Hotel Pickalbatros Beach Albatros Hurghada***** in Hurghada Egypte beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.081 bezoekers online
Home > Egypte > Hurghada > Hotel Pickalbatros Beach Albatros Hurghada*****

Beoordelingen Hotel Pickalbatros Beach Albatros Hurghada*****

10 februari 2012

uitzicht vanaf balkon

Hotel Pickalbatros Beach Albatros Hurghada scoort een 8,7 uit 10, op basis van 569 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pickalbatros Beach Albatros Hurghada*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pickalbatros Beach Albatros Hurghada***** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 348 vakantiefoto's van Hotel Pickalbatros Beach Albatros Hurghada***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Pickalbatros Beach Albatros Hurghada***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Pickalbatros Beach Albatros Hurghada***** met andere accommodaties in Hurghada.

547 beoordelingen over Pickalbatros Beach Albatros Hurghada*****

met partner, Okt. 2011
Mooi, groot en schoon hotel!
Nieuwenhuis
25-10-2011 Heel mooi, groot, goed onderhouden en schoon hotel! De kamer is mooi: ruim, balkon, goed werkende airco, grote kast en schoon! Echt een heel groot zwembad, met voldoende bedjes, het water is wel een beetje koud. Het hotel ligt aan het stand, waar je via een drijvende pier zo kan snorkelen boven het koraal. (best mooie vissen gezien!) Het eten is lekker. Het Ontbijt: verse broden, croissantjes, yoghurt, crepes, en je kan een eieren laten maken. De lunch en diner is in buffetvorm, maar je kan ook pizza en pasta laten maken. Het duitse restaurant iets minder kolossaal en lekkere patat! Wat betreft drinken: echte cola en fanta en ook cola light! Voor de liefhebber is er ook een mooie sportschool, met loopbanden, fietsen en veel apparaten. Wij zijn half oktober geweest en het weer was super: heel warm (35 graden) en sommige dagen wat wind. Een klein nadeel is het personeel, dat wel erg probeert te flirten met vrouwen. Verder niet twijfelen en gaan!

Ideale locatie voor een week relaxen
Saskia van Geffen
8-8-2011 Hotel beach albatros is een groot resort. De kamers zijn groot en schoon. Het is niet uberluxe, maar er is airco en een koelkastje. de bedden zijn goed. de douche was niet heet. Maar dat hoeft ook niet met 35 graden.
Het eten op het resort is uitstekend! er zijn 5 verschillende restaurants, waar voor iedereen wel wat te vinden is. Van pizza, tot groenten en rijst, tot tortilla's en garnalen. Bier smaakt prima, en de coctails ook.
het resort ligt aan het strand, waardoor je lekker vanuit je luie ligbedje de zee in kunt wandelen en kunt genieten van de mooie vissen. Ga zeker snorkelen! (neem wel waterschoenen mee, de kiezels zijn pijnlijk aan blote voeten)
het animatie team verzorgt elke avond een show in de 'arena'. dit stelt niet zoveel voor, maar is wel leuk tijdverdrijf. Bij het terras is elke avond live muziek. in Juli is het om 19 donker.
wij hebben het erg naar onze zin gehad, maar we hebben niets van egypte gezien, maar dat was niet ons doel. zon, zee,strand en relaxen!

met jonge kinderen
Super hotel
Sanne
15-7-2011 Onze vierde keer Egypte en het is ons super bevallen! De bediening was erg vriendelijk, de kamer ontzettend ruim (twee slaapkamers en een woonkamer), het eten goed, voldoende ligbedden en een geweldig zwembad voor de kids....

Snorkelen is niet zo mooi als in Sharm, maar er was genoeg te zien.

met vrienden, Juni 2011
Prima hoterl
Hebert
20-6-2011 Zijn net terug van Beach Albatros Hotel en zijn er voor de 4e keer geweest. Eerste week was iets rustiger 50% bezet, tweede week stuk drukker, maar veel russen waar we geen last van hebben gehad. Er is weer eens veel veranderd qua zwembaden bij de bungalo's, zeer mooi. Hebben weer een uitstekende vakantie gehad, alleen is het eten een heel stuk achteruit gegaan. Zo'n beetje elke dag hetzelde vlees en vis en weinig variatie in de verschillende restaurants en dat is wel jammer voor zo'n mooi hotel. Hebben verschillende mensen gesproken, die er vaker geweest waren en die hadden dezelfde mening over het eten. Maar al met al geen honger geleden en een fijne vakantie gehad, met de complimenten voor het personeel die echt hun uiterste best deden.

met partner, Mei 2011
Enorm genoten!
Cynthia
3-7-2011 Mijn man en ik zijn 15 dagen naar Beach Albatros geweest.
De mensen waren heel erg vriendelijk, en het was erg rustig op het resort.
Ook hebben we daar iemand leren kennen `Ashraf` Echt een top gozer!
Hij nam ons s´avonds mee om ons de mooiste plekjes te laten zien.
Hij is erg lief en betrouwbaar, en hij heeft ons enorm veel geleerd.

Als je nog meer vragen hebt mail gerust.

met jonge kinderen, Apr. 2011
Geweldig, heerlijk eten en heel erg schoon!
Tanja
9-5-2011 Er zijn 3 verschillende Beach albatros naast elkaar.. de albatros garden(ligt aan de overkant van de straat, albatros resor en het palace.

