Hotel Nefertiti Beach*** in Hurghada Egypte beoordelingen 5.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.127 bezoekers online
Home > Egypte > Hurghada > Hotel Nefertiti Beach***

4,7
5,3
Hotel Nefertiti Beach*** Hurghada

Hotel Nefertiti Beach scoort een 5,4 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Nefertiti Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Nefertiti Beach*** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Nefertiti Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Nefertiti Beach*** met andere accommodaties in Hurghada.

35 beoordelingen over Nefertiti Beach***

met oudere kinderen, Nov. 2010
Prima hotel voor 3 sterren!!!!
Truus Butter
19-11-2010 Net terug van 5 dagen Hurgada in hotel Nefertiti. bij aankomst ziet het hotel er goed uit. Een kleinschalig resort waar ik van hou. niet massal als in de 4/5 ster resorts. Je betaalt voor een 3 ster hotel en dat krijg je ook. Als je meer luxe wilt
boek dan een ander hotel maar ga Niet zeuren dat hotel Nefertiti niet goed is.
Alle waar naar zijn geld!!!!. Wij hebben goede schone kamer gehad. geen beestjes.
en ja, het tegelwerk ziet er niet zo strak uit als in nederland maar verder wel schoon. Het zwembad werd elke dag schoongemaakt. Het eten is prima maar egyptisch. voor wie hamburger met frites wil eten moet met de taxi naar de MC donald of KFC in Hurgada. Wij zijn NIET aan de race gegaan!!!
Vriendelijk personeel. Veel russen de eerste dagen maar geen last gehad. Niemand liet volle borden achter in het restaurant. De twee laatste dagen veel moslim gasten in het resort. Ook hier geen problemen. Ga vooral naar de massages die hier gegeven worden. is perfekt de masseur!!

met partner, Aug. 2010
Never-titi-again!
Jos
27-9-2011 Ik reis veel, heb veel hotels gezien, en ben daarin niet erg kieskeurig. Als het maar schoon is. Maar dit hotel sloeg alles! Ik kan voorbeelden genoeg noemen waarom ik er absoluut niet weer heen zou gaan. 1 daarvan: Bij aankomst bleken er verse vlekken in mijn kussensloop te zitten. Dit een paar keer netjes aangegeven, maar werd niks aan gedaan. Toen het een keer iets minder netjes aangegeven, kwam de manager kwaad onze kamer binnenstormen en heeft de kussensloop eraf getrokken en is de kamer uitgestormd. Verder nooit weer een nieuw kussensloop gekregen (dus: t-shirt om kussen gedaan). Douchen gaat moeilijk, omdat je vacuüm wordt gezogen in het douchegordijn. We zaten zonder toiletpapier, hiernaar gevraagd, kregen we een stapel maar dezelfde middag zijn ze onze kamer ingegaan en hebben ze het weer teruggenomen. Eten vond ik wel goed en het strand is ook fijn (al komen er wel continu mensen langs om je dingen te vragen ->dokter, animatie etc) Verder raad ik dit hotel niemand aan!

Wat een topper
pieter
28-10-2008 in juni 2008 geweest, super week gehad. verschilt denk ik met mensen die later in het seizoen zijn geweest, gezien de beoordelingen. Ik ga zeker terug!!!

Hotel ????
Wesley
13-10-2008 Vanaf de aankomst op 2 oktober 2008 bleek dat dit hotel de schande van Hurghada was. We werden naar onze kamer gebracht die stonk naar de uitwerpselen, schimmel op de muren had en in de badkamer stond 2cm water. Raar want uit de kraan bleek niets uit te komen. we kregen na opmerkingen te hebben gegeven en een fikse fooi natuurlijk een andere kamer. Na 1 hap van het eten te hebben geproefd, hebben we besloten van iedere dag op restaurant te gaan in de stad. Het drinken in het Hotel heeft iedere minuut een andere prijs (BV: 3 Euro of 4 Euro)en wanneer je betaald, heeft men geen wisselgeld. Het Hotel ligt op een kwartier rijden van het centrum (met taxi tegen 100km per uur) dus dat is zeker geen 5km. Wanneer je in dit Hotel geen grote fooien geeft, zal het zeker een nachtmerrie worden. Er waren wel 2 pluspuntjes. De zon en de beachboy. Het slaafje van het Hotel, deze jongen verdient beter.

Hotel hommeles hurghada
Marcel en Helena Al...
10-8-2008 Bij aankomst op vrijdag 01-08-2008 werd er een kleffe lauwe hap geserveerd
De volgende 4 dagen telkens problemen met de watervoorziening op de kamer, dus niet douchen en geen toilet spoelen. Wij hadden all-inclusive geboekt, maar dat was tevergeefse moeite, de koelkasten waren rijkelijk gevuld met lucht, zodat er geen ruimte meer was voor drankjes en de maaltijdbuffetten waren kaal, slecht eten en erg eenzijdig, eten werd niet warm aangeboden. De ommekeer kwam na geregeld klagen en gesprekken met het management op woensdag.(klagen bij de reisleiding van touroperator had geen zin)
Er is door het management excuses aangeboden voor het ondergane leed, maar voor ons was de vakantie vwb het hotel toch al verpest. Wij gaan een klacht indienen bij touroperators. Veel mensen zijn ziek geworden van het aangeboden voedsel, en hebben dagen niet kunnen genieten van hun zuurverdiende vakantie.

