Hotel Grand Azur Horizon Resort**** in Hurghada Egypte beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.384 bezoekers online
Home > Egypte > Hurghada > Hotel Grand Azur Horizon Resort****

Beoordelingen Hotel Grand Azur Horizon Resort****

10 februari 2012

6,7
Hotel Grand Azur Horizon Resort**** Hurghada

Hotel Grand Azur Horizon Resort scoort een 8,1 uit 10, op basis van 400 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Azur Horizon Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Azur Horizon Resort**** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 63 vakantiefoto's van Hotel Grand Azur Horizon Resort**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Grand Azur Horizon Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Grand Azur Horizon Resort**** met andere accommodaties in Hurghada.

392 beoordelingen over Grand Azur Horizon Resort****

Nooit meer...
Kathy
30-4-2011 Ikzelf en mijn man zijn twee jaar geleden naar dit hotel geweest en ik kan zeggen dat ik nooit meer terug zal gaan. Wat een slecht hotel! Het eten was ronduit walgelijk! Geen variatie, alles was koud. Salades die de dag ervoor apart geserveerd werden bevonden zich de dag nadien allemaal gemengd in dezelfde kom, jakkes! De kamers waren inderdaad ruim maar dat was het dan ook. Dit hotel zou echt uit alle boeken geschrapt moeten worden.

Wat een gribus
Angelique
18-10-2010 Dit hotel dient niet meer in de reisgidsen te staan. Wat een vreselijk hotel. Slecht eten, vieze kamers die overigens wel groot waren ( maar waar je niets mee doet). Alles was kapot op de kamers en badkamers. Echt alles is gebaseerd op het Russisch publiek wat er komt.Je wordt aangesproken in de eetzaal in het russisch, bij de receptie, de animatie gaat in het russisch, echt alles. Vriendelijk gedag zeggen naar het personeel wordt als bijzonder ervaren???? Je kunt zeggen dat je je er niet aan moet storen aan die russen maar geloof me....wij zijn van de 8 dagen 6 dagen wezen duiken en waren dus van sochtends acht uur tot vijf uur van het resort af,echter de overige uren die je dan op je resort bent geven genoeg aanleiding om je wel te storen.Het zijn gewoon onvriendelijke vakantiegangers.

Plaag
Jarrod
4-8-2010 99% russen, dus wees snel indien je eten wil!zoals altijd erg vervelend, opdringerig en kennen het woord; uw beurt niet

Superrrrrrrrrrrr
V Gulik
27-7-2010 zijn er nu 2 keer geweest en het is er gewoon heerlijk.
Ieder die hier over RUSSEN klaagt, dat heb je in egypte bijna overal dus ga dan ergens anders heen.

met partner, Mrt. 2010
Nooit meer
Cor
29-3-2010 Hotel Grand Azur is niet bedoeld voor Nederlanders. Dit hotel is gericht op de Russen. Animatie is Russisch. Personeel is grotendeels Russisch. De vakantiegangers zijn Russisch. Wij waren de enige Nederlanders. Kamer is groot maar niet helemaal schoon. W.c's in het hotel zelf waren smerig. Eten was niet veel. Ontbijt was prima. Middageten was minder maar te eten. Avondeten was niet veel. Daarbij komt dat de Russen zich a-sociaal gedragen alsof ze niks gewend zijn. pakten gewoon de stoel onder je vandaan. Personeel deden alles voor een paar euro. Ik snap niet dat de Nederlandse Reisbureaus dit hotel nog in hun assortiment heeft.

Goede service
Paul
12-3-2010 Dicht bij vliegveld en op loopafstand van winkels en restaurantjes. Bediening extreem vriendelijk voor Hollanders. Juist doordat ze er bijna niet zijn. Voornamelijk russen maar daar heb je geen last van. Als je NL zoekt moet je hier niet zijn. Russen hebben weinig respect voor Egyptenaren en daarom "genieten" ze van ons. Eten prima, niet speciaal maar goed. Kamers zeer groot en goed schoon gehouden. Geef hier en daar een Euro en ze geven je een topvakantie. Zeker aanrader.

met partner, Dec. 2009
Niet doen
Stephan
27-12-2009 Wij zijn hier 8 dagen geweest in december. Wij reizen zeer veel en hebben een opleiding genoten aan de hotelschool dus weten waarover we praten.
Laat ik positief beginnen, de kamers zijn dik in orde, mooi ruim, minibar en koffie faciliteiten in de kamer. Ook het snorkelen op het prive stand is geweldig, alleen het rif is weinig van over, dood, maar de vissen zijn er, en die zijn geweldig
Het eten is ronduit slecht, alles lauw tot koud. En variatie is ver te zoeken. Ook het ontbijt lijkt meer op een banketbakkerij en het stokbrood is elke dag slof en ook zoet van smaak.
Het dorpje Sakala kan je niet rustig slenteren, elke winkel proberen ze je naar binnen te trekken, elke taxi die voorbij komt zal luid claxioneren of je misschien mee wilt. Ze stoppen zelfs ondanks je niet wilt. Alles wat je koopt moet je onderhandelen, je kan echt niemand vertrouwen. Iedereen probeert je op te lichten.
Ook de Russen zijn echt vreselijk. Boek geen uitstapjes via Oad,.

Lekker relaxen
anne
28-11-2009 Wij zijn geweest van 17 t/m 24 Nov.
Hotel is goed vriendelijk personeel,alleen waren er 99,9% Russen,tijdens ons verblijf waren er 6 Nederlanders verder hoor je geen engels of een andere taal!
Eten was s'morgens en s'avonds netjes geregeld tussen de middag minder.
Zeer grote kamers. In de omgeving van het hotel is er niets te beleven maar voor een weekje zon prima te doen

Jammer van de Russen!
Priscilla
2-11-2009 Wij zijn de eerste 2 weken van oktober geweest. Het hotel zelf is niet verkeerd, maar er zijn zoveel Russen, dat die je verblijf daar toch wel vergallen. Zelfs de entertainment is in het Russisch, ook word je in het Russisch aangesproken... Niet echt prettig. Mocht je een lekkere ontspannen massage willen, niet hier boeken, want dat is een pijnbank! Voor ons dus nooit meer dit hotel.

Prijs kwaliteit ok
JPV
23-10-2009 Goed hotel prijs kwaliteit, alleen veel en vervelende Russen van mijn part mag de muur opnieuw opgetrokken worden en hopelijk krijgen ze dan geen toestemming meer om hun land te verlaten zoals vroeger, echte varkens en dieven stelen alles wat niet vast hangt we konden onze ogen niet geloven

6,7

met een groep (2)