Hotel Paradise Golden 5 Hotel***** in Hurghada Egypte beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Paradise Golden 5 Hotel*****

5,9
4,8
6,5

27 mei 2012

Aqua park bij het hotel

Beoordelingen Hotel Paradise Golden 5 Hotel*****

Safaga Road, 251, Hurghada
Hotel Paradise Golden 5 Hotel scoort een 6,7 uit 10, op basis van 213 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Paradise Golden 5 Hotel*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Paradise Golden 5 Hotel***** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 79 vakantiefoto's van Hotel Paradise Golden 5 Hotel***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Paradise Golden 5 Hotel***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Paradise Golden 5 Hotel***** met andere accommodaties in Hurghada.

203 beoordelingen over Paradise Golden 5 Hotel*****

6,6
5,9
4,8
6,5
met partner, Apr. 2011
"Prima hotel"
Astrid
24-7-2011 Verouderd hotel en heel veel Russen waar we geen last van hadden. Wel erg Russisch georriënteerd, maar Engelsen,Duitsers en Nederlanders worden voorgetrokken. Paar keer op dinner gevraagd door het hotelmanagement en een eigen ontbijtzaal, waar geen rus naar binnen mocht.
Kamers waren prima, het zwembad was heerlijk.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Voor herhaling vatbaar"
apessel
16-11-2010 Het personeel was erg vriendelijk, deed alle moeite om het ons naar de zin te maken.
Een vriendelijk woord doet wonderen.
De Russen zijn wel in de meerderheid, maar daardoor is het personeel naar ons inzien extra attent.
De kamers waren netjes em weden goed schoongehouden.
Complimentje voor de staf,

met vrienden, Juli 2010
"Nooit meer !"
Nicolle Vogels
31-7-2010 Wij hadden de beoordelingen gelezen op zoover maar dachten: 'Zo erg kan het niet zijn mensen zeuren vaak om helemaal niets!' Maar dit 5 sterren resort is nog geen 2 strerren waard! Er werd een brandinstaliatie aangelegd in onze kamer waardoor we onze eigen kamer niet in mochten!! Lakens vol cement, Alles verouderd, slecht eten, slechte service, vieze tafels/borden/bestek, personeel spreekt alleen engels als het hun uit komt, niet vriendelijk, overal rommel, stank bij de ingang, geen water bij aankomst, minibar niet gevuld, electriciteit 4x uitgevallen. De excusies die je via het hotel kon boeken waren waardeloos. Quat safari dingen beloven en niet nakomen zoals: 120 min rijden was maar 75 min, prive met zijn 4e was gewoon met 9 personen, engels sprekende gids sprak geen woord engels... ECHT SCHANDALIG... ABSOLUUT GEEN AANRADER

met vrienden, Juli 2010
"NOOIT MEER !"
Lydia
9-8-2010 Wij hadden de beoordelingen gelezen op zoover maar dachten: 'Zo erg kan het niet zijn mensen zeuren vaak om helemaal niets!' Maar dit 5 sterren resort is nog geen 2 strerren waard! Er werd een brandinstaliatie aangelegd in onze kamer waardoor we onze eigen kamer niet in mochten!! Lakens vol cement, Alles verouderd, slecht eten, slechte service, vieze tafels/borden/bestek, personeel spreekt alleen engels als het hun uit komt, niet vriendelijk, overal rommel, stank bij de ingang, geen water bij aankomst, minibar niet gevuld, electriciteit 4x uitgevallen. De excusies die je via het hotel kon boeken waren waardeloos. Quat safari dingen beloven en niet nakomen zoals: 120 min rijden was maar 75 min, prive met zijn 4e was gewoon met 9 personen, engels sprekende gids sprak geen woord engels... ECHT SCHANDALIG... ABSOLUUT GEEN AANRADER

met jonge kinderen, Juni 2010
"Een goed te doen vakantie"
sandra
18-7-2010 wij zijn in het paradise gedeelte geweest, 2 volwassenen met 1 jongen van 7.
toen wij voor de vakantie alle beoordelingne gingen lezen dachten we , ojee, waar komen wij terecht...maar het viel allemaal mee.
het is inderdaad wat verouderd maar alles zover in goede staat en daar gaat het om toch?
ja het eten, smaken verschillen, maar over het algemeen voor iedereen wel iets en ruimvoldoende van alles.
de russen.....ja je kunt je er aan storen maar dat hebben wij niet gedaan, inderdaad met eten, niet normaal, alsof ze jaren geen eten hebben gehad en dan als ze van tafel gaan de helft laten liggen...zonde..
het strand was een klein stukje lopen, ver genoeg in die warmte haha, ligstoelen waren moeilijk te krijgen die waren volgens ons smorgens om 7 uur al allemaal bezet...het zwembad was heerlijk even wennen aan het water want dat was vaak erg koud, werd bijna elke dag gecontroleerd (het water)
personeel was erg vriendelijk, kortom leuke goede vakantie, willen we best weer heen!!!

