4-3-2012
8 dagen voor € 500,- p.p. All-in , via een Duits reisburo, tijdens de voorjaarsvakantie, hier met gezin verbleven.
Direct bij aankomst, maar ook de rest van de week, maakte het personeel bij ons een uitmuntende indruk.Wij kwamen om 15:30 in het hoetl aan:onze 4 koffers werden door het personeel , uit de bus, naar binnen gedragen. Na het inchecken, werd ons gevraagd (door Mw. Eman, die ons de hele vakantie ontzettend vriendelijk heeft geholpen)of wij nog wilden lunchen en omdat wij wel trek hadden werd dit direct geregeld. Na de lunch stonden de koffers al op de kamers klaar.
Het personeel doet erg goed hun best, om het ieder naar zijn zin te maken, zelfs de lastige Russen, die ook door de Egyptenaren vaak als arrogant en onbehouwen volk, worden beschouwd.
De kamers zijn schoon, netjes en zijn uitgerust met TV met BVN, koffie en thee-zet mogekijkheden, airco, kluis, balkon met zitjes en allen zeezicht. Badhanddoeken en ligbedden zijn bij het zwembad en strand gratis verkrijgbaar.
4-3-2011
Prachtig uitzicht, leuk prive strandje en een leuke presentatie daarmee is het eigenlijk wel gezegt.
Het eten is elke dag hetzelfde en erg beperkt. Rijst, aardappels, kip, rund (kan je wel een uur op kauwen).
Ook is er weinig in de all in, ook stond er in de beschrijving tot 02.00 maar dit is tot 0.00. Internet kost meer dan 50 euro voor een week (per ip) dus inloggen op je laptop 50 euro en dan bijvoorbeeld op je iphone ook 50 euro!
Verder is er weinig te doen in de omgeving, de grote winkelstraat 15 min lopen van het hotel is erg saai en iedereen wilt dat je iets komt kopen rondkijken is ONMOGENLIJK.
Personeel doet zijn best om vriendelijk te zijn daar, werd ik een beetje moe van om 20 x per dag te vertellen dat alles goed met me ging.
Voor kinderen lijkt me het al helemaal saai, je moet ze egt zelf vermaken in het zwembad of op het strand.
Normaal betaal je 1000 p.p.p ik 440 p.p.w maar, dit hotel is dat niet waard !!! Advies, ga naar een ander hotel & land