Wij zaten in het resort, in het hotel met een 13 maanden oude baby.

We vonden het erg verzorgd, hadden het niet verwacht na het lezen van alle reacties. Het was er zelfs zo schoon, dat onze baby overal kon kruipen(geen schimmels, kapotte roosters, of wat dan ook. Overal zag je werknemers poetsen. Wat het eten betreft, we hebben er zelfs biefstuk en verse jus gehad. niet al het eten is zoals in nl hetzelfde gekruid, bv, broodje kebab is eerder een broodje vlees. Toch was het heerlijk en was het vlees van goede kwaliteit. De verschillende restaurants zijn heel afwisselend.
We hebben niks bij hoeven betalen zoals airco, kluis, ijs of sterke drank, wat bij veel andere all ins wel het geval is..

Dus al met al, geweldig! overigens heeft het resort als een van de enige hotels een strand waar je gewoon het water inkan zonder schoenen :)

alleenreizend, Jan. 2011
Uitstekend hotel met veel opties!! Aanrader!!
Ronald Allijn
31-1-2011 BA is een prima hotel. Ben er al in meerdere geweest in Egypte. Deze heeft het leuke dat er er veel zaken zijn die goed zijn en met elkaar is het dan compleet. Ze hebben een grand cafe met overheerlijke capucino en andere koffie's. Echt super!
Een uitstekend aantal restaurants waarvan het Mexicaanse restaurant er echt qua eten uitschiet. De chef-kok is daar super aardig.
Verder, niet onbelangrijk, geen reservering van bedden toegestaan! Nog belangrijker: er zijn altijd genoeg bedden ook al kom je pas om 10 uur!
De grote tuin met heerlijke lagune-achtige zwembaden en de 2 glijbanen (van duinrell-kwaliteit) mogen er ook zijn.
Al met al een uitstekend hotel!!

met jonge kinderen, Dec. 2010
Mooi resort
Niels
22-12-2010 Wij zijn hier in december geweest.
Het is een groot resort met aardig personeel.
Het eten was goed en met voldoende keus.
Het strand was mooi,maar aangezien er 3 hotels van ditzelfde
gebruik mogen maken is het om 08:00 bezet.
Daardoor hebben wij bijna alleen maar bij het verwarmde zwembad gelegen.
Dit was echt super.
Ook weinig last gehad van verkopers van excursies,even zeggen dat je niet geintreseerd bent en ze laten je de rest van de vakantie met rust.
In de brochure staat ook dat er een speeltuin is,die hebben wij echter
niet kunnen vinden,alsmede ook het binnenzwembad niet.(bestaat niet meer)
Als je eenmaal uit het resort bent,heb je echt totaal niets meer.
Normaal gaan we naar Sharm,en daar heb je in het Nabq gebied een lange
promenade waar je langs alle hotels kunt wandelen.
Hier kun je een avondwandeling dus wel vergeten,houd daar rekening mee!!!
Maar als je echt alleen maar op het resort wil blijven,dan is dit echt een super hotel!!

met oudere kinderen, Dec. 2010
Prima
Krimpen
29-12-2010 Op 25-12-10 thuisgekomen van Albatros Beach. We hebben dit resort vorig jaar ook bezocht. Er zijn veel verbeteringen aan gebracht waaronder een verwarmd zwembad. Eten is prima, in elk restaurant een andere keuze. Het strand was nooit druk konden altijd een plaats in de zon vinden ook om 12 uur.
Er waren wat gereserveerde plaatsen maar er waren altijd genoeg zonnebedjes over. De service is goed zonder opdringerig te worden, soms accepteren ze ook geen fooi. We hadden onze blackberry vergeten in de sportschool, deze hadden ze keurig bewaard in een kluis en konden hem de volgende ochtend ophalen.
De kamers in het hoofdgebouw zijn prima, wij hadden ook nog een "bungalow" in het bijgebouw. Deze "bungalow" bestond uit een grote slaapkamer met een bijzet bed voor de 3e persoon. Dit bed was wat klein voor een volwassene.
Volgend jaar gaan we waarschijnlijk weer terug.

zakelijk, Dec. 2010
Prima plek onder de zon
van Zijl
29-12-2010 Leuk resort. Voordelen: alles lekker all inclusive. Eten is goed in de 5 restaurants maar eigenlijk is alles hetzelfde. Lekker buiten ontbijten. 's avonds nog fris dus neem truitje mee. Personeel is vriendelijk en aardig. Blijf bij de Spa /fitness weg, amateurs en niet hygiënisch.
Veel zwmbaden waren zeer koud. Alleen sommige non-action zwembaden had men verwarmd dus daar maar gezwommen. Voor de hele kleintjes waren de zwembaden zeer koud. Ook voor ons trouwens. Glijbanen waren soms dicht en doen zeer aan de billen. Heerlijke koffiebar in het hotel. Aanrader! Strand is fijn maar wandelen is er absoluut niet bij. De aangrenzende stranden zijn van ander hotel dus daar geen toegang. Water is lekker maar voor snorkelaars geen paradijs. In onze vakantie was men zeer druk bezig met de bouw van enorme tent op de tennisbanen voor het Kerstdiner voor 4000 man van 2 hotels. Veel werkzaamheden aan de paden en aan de tent dus vaak omlopen. Kortom: leuk, fijn maar niet bijzonder.

zakelijk (1)
met een groep (9)