Zeer slecht
Ida
5-8-2008 Zeer slecht hotel met vieze kamers en een badkamer die voortdurend blank stond. Toilet werkte niet(met douchekop toilet doorspoelen) en het water liep onder het bad vandaan. Daarnaast stonk het. Overal zat schimmel.
Eten zeer slecht en in de meeste gevallen op, ook als je een uur voor afloop ontbijt wilde eten. (1 gekookt ei met droog brood voor 2 personen)
Consumpties op: 3 barren, geen water, frisdrank, bier of wijn te verkrijgen.
Toiletpapier eveneens "finished".
Reisleiding probeert dit hotel te verwijderen uit het aanbod.

Guesthouse paradise maar dan echt
Jordy
2-8-2008 de eerste indruk was zeer slecht. de kamers kunnen beter onbewoonbaar verklaard worden. airco werkte niet, televisie ook niet, toilet lekte en was zeer smerig, beschimmelde muren alsmede badkuip. beddengoed stonk en was ontzettend smerig. kakkerlakken liepen in getale over de vloer. verder was er geen water of drank te krijgen. Maar gelukkig was het personeel wel heel behulpzaam om een fles gevuld met kraan water aan ons te geven. alleen hebben wij dat natuurlijk niet gedronken.ook waren de kamers totaal niet af te sluiten.de kamers werden schoon gemaakt met een handoek waarmee ze eerst het toilet reinigden en daarna onze koelkast.een bus toilet spray zorgde voor de frisse lucht op onze kamer. uit betrouwbare bron bleek ook dat het personeel al maanden geen salaris ontvangen had.ik snap daarom ook niet dat mensen nog zulke goede cijfers geven aan dit afvoerputje van egypte.

Familie, Aug. 2008
Dit nooit meer
Jeanette
17-9-2008 alle pogingen, van het personeel, tenspijt om het zo aangenaam mogelijk te maken was het in één woord een rampen vakantie het enige dat het nog een beetje aangenaam maakte was de groep nederlanders. Het eten bestond hoofdzakelijk uit lever, kip of vis. de all inclusief formule was ver te zoeken (ik heb hem niet kunnen vinden) de kleedjes van het buffet waren te smerig om aan te zien. Wij hebben drie maal van kamer verwisseld, in de eerste kamer hadden wij geen balkon, 2e kamer troffen wij bijttende beestjes in het bed en in 3e kamer deed het warme water het niet, niet dat dat wat uitmaakte want de koude was lauw maar om iets water op te vangen moest je wel moeite doen. Verder is mijn advies als je naar een dokter gaat doe dat dan niet in het hotel zelf maar ga naar een kliniek die is goedkoper dan de hoteldokter.

Familie, Aug. 2008
Beachboys Wael & Alam
Nico, Engeline. Mic...
3-9-2008 Vier vallende sterren!
Visum "handlingkosten" op de luchthaven rekent het personeel van touroperator €20 + €5 fooi p.p "t.b.v. hotelpersoneel?”.
Bij de bank kost hetzelfde visum $15 cq €10. Bij de bank kopen dus !

Hotel ok. Kregen bagagehulp. Kamer kon wat kalk op de muur gebruiken. Airco lekker koud. Aandachtspunt is de onregelmatige watervoorziening. Ontbijt ok. Iedere dag diverse soorten broodjes, koekjes, salades. Diner eenvoudig. Lekkerst is direct van de kok. Drankjesprijzen erg hoog.Thee 10 pound, cola 12 pound, fruitsap 15 pound.
Kamerjongens doen extra hun best voor een tip van 2 a 3 pound. Tripjes boeken bij Alam met de foute zonnebril van het Aqua-Center, voor de helft van de touroperator prijs ! Een leuke vakantie met dank aan: Nathalie, Henrie, Janette, Samantha, Darek, Daphne en Mike.

Over twee jaar gaan we op uitnodiging naar het "Red Sea Beach Resort" in Marsa Alam.

met partner, Aug. 2008
Inge en Philip
19-8-2008 Het visum + fooi is ‘t profiteren vd toeristen door ‘t reisbureau: moesten € 25 /pers. betalen: € 20 vh visum dat bij de douane maar € 10 kost. + € 5 fooi voor het hotelpersoneel (dat 't toch niet krijgt )
Het hotel: 1ste indruk positief: inkom mooi, personeel hielp met de bagage . De kamer was minder: schimmel op muren en badkamer in slechte staat . Positief er was airco !
Er was vaak geen water en de elektriciteit viel soms weg. Als we toch konden douchen hadden we plassen op de grond.
Het ontbijt was eerst beperkt. Later in de week wat meer keuze omdat het dan hoogseizoen was. De prijzen voor drank zijn veel te hoog.
Het personeel was vriendelijk soms chaotisch. De kamerjongens zijn OK + te vertrouwen. De strandjongen was heel vriendelijk !
Het management is hypocriet; had vnl oog voor vrouwelijke gasten. Enkele dames moesten zelfs de rekeningen niet betalen ? (Ik kreeg gratis massages, drank ... aangeboden als ik mee had gegaan naar de privé-vertrekken vd eigenaar ?! )

5,7
5,5