Hotel Grand Plaza Hotel & Resort**** in Hurghada Egypte beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.018 bezoekers online
Home > Egypte > Hurghada > Hotel Grand Plaza Hotel & Resort****

Beoordelingen Hotel Grand Plaza Hotel & Resort****

10 februari 2012

5,9
Italiaans Restaurant

Hotel Grand Plaza Hotel & Resort scoort een 7,6 uit 10, op basis van 571 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Plaza Hotel & Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Plaza Hotel & Resort**** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 365 vakantiefoto's van Hotel Grand Plaza Hotel & Resort**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Grand Plaza Hotel & Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Grand Plaza Hotel & Resort**** met andere accommodaties in Hurghada.

553 beoordelingen over Grand Plaza Hotel & Resort****

met vrienden, Jan. 2012
Super Hotel
Tjerk de Blaauw
18-1-2012 Wij zijn nu voor de derde keer in Hotel Grand Plaza geweest en hebben geconstateerd dat de kwaliteit en het gebodene alleen maar vooruit gaat. De service is uistekend nog beter dan andere jaren. Het eten zowel bij het ontbijt als lunch en diner zijn met sprongen omhoog gegaan.
Veel hangt uiteraard van een ieder zelf af. Bent u aardig en vriendelijk voor het personeel in alle geledingen dan krijgt u dat dubbel en dwars terug. De kamers worden elke dag schoongemaakt en elke dag schone handdoeken ook al heb je ze niet nodig. Opvallend is, dat de mensen graag over hun land vertellen en dat de beelden naar buiten een verdraaid beeld geven.
De Egyptenaren zijn trots op hun land en daar sluiten wij ons graag bij aan. Het is een pracht land met pracht mensen.

met jonge kinderen
Eenvoudig hotel & resort
Angela en Geert-Jan
29-12-2011 In eerste instantie hadden we het resort geboek. De kamers die wij kregen vielen nogal tegen. Oud meubilair, onfrisse badkamer waar rode mieren medebewoners bleken te zijn. Verder kon je op het resort alleen ontbijten, voor de lunch en diner moest je naar het hotel aan de overzijde wat niet al te prettig is als je slecht ter been bent. Na 2 nachten omgeboekt naar het hotel. Een enorm verschil wat de kamers betreft (schoner/mooier). Het eten was niet slecht maar eentonig(niet altijd kindvriendelijk)Hadden beter kerstdiner verwacht maar viel ook tegen. Het verwarmd zwembad bij hotel is zeer ideaal. Als je resort boek, zijn niet alle hotelfaciliteiten tot je beschikking en andersom is dit ook. Personeel is vriendelijk en verleent goede service. Maak goede afspraken bij receptie als je uitcheckt en nog wat langer op het resort verblijft mbt de all inclusive formule. Geen volgende keer!

met oudere kinderen, Dec. 2011
Redelijk hotel voor redelijke prijs
harry en anneloes
25-1-2012 in de 3e week van december is het complex ongeveer voor de helft bezet. Dat betekent geen wachtrijen voor ligstoelen of in restaurant. Kan me voorstellen dat dit in vakantieperioden wel geld. Appartement is goed, doucheruimte wat minder. Ze onderhouden het goed, tijdens ons verblijf druk aan het schilderen. Er wordt veel schoongemaakt. Ook rond de zwembaden. De eerste hulp bij de koffers was het gedrag om vragen rondom meer fooi ronduit slecht. Aan de andere kant, als je de mensen die bedden opmaken een keer een fooi geeft, dan komen er af en toe leuke verrassingen.
Het eten was goed, veel afwisselingen in de zoete nagerechten. Niet veel afwisselingen in vlees maar ja, dat is vaak ook niet bij een all in voorziening.
Sterke drank gratis, wel wat goedkoop spul. Heel veel personeel aanwezig. Ment spant zich echt in om er voor de kerst iets moois van te maken. Soms opdringerig vaak heel vriendelijk. Snorkelen was leuk. Al met al kun je je wel lekker ontspannen of inspannen.

met partner, Dec. 2011
Veel waar voor je geld
Cor Breederland
18-12-2011 net terug van 10 dagen grand-plaza, mooi hotel en ruime kamers met zitjes, je kan egypte 4 sterren niet een op een vergelijken met 4 sterren in europa maar hier mankeert niet veel aan.
Wel is op het strand de zon weg om 4 uur maar je kan al vroeg in de zon zitten het zeewater is nu nog 21 graden.
Het grootte zwembad is niet verwarmd maar dat staat ook in de folder, het andere zwembad heb je tot 5 uur de zon maar is dan behoorlijk druk.
Eten is niets op aan te merken, er is inderdaad elke dag kip vlees vis en lam maar steeds op een andere bereidingswijze en alles zeer smakelijk. Voor herhaling vatbaar en eigenlijk geen last gehad van russen.

