Hotel Minamark Beach Resort**** in Hurghada Egypte beoordelingen 7.0 | Zoover

27 mei 2012

Pier/strand bij hotel

Beoordelingen Hotel Minamark Beach Resort****

Sheraton road - El-Kornish , 73210, Hurghada
Hotel Minamark Beach Resort scoort een 7,0 uit 10, op basis van 311 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Minamark Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Minamark Beach Resort**** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 161 vakantiefoto's van Hotel Minamark Beach Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Minamark Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Minamark Beach Resort**** met andere accommodaties in Hurghada.

305 beoordelingen over Minamark Beach Resort****

5,5
6,6
6,7
met partner, Apr. 2012
"Leuke ligging, maar verschrikkelijk eten"
Tamara
23-5-2012 Alles was redelijk, alleen het eten was echt heel slecht. Wij hadden dit wel verwacht, want voor die prijs mag je ook niet teveel verwachten. Het is aboluut geen 4 sterren waard. We hebben een leuke vakantie gehad en als je lekker bij Café Orange (Nederlandse eigenaar) gaat eten, heb je een supervakantie.

met een groep, Apr. 2012
"Iedere waar naar zijn geld"
sia
8-5-2012 Goedkoop reisje, dus vertrokken met niet al te hoge verwachtingen. Dan valt het dus altijd mee !! onvoorstelbaar zo'n verschil zodra je het hotel uitloopt ! daar kom je in kabaal en chaos terecht, toeterende taxi's, bussen enz. auto's die rijden zonder licht, de constant vragende verkopers. en eenmaal binnen en buiten bij het zwembad een oase van rust !! de kamers waren gedateerd maar schoon. Er werd veel werk gemaakt van het ongediertevrij houden van de kamers. zo werd er tegen de avond met een soort dieselmachine een grote wolk verdelgingsmiddel tussen de gebouwen gespoten, waardoor je even in de mist zat. Eten was vooral veel van hetzelfde, maar de spa was weer helemaal geweldig, ben verschillende keren voor massage geweest, heerlijk.
Erg leuk om na het eten nog even de straat op te gaan, en een ommetje te maken. Prima hotel /stad voor een weekje. Daarna heb je het wel gezien.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Leuk hotel en midden in het centrum"
yvonne en nadine
11-5-2012 Wij zijn net terug van een weekje vakantie in Minamark. Best goed tedoen, het eten is een minpunt maar de locatie is erg goed. Bij behoefte an iets anders is er een Mac Donalds en KFC en Pizzahut dus je hoeft geen honger telijden.

met partner, Apr. 2012
"All in = Vol pension met gratis drinken"
Judith
4-5-2012 Hotel Minamark is een mooi hotel met ideale centrale ligging. Als je houdt van gezelligheid en terrasjes, dan is de ligging perfect. Gebouw is in prima staat en ze staan de centrale delen elke dag te poetsen. Kamers zijn misschien wat verouderd, maar schoon. Bedden zijn goed. De schoonmaak van je kamer blijkt wel afhankelijk van de persoon die ervoor zorgt. Dit is de hele week dezelfde dus met fooi kan je ver komen. Wij hadden een superschoonmaker, die er elke dag een feestje van maakt om in je kamer te komen.
Verwacht van het eten niet te veel.3 x per dag typisch hoteleten, wel elke dag een ander thema. Zie dit hotel als Vol Pension met gratis drinken. Tussendoor is er niets te krijgen, behalve de broodjes van het ontbijt die over zijn. Minibar is heel goedkoop, daar hebben wij lekker van gesnackt.
Personeel is vriendelijk, kamers schoon, prijzen laag.
Grootste nadeel.... Russen.

met partner, Mrt. 2012
"Volgende keer iets meer uitgeven."
Pieter
17-3-2012 Matig hotel, moet veel beter kunnen.
Vooral op de laatste dag word je weggekeken, en geen drankjes meer na 12 uur .en om 4 uur moet iedereen weg bij het zwembad.
Toch een mooie vakantie gehad mede door het mooie weer en de leuke excurkursies.

