed restaurant eten. Het hotel is niet erg geschikt voor kinderen omdat er geen animatie was. verder is het voor mensen die moeilijk te been zijn ook geen aanrader, omdat er overal kleine trapjes zijn (geen lift!)
het personeel was vriendelijk en regelde veel voor je. De kamers beschikken over airco en een kleine minibar. Het hotel ligt vrij centraal, waardoor je overal gemakkelijk naar toe kunt met een taxi (dit kost haast niks)
Het is geen super deluxe hotel, maarja wat verwacht je voor die prijs? Voor ons was het hotel ideaal omdat we veel excursies gedaan hebben, en er dus alleen kwamen douchen en eten.

met partner, Okt. 2008
"Zeer eenvoudig geen luxe"
Ruud Barnhoorn
1-11-2008 Kamers sober ingericht, bed erg hard. (als je genoeg planken hebt om op te liggen.)
Douche eenvoudig! In eerste instantie koud water maar na melding werd dit verholpen. Tevens douchekop vervangen, vol met kalk. Kamer en badkamer niet echt schoon.
Eten: ontbijt broodjes droog, weinig keus. Beperkte keuze in drankjes. Avond eten niet uitgeprobeerd.
Aanrader : peanutbar (nederlandse eigenaar)

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sand Beach*** bij:

met partner, Okt. 2008
"-"
Marcel en Barbara
7-10-2008 Gezien alle negatieve reacties die we hadden gezien voordat we weg gingen, waren we erg huivering geworden met wat we zouden aantreffen. Van een hotel wat in de steigers zou staan en zwembaden die leeg zouden zijn, hebben wij niets van gezien. Wat dan wel precies gerenoveerd is, weet ik ook niet. Het restaurant kan wel een make-over gebruiken en onze hotelkamer was vrij primitief. De douche was niet zo fris, met heel weinig en koud water.

Het personeel was oke, liepen graag voor je Het eten was erg eentonig; iedere dag hetzelfde. Wat misschien ook een voordeel is geweest, het was de eerste x in Egypte dat we niet ziek zijn geworden! Het strand is aangelegd; ziet er gezellig uit maar neem wel waterschoenen mee als je gaat zwemmen!

Wij hebben echt niets gedaan, we kwamen puur voor de rust, dus onze vakantie was oke, maar we zullen hier niet zo snel meer naar teruggaan.

Er is buiten het hotel niet veel te beleven. Je moet dan echt de taxi pakken als je gezelligheid zoekt.

Familie
"Dit nooit meer"
Loes
26-9-2008 Afschuwelijk aftands oude zooi, met A1 voor de deur slecht eten, kakerlakken. Oude kamers , geen lift en geen airco in het hotel.
GA HIER NOOIT NAAR TOE ECHT NIET DOEN!

met partner, Sept. 2008
"Fijn hotel en vriendelijk echt een aanrader"
cathrien van den bo...
12-10-2008 we hadden kamer L8 en echt we hebben nergens over te klagen gehadt elke morgen frisse lakens en handdoeken en warm water voor naar het strand daar lag er zelfs een kaart inwisselen en je hadt er twee grote strandlakens voor de bedjes en badlakens kwamen ze zelfs nog naar je toe brengen
het eten ja dat weet je is in elk land
eentoning maar ik heb niets te klagen gehadt elke morgen als ik binnen kwam stond voor mij de jus en toast al klaar of anders ging ie het maken
en voor dringen heb ik niets van gemerkt
het zwembad was lekker en elke avond werd het zuiver gemaakt dus de tijd dat ik er was hebben we niets vreemd mee gemaakt
tot de dag dat we naar huis gingen is er goed voor ons gezorgt onze vlucht was pas in de avond we hebben wel om 12 uur moeten uit schekken maar de koffers werden in een aparte ruimte gezet en sàvonds konden we voor we gingen nog lekker douchen en aankleden
tot zelfs op die dag hebben gebruik kunnen maken van de badhanddoeken
wij gaan zeker nog terug

met partner, Aug. 2008
"Slecht hotel"
Monique en rick
24-8-2008 12/08/2008 tm 23/08/2008
Positieve punten:
- ligging. service bij defecten. goed verzorgde excursies. uitzicht vanaf de hotelkamer

Negatieve punten:
geen animatie
de kamer: kleine douche(je kan je kont niet keren). 50cm bij 50cm. vieze matrassen(bloedvlekken) kamer niet goed schoongemaakt. vieze koelkast. geen warm water in de ochtend

zwembad:
- vies( niet gefilterd, waterniveau ca 20 cm onder filter, troebel/ zand en haren). geen douches bij het zwembad

eten/ restaurant:
- eenzijdig voedsel. geen gekoeld voedsel(toetjes wel gekoeld) vliegen. droog brood. geen goed beleg. weinig keuze. verouderde tafels en stoelen, vielen zowat uitelkaar. kortom niet hygienisch
all inclusive?? homaar!!!

publiek:
- veel lokale mensen(70%): erg vervelend, geen manieren bijvoorbeeld voordringen bij het eten, intimiderend nastaren, proberen aan je te zitten, ongevraagd foto's van badgasten maken, alles bezetten(zwembaden, restaurant etc).

einde gedeelte 1

Tony
8-6-2008 Hotel wordt volledig gerenoveerd. Zwembad is voor tweederde buiten gebruikt en wordt gesloopt. De eenderde welk in gebruik is liggen de resten van de sloop van het andere deel. Het hoofdgebouw staat volledig in de steigers. Van de kamers wordt de helft gerenoveerd. Op het strand wordt een boot gebouwd.
Dus gewoon wegblijven.

met partner, Juni 2008
Tony
Dus gewoon wegblijven.

Familie
ciska
14-5-2008 het is een slecht hotel

de pissebedden liepen overal zowat in de kamer alle beestjes en als je blond bent dat is zeker irritant
service is best goed
op de site waar we hadden geboekt zag het er goed maar toen we aan kwamen was het niet zo best.
en het is niks voor kinderen
WAARSCHUWING>> KIES NOOIT DIT HOTEL <<

1 2 3 4 5 6 volgende