met een groep
Eerste en laatste keer
john vd werken
4-12-2011 Het hotel ziet er wel netjes uit
wij moesten door een doolhof van gangen om bij de kamer te komen.
Veel te weinig strandbedden.
Het restaurand is niet berekend op het aantal gasten, lange wachtrijen en steeds weer lege bakken en dus weer langer wachten.
Arogante Russen die niet willen wachten of 1 Rus in de rij voor 10 man.
Iedere dag kip vis rijst pasta groente vrij eentonig en vaak koud.
Wel veel rouwkost maar wat een ieder weet kan niet iedereen daar tegen[maag en darmen]het is beter gekookte groente te eten.
Het personeel is wel hulpvaardig en aardig en voor fooi doen ze veel maar dat is bekend in Egypte.
Het is niet onze eerste keer in Egypte maar wel het slechtste hotel

Prima prijs/kwaliteit verhouding
Nathalie van den En...
9-12-2011 Wij hebben een week in het Grand Plaza Hotel verbleven. We hadden een voordeelkamer, deze was schoon maar wel verouderd. Verder een prima kamer voor de paar uur die je op je kamer bent. Het hotel ligt aan het einde van de 'boulevard'. In het hotel is een winkeltje aanwezig en een pinautomaat, waar je Egyptische Ponden kunt pinnen. Het personeel is aardig en behulpzaam. Het eten was, gezien de Egyptische keuken, redelijk goed. Er is 's ochtends en 's avonds een uitgebreid buffet, 's middags is het buffet wat minder afwisselend. Het animatieteam is ook in de wintermaanden iedere dag en avond actief. In het hotel zijn relatief veel mensen uit het Oostblok, maar hier hebben wij geen hinder van ondervonden. Het zwembad en het strand zien er mooi uit, er zijn voldoende ligbedden. Als je wilt snorkelen/duiken is de Nederlandse organisatie VoodooDivers een aanrader! Zij halen je op bij je hotel, hebben een mooie boot en vriendelijk personeel.

Geweldige vakantie
Patrick
24-11-2011 Let op: het hotel ligt aan de zee en het resort ligt achter het hotel.

Voor herhaling vatbaar
Coen&Irma
2-12-2011 Mooi resort en schoon en nette kamers. Zwembad was heel mooi,maar het water was wel ERG koud,daar mogen ze wel wat aan veranderen. Personeel is ERG vriendelijk en het eten was goed.We hadden iedere dag andere groenten,vlees,soep,ect ect.De ene dag was het echt naar ons bekkie en de andere dag wat minder,maar dat ligt aan onze smaak,dus genoeg en lekker te eten,vooral de toetjes.S'middag buiten eten,en ook allemaal heerlijk.Hotel Grand Plaza vonden wij veel te druk,dit lag aan de overkant en daar was ook het strand,maar dit was erg klein.
Mijn verjaardag ook gevierd in Grand Plaza Resort en je wordt de hele dag in de watten gelegd,en kreeg zelfs taart op mijn kamer. Als we ooit weer naar Hurgada zouden gaan,zouden we zeker weer naar Grand Plaza Resort gaan. 1 tip,probeer wel een kamer aan de zon kant te krijgen als je laat in het seizoen gaat.

met vrienden, Nov. 2011
Gemiddeld 3-4 sterrenhotel
Laute
28-11-2011 Op zich een goed hotel voor die prijs. Wil je meer luxe en meer uitbreiding bij het eten moet je gewoon een duurder hotel boeken.
Kamer was schoon, lekkere douche, prima bedden. Wij kijken niet naar kapotte tegels of dikke voegkitten, het was gewoon prima zo. Eten idem: de ene keer lekkerder dan de andere maar dat heeft met smaak te maken, ook daar zijn we niet zo moeilijk in. We zijn in ieder geval niet ziek geworden en hebben alles gegeten. Mooi zwembad aan het strand maar dat was ijskoud. Er is een ander zwembad (verwarmd) met een iets ongezelligere ligging. Strand lekker, soms wat veel wind. Géén mooie snorkelmogelijkheden, er was weinig te zien! We hebben eerder een hotle gehad met een compleet aquarium voor de deur maar hier was het zoeken naar een visje. Animatie volledig rus-georienteerd dus daar hebben we weinig van gezien. In de omgeving van het hotel waren winkels maar wel met opdringerige verkopers.

Nooit meer
ilonka
6-12-2011 Bij het inchecken hadden alle receptionisten (heren) gele stopdassen om waar hele vieze vlekken op zaten. Geen een heer had een schone stropdas om. De kamers waren schoon en niks op aan te meken. Dan de eetzaal: eten was koud veels te klein voor het grote hotel en de tafels te smerig voor woorden. Ze ruimde niks op en je moest smeken of ze alb de tafelkleden wilden verwisselen en bestek kon krijgen. Op het strand was het ook vreselijk overal windschermen die je moest pakken en alles er aan doen om ze te behouden anders pakte andere ze wel voor je weg. Personeel onvriendelijk en niet geintresseerd in je. Oh ja en Russen (de associale) in overvloed. De volgende dag gelijk door de reisorganisatie een overboekingen naar Hotel Steigenberger Al Dau Beach (3 hotels verder) geregeld en dan weet je pas weer wat luxe is en zoals je van een vakantie moet genieten.

5,9

zakelijk (1)