Hotel Reemyvera**** in Hurghada Egypte beoordelingen 5.7 | Zoover

Hotel Reemyvera**** Hurghada

Beoordelingen Hotel Reemyvera****

1 Reemyvera, Avenue Safaga Road, 17021, Hurghada
Hotel Reemyvera scoort een 5,7 uit 10, op basis van 106 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Reemyvera****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Reemyvera**** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hotel Reemyvera**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Reemyvera**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Reemyvera**** met andere accommodaties in Hurghada.

103 beoordelingen over Reemyvera****

6,5
alleenreizend, Feb. 2010
"Hotel is gesloten"
familie
27-2-2010 Wij verbleven er zelf in een prive huisje, maar het hotel zelf is zwaar in verval en gesloten. Het gehele terrein is ernstig vervuild en niet verlicht, straten en wandelpaden liggen open met grote kans op verwondingen, zwembaden worden niet meer onderhouden en zijn vervuild. Electra ligt open en bloot.

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Nooit meer"
M.W
16-12-2008 Ik zou iedereen willen afraden om naar hotel Reemyvera te gaan. Het is er een oude boel (lijkt wel een oorlogsgebied) en het personeel is over het algemeen erg onvriendelijk. Er wordt wel flink gewerkt op het resort, dus ik heb het idee dat het er over een paar jaar heel anders uitziet (heeft wel de potentie om een mooi park te worden). Over de kamers kan ik niet veel zeggen, want wij zaten in een privé villa. In het restaurant waren zeer chagrijnige obers en veel asociale russen (voordringen en bergen eten opscheppen). We wilden in het restaurant ontbijten, maar zijn na twee dagen afgehaakt, omdat die obers zo vreselijk onvriendelijk waren. Het strand was ok. In de omgeving is bijna niets te doen (geen leuke terrasjes etc), omdat er bijna alleen maar all-inclusive hotels te vinden zijn in de omgeving.

Familie, Okt. 2008
"Dit nooit meer"
Anita Pas
23-10-2008 Ik was hier met onze zoon schoondochter en mijn man.Zeker niet de vakantie die wij in gedachten hadden.Al wat ik hier heb gelezen klopt wel.Met een busje van je kamer naar strand zwembad restaurant, gewoon te gek voor woorden.Die kamers erg smerig, hebben daarna wel een andere gerenoveerde kamer gekregen aan zwembad, die was wel mooi en redelijk schoon.Eten iedere dag het zelfde en vaak koud, glaswerk was er vaak niet.Bestek moest je om smeken.En ook restaurant was niet erg schoon.Zwembad met glijbanen was erg vies en stenen kapot rond zwembad.Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Reemyvera**** bij:

Familie, Okt. 2008
"Wij hadden er meer van verwacht"
booij-bunschooten
20-10-2008 dit was niet de vakantie die wij ons voor gesteld hadden.
oude kamers en vies.
verweg van de zee.entertainment
we moesten met een busje heen en weer en dat met twee kinderen waardeloos.
het eten was over het algemeen het zelfde en ook koud.
wij vonden het geen leuk hotel.

met partner, Sept. 2008
"Heel goed hotel zeer tevreden"
W. Striekwold
29-12-2008 het eten was zeer goed het personeel was zeer vriendelijk ook het bedienend personeel was zeer goed de kamers waren zeer schoon en werden ook heel goed bijgehouden dichtbij het strand ver van het centrum maar er zijn ook genoeg winkels in de buurt

met vrienden, Sept. 2008
"Wat een rotzooi"
desiree plas
3-10-2008 ik en mijn vriendin zaten in een kamer(1302 om precies te zijn) waar de mieren in kolonies over de grond en uit het stopcontact liepen!!!!
echt te vies voor woorden.
je moest al je kleding nachecken of er geen mieren in liepen.
dus geen relaxed gevoel wat je op je vakantie hoort te hebben.
mijn vriendin had een zonnesteek opgelopen en we hadden wel 5 keer naar de receptie gebeld voor een dokter.
gebeurde niks en ben toen met mijn vriendin die 40 graden koorts had over het verblijf naar de receptie gelopen waar ze met veel moeite een dokter gingen bellen.....(vind dat erg onbeschoft dat het zo lang duurde)
we werden ook een aantal keer gebeld naar onze hotelkamer(waaronder 1 keer in de nacht) dat er een stem aan de telefoon was die zei dat hij van ons hield,wat we aan het doen waren, bla bla bla....
en alsof dat niet alles was lag onze kamer precies aan de kant waar ze aan het erbouwen waren!
hebben dus geen goede nachtrust gehad op onze vakantie en kwamen doodmoe thuis.