"Goed te doen"
Alex
26-2-2010 Ik ben samen met mijn vriendin een week naar het diamond gedeelte geweest.Prima hotel voor de prijs die wij ervoor betaald hebben. Eten was goed maar dan wel in het paradise gedeelte. Veel variatie lekkere toetjes. Eten was zelfs warm. Alleen wat idd het nadeel was waren de vele russen(geen last van gehad) en dat het bier de eerste dagen vaak op was. maar dit is later verbeterd toen ze de tap hadden aangesloten. Verder hebben wij een prima vakantie gehad personeel was heel vriendelijk deden alles voor je. Alleen de verkopers op het park waren wel irri maar als je ze duidelijk maakt dat je niks wilt heb je de rest van de vakantie geen last

"Hier nooit meer naartoe!!!!!!!!!!!!!!!"
Ronald
25-12-2009 Eten zeer slecht , smaakloos en lauw tot zelf koud.
95% Russen ( en dat is geen volk )Als nederlander wordt je daar niet goed behandeld. Soms geen bier of rum in de bar.
Eten op strand is saai en niet gaar.Entertament is alleen voor Russen.
Personeel probeerd met je vrouw naar bed te gaan . Resort zeer verouderd

met vrienden, Sept. 2009
"Voor betaalde prijs goed te doen"
Marijke
28-9-2009 Club Golden 5 is de minst beste van de 5 hotels op het terrein. Op zich niet veel mis mee. Eten had warmer gekund maar er was genoeg afwisseling. Wel kloppen alle verhalen over de Russen. Iemand zou toch de Russische regering eens moeten inlichten over hun volk want je wilt deze naam toch niet voor je land. Wat een respectloos volk. Zelfs stukken koraal werden van het rif getrokken. Om het over het eet en drinkgedrag dan nog maar niet te hebben. STUITEND!!. Maar goed als je ze kunt negeren kun je een prima tijd hebben want het personeel van het hotel is erg aardig en behulpzaam. Kortom, goed te doen!

met oudere kinderen
"Heerlijke vakantie gehad!"
Kelly
1-8-2009 Eind april 8 dagen in het Club-gedeelte geweest met het gezin en opa en oma's. Heerlijke tijd gehad, mooi opgezet resort, veel groen. Grote kamers, schoon, nette badkamer en prima bedden!
Zwembad vlak voor de deur. Het grote zwembad heeft hoge, snelle glijbanen.
Eten was wat saai, veel Nederlands eten (bloemkool), kwaliteit niet altijd top (vergeet de diarree-pilletjes niet!), maar overdag heerlijk fruit en mini-pizza's!
Ook nog een massage gehad in de spa: heerlijk!
Prachtig strand (15 min. lopen) met vlak voor de kust een koraalrif! Prachtige vissen en heerlijk gesnorkeld! Kameel gereden over het strand, erg leuk!
Hurghada zelf is de moeite niet waard, zeer opdringerig volk (aan je armen trekken) om je maar hun winkeltje in te lokken. Aankopen kun je het beste op het vliegveld Hurghada doen onderweg naar huis! Veeeeeel betere prijzen en veeeeel leukere dingen!

met jonge kinderen, Juli 2009
"VERSCHRIKKELIJK!"
B. Spaan
13-11-2009 Na alle ervaringen van anderen gelezen te hebben (had ik het maar eerder geweten)kan ik mij aansluiten bij alle negatieve ervaringen. Na 2 jaar besloten wij om een luxe vakantie te boeken met de kids all in. Met volle moed en veel zin kwamen wij bedrogen uit.De kamer was ruim maar ronduit smerig en alles was kapot, het bad was lek en er was geen stop dus konden we er ook niet in. De airco deed het niet waardoor ik ziek werd van de warmte in de nacht, zijn 3 dagen bezig geweest met klagen en kregen met veel moeite een andere kamer welke ook erg smerig was.Van stofziugen hadden ze nog nooit gehoord, het tapijt werd geveegd? Ook wij werden ziek dit was niet van het eten maar van het klimaat, 45 graden zijn wij in holland niet gewend.Verder was in het resort alles in achterstallig onderhoud, zwembad stuk, tegels met name en het sanitair was heel smerig.De kids club was rampzalig, daar laat je je hond niet eens achter, zo smerig en alles kapot,animatie was er niet.NOOIT MEER!!! ZONDE GELD!!