met partner, Mrt. 2012
"Super hotel, alles prima."
Jeannette Vliegen-B...
1-4-2012 Prima hotel heb er 2 weken gezeten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mensen die zeuren over het eten moeten eens kijken wat ze thuis hebben, daar zijn geen 5 a 6 soorten salade en veel keus met vlees en groente e.d. Vergeet niet dat je in een ander land bent en alles anders is als thuis. Ik vind dit hotel de moeite waard om naar terug te gaan heb een super vakantie gehad

met partner, Feb. 2012
"Minamark voor de 7e keer."
Jose van Duin
28-2-2012 Minamark beach resort is het hotel waar mijn man en ik al voor de 7e keer geweest zijn. Het personeel begroet ons dan ook hartelijk. Het hotel ligt aan de drukke winkelstraat, dus even shoppen of buiten de deur iets eten of drinken is zo gedaan. Koffiehuis El harafeez ligt linksaf op 200 m. Hier zitten veel Egyptenaren hun shisha te roken of tv te kijken. Het hotel is elk jaar weer een stukje verbeterd. Het personeel is vriendelijk en willen het de gasten naar hun zin te maken. Bij de receptie hebben Gerges en Magdy ons goed geholpen. Er is nu ook een dame als guest relation aanwezig. Probleempje met de douche was binnen 10 min. verholpen. Ook was er nu meer en betere animatie geregeld. Overdag iets sportiefs en in de avond iets van show. Het eten is wel wat wisselend van kwaliteit, maar dit jaar was er zelfs een paar keer patat. De kofta is er altijd erg lekker. Het strand is niet heel breed, maar er zijn ruim voldoende ligbedden. Voor ons dus steeds een fijne plek om terug te komen.

met partner, Jan. 2012
"Nooit meer geen aanrader"
rulof
19-1-2012 slecht hotel vies vies vies.kamers erg slecht bed matras groter dan bed dus je valt eruit,eten erg slecht vlies rauw,geen water 1rste avond,alleen tegen betaling.lobby vuil alles plakt resturant erg slecht ,onbeschoft kunnen handen niet thuis houden,lobby stinkt naar urine,wc onbruikbaar in hal.al met al nooit meer minamarkt voor ons.op de plaatjes lijkt het erg mooi,maar alles is oud en slecht onderhouden,de shows moet je betalen kaartjes worden verkocht onder het eten beter gezegt ze leuren ermee.somige obers doen hun best maar de meeste kan het allemaal niets schelen.receptie erg vriendelijk.in de lobby moet je betalen voor drank geen all inlc alleen aan het zwembad.alles in plasticbekers ook koffie en thee,dus pas op bij boeken van dit hotel beter honderd euro meer voor een resort.

met partner, Jan. 2012
"Prima hotel"
Hanneke A.
25-1-2012 Hotel Minamark in Hurghada is een prima hotel. Het eten was de ene dag wat beter dan de andere dag, maar voor elk wat wils! Het was een buffet en zeer uitgebreid. De kamers waren wat verouderd, maar wel schoon! Het privestrand grenst aan het hotel met heerlijke bedjes met matrassen. Personeel was zeer vriendelijk. Heel leuk animatieteam!! Was er een week in januari met mijn dochter, hebben het fantastisch gehad!

met partner, Dec. 2011
"Niet boeken!"
prive_21
19-2-2012 Minamark Beach in Hurghada is het meest vieze en verouderde hotel dat wij ooit bezochten. De badkamer was ronduit vies, er was in de kapotte tegels geen voeg waar geen schimmel op groeide en het bad was stuk. Ook hadden geen enkele dag warm water. In Nederland tref je dit soort badkamers in'"onbewoonbaar verklaarde huizen" maar zeker niet in een hotel! Het hulpvaardige maar pertinent onbekwame personeel kreeg het in de 6 dagen van ons verblijf niet voor elkaar. Omdat dit ondertussen al de 2e kamer was vonden wij het na enkele dagen welletjes en kozen ervoor om op die kamer te blijven. De zon en het strand maakten veel goed!