met partner, Sept. 2008
"Dit nooit weer"
Hans Hommersom
29-9-2008 We zijn er van 13-09-2008 tot en met 27-09-08 er geweest. Bij aankomst was het donker dus niets er van gezien. s`morgens schrik je wel wat een slecht schoon gemaakte kamer.Gelijk geklaagt bij hostes.Konden naar een ander hotel,MAAR met bijbetaling.daar hebben we niet voor gekozen.Onze kamer werd toen in het bijzijn van ons en op onze aanwijzigingen schoon gemaakt.nog niet goed.Zwembad was smerig te weinig schoongemaakt.Tegels waren er uit om het zwembad.Voor te snorkelen was het voor mijn vrouw een afgang,slecht te bereiken.Dus toen naar de buren gegaan die hadden een mooie loopbrug met trap.Animatieteam was zeer vriendelijk en vroegen ons wat we in dit hotel zochten. 2 keer Snorkel trip geboekt op het strand fantastich.Het eten in de russiche "vreetschuur"altijd hetzelfde.Als fruit alleen galia meloen.en dat 15 dagen achter elkaar.Zie bij gevoegde foto`s.Ook ziek geworden(acute darminfectie)Gelukkig was er wel een dokter die het niet af kon rennen.Bouwwerkzaam heden midden in de nacht

"Goede prijs-kwaliteit verhouding"
Marco van rossum
9-8-2008 We zijn hier geweest van 16 juli tot 30 juli 2008. Hotel heeft een prima strand met ligbedden voor iedereen. Zwembad is ook prima al mag deze wat vaker worden schoongemaakt. Kamer is netjes. Eten is zeer matig. Ontbijt is goed. Tussen de middag kun je je tegoed doen aan heerlijke pizza's, dit is niet inclusief maar die 2 euro per pizza kan de pret ook niet drukken. Er is een chronisch tekort aan glazen bij het diner en ontbijt, zorg er dan ook voor dat je je glas goed bewaakt en niet laat meenemen door het fanatieke personeel in het restaurant.Animatie is OK en zeer vriendelijk, zeker niet te opdringerig. Je wordt wel regelmatig lastig gevallen door de excursie verkopers, maar na enkele dagen en na het boeken van een excursie (Snorkeltrip=aanrader!!)laten ze je met rust. Kortom: we hebben een prima vakantie gehad.

"Leuke vakantie"
Britt
31-7-2008 Wij hebben 2 weken in dit hotel verbleven. Service was goed, propere kamers, eten goed maar weinig afwisseling, animatie genoeg (ze komen je altijd "lastig" vallen om mee te doen, maar als je een paar keer nee zegt, vragen ze het op den duur niet meer!) Leuke excursies jeep safari, snorkelen, ...

"Niet top maar zeker ook niet slecht"
peter en saskia
23-7-2008 Verblijf van 08-07-08 t/m 22-07-08.Het eten is naar egyptische begrippen goed.We misten friet en snacks.Iedere dag is er hetzelfde soort eten.Frisdranken zijn in sommige bars aangelengd en soms warm.Zwembadwater is troebel maar lekker om in te springen.Het strand is erg mooi,wel komen de verkopers steeds langs,wij vonden het gezellig als ze kwamen.Er is buiten de baai van het hotel een geweldige plaats om te snorkelen waar je mooie koralen en vissen kan zien. Onze kamer was erg netjes en goed verzorgd, wel lag onze kamer dicht bij de disco waardoor je de muziek 'snachts hoorde. Fooien geven hoort bij de cultuur van egypte.Wel was het raar dat we de laatste dag om 19:30 opgehaald werden maar na 12:00 uur geen gebruik meer mochten maken van drinken en avondeten.Personeel hebben wij geen klachten over de meeste waren wel in voor een geintje.
We hebben een leuke vakantie gehad in reemyvera