Hotel Hurghada Palace*** in Hurghada Egypte beoordelingen 6.4 | Zoover

4,6
5,5
5,6

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Hurghada Palace***

Villages Rd, 08860, Hurghada
Hotel Hurghada Palace scoort een 6,4 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hurghada Palace***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hurghada Palace*** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Hurghada Palace*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Hurghada Palace*** met andere accommodaties in Hurghada.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

87 beoordelingen over Hurghada Palace***

6,3
4,4
5,3
5,6
"Het is te doen"
gerda moraal
24-1-2010 Eten moet je elders doen, ontbijt is verbeterd.
Leiding is erg star en niet in voor veranderingen. Chefkok is een goede bakker en toetjesmaker maar heeft geen verstand van diner. Eten is al jaren hetzelfde prutje en erg Russisch gericht. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam binnen de hen gestelde mogelijkheden.Heerlijk strand met wel zeurend personeel wat slecht tot geen engels spreekt.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Aardig mits voor weinig!"
Johan
3-8-2010 Hurghada Palace was vroeger vast prachtig. Een mooie grote tuin met een zwembad en daar achter het strand. Inmiddels is het best een beetje verlopen. Maar met een beetje gevoel voor humor is het er prima vertoeven. Het zwembad is oud en sommige kamers en algemene ruimtes hebben renovatie nodig. Allerlei dingen zijn "anders" als gewend maar hey dit is wel Afrika! Dat betekent dat er ongeloofelijk veel meneren werken(vrouwen worden als een soort huisdieren thuis gehouden en werken dus zeker niet in dit hotel!) in allerlei beroepen die wij niet meer kennen. In onze kamer werd bv de airco vervangen op een dag. Hier voor waren serieus 14! mensen tegelijkertijd "bezig". De hoofd-ober van in de vijftig probeert serieus je dochter van 13 te versieren als je zelf even weg loopt. En nogmaals het eten is best aardig maar eet nooit iets wat niet gekookt of gebakken is!. Dus: geen sla, meloen etc.Daar wordt je dus ziek van. Maar een lekker pannekoek als ontbijt, patat als lunch en warm als din

"Simpel, met redelijke prijs/kwaliteit verhouding"
Jacques de Geus
3-8-2009 Een uitstekende keus om tot jezelf te komen en te genieten van zon, zee en strand. En niet te vergeten de klantvriendelijkheid. Een accommodatie alleen geschikt voor mensen met weinig tot geen pretenties!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Hurghada Palace*** bij:

met jonge kinderen
"Het was beter dan yara beach hotel"
kim
30-7-2009 We zijn na 2 dagen gevlucht uit een ander hotel! het was goed te doen in hor palace het is niet een hotel wat ik gauw zou boeken. Je kan zien dat het vroeger een prachtig resort is geweest maar is een tijd niks aangedaan. Ze zijn wel weer bezig met onderhoud! Het eten was niet slecht en voor de kids wilde ze gelukkig wel friet bakken. over Klantvriendlijkheid is echt niks over te zeggen super!Kamers zijn netjes en verzorgd.

"Dit nooit meer!!!!"
Evita de Hond
18-7-2009 02 juli t/m 09juli 2009
Net een week terug uit het het verschrikkelijke hotel.
Het zwembad is levens gevaarlijk, er hangen namelijk open bloot elektakabels 1ocm boven het water het filter zit los, waardoor je in een gigantisch gat komt te staan, op de vloer tegels zijn los, gebroken en staan scheef omhoog. Het servies is gescheurd, gebroken en smerig lekkere bron voor bacteriën, dus lekker met z'n alle aan de schijterij. De all in formule begint in de praktijk pas om 10.30 tot 21:30. Als het frisdrank apparaat stuk is kan je alleen tegen betaling blikjes krijgen en dit gebeurde vaak, waarvoor betaal je dan voor all in???
Het eten is elke middag en avond het zelfde kip en lever, als je iets anders wil moet je er weer extra voor betalen!!
Het personeel is super vriendelijk! Je moet bij de leiding zijn, als je meld dat er iets niet goed is hebben ze er gewoon maling aan.

"VRESELIJK!!! HORROR PALACE"
aapie
12-7-2009 Ik ben net terug en het was echt een Hell! Het eten was niets anders dan Lever en Spaghetti en dat 8 dagen achter elkaar.
Het zwembad was kapot waardoor 2 mensen zich ernstig hebben verwond.
Vanaf dag 1 zat er bloed op mijn kussen en hebben ze daar niets aan gedaan!
De laatste 3 dagen was er geen drinken meer behalve alcohol!!
Om 10:00 uur bij het zwembad met alcohol?? lijkt mij niet de bedoeling.

Het was echt vreselijk en de 6 NL'ers met wie wij dan elke avond waren wilde niets liever dan na 3 dagen al naar huis!

Ik kan je foto's laten zien van de hoeveelheid ellende!

met partner, Juli 2009
"Sterk achteruit gegaan!"
daniel
18-7-2009 Nu 1 week terug, eindelijk herstelt van alle blessures en het vreselijke eten!
Eten is iedere dag hetzelfde en word ook gewoon opgewarmd.
De tegels kun je zo van de zwembadvloer trekken, losse electriciteitsdraden boven het water is "normaal, en geen electriteit.......?". Teen gebroken door een los liggende tegel... bloed komt eruit, dokter kan gebeld worden maar uiteraard op eigen rekening.
Ik ben hier eerder geweest en toen was het heel wat beter maar Hor Palace word steeds meer russian palace!

"Behulpzaam"
Anja
6-2-2009 hallo,voor een echt hotel vakantie met super luxe moet je hier niet zijn,klein zwembad,eten simpel en niet echt heel proper ,MAAR als je voor een duikvakantie gaat raad ik elke duiker dit hotel aan,niet alleen vanwege de zeer goedkope prijs maar vooral voor de behulpzaamheid van het personeel moest je zoals wij een deco ongeval ervaren in egypte,het personeel van dit hotel heeft mij met raad en daad bij gestaan ,ik ben 5 dagen gratis langer mogen blijven omdat mijn vriendin in't ziekenhuis lag en geen van ons mocht vliegen,ze hebben mijn vliegtuig tikket geregeld ook al zijn we DAN verzekerd !en nog een plus punt het zijn alle kristen egyptenaren die er werken!dus duikers wees voorzichtig maar geniet ervan en boek met een gerust hart dit hotel je zit toch 5dagen op de boot!!!

"Prima prijskwaliteit verhouding"
Peter en Patries
14-12-2008 Net terug...voor de prijs gewoon goed en schoon.Elke dag schoon huisje en handdoeken. Zeer vriendelijk personeel. Met de taxi downtown ( 15 e.pond) alles goed te doen. In de winkels zijn de mensen wel te opdringerig.. maar ja.. ook dit hoort bij het land.
al metal een super snoepreisje voor weinig geld.

mark
30-6-2008 wij gaan nu al voor de vijfde keer terug naar hor palace,de prijs is goed voor de prijs,niet vergeten het is maar 3sterren
en geen hilton,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende