99x.xxx beoordelingen - 39.823 bestemmingen - 236.530 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 211 bezoekers online
Home > Afrika > Egypte > Hurghada > Giftun Islands

Beoordelingen Giftun Islands

13 maart 2010

Adres
Er is geen adres informatie beschikbaar voor Giftun Islands

Er is nog geen foto beschikbaar

Wil je weten wat anderen vonden van Giftun Islands in Hurghada? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Giftun Islands.
  • Beoordelingen (5)
Lettergrootte: A   A   A

5 beoordelingen van Giftun Islands

NL (5)

Algemene indruk

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (3)
Vrienden (2)
Met partner, 2010 MarcenMo, 14-2-2010
Prachtig eiland met geweldige snorkelmogelijkheden
Bij het hotel Sunrise Select Garden Beach hadden wij via één van de verkopers op het strand een snorkeltocht geboekt, met een excursie naar Giftun eiland. Met een boot zijn we langs de mooiste riffen geweest om daar te snorkelen om vervolgens bij te komen op het eiland. Dit eiland is werkelijk te mooi om waar te zijn. Een Caraibisch tintje in Egypte, waar je heerlijk kan relaxen en genieten van de prachtige stranden en de superblauwe zee. Ook geweldig om te snorkelen of gewoon langs het strand te lopen. Vergeet niet om foto's te maken want anders geloven weinigen dat het echt om Egypte gaat. Omdat het in de zon behoorlijk warm kan zijn, is het heerlijk om de verkoeling in de zee te zoeken. Helaas zijn we maar een paar uur op dit eiland geweest, maar we hadden er het liefst de hele dag doorgebracht. Voor ons zijn dit de uitstapjes om naar Egypte te komen,vooral het snorkelen in de rode zee is wonderschoon met al het onder water leven. Als we weer gaan, dan gaan we zeker hier weer heen!

Met partner, Juli 2000 Gerrit Kemker, 14-2-2010
Prachtige lokatie
Giftun Island is een unieke lokatie om te duiken en te snorkelen. Prachtige witte stranden en heerlijk klimaat. De boten waarmee je vertrekt zien er zeer verzorgd uit en de bemanning is altijd bereid om je met alles te helpen.

Vrienden, onbekend Ger van Voorn , 1-11-2009
We zijn er maar een paar uur geweest, maar ik zou er wel weer eens een keer heen willen.We hebben ook bij andere eilanden in de buurt gesnorkeld.

Vrienden, onbekend Elke, 21-9-2009
Mahmya = het aards paradijs.
Helderblauwe zee, spierwit zand, gezellig caféetje en niet te vergeten een fantastisch koraal. Dit is echt een prima excursie voor snorkelaars.
Ik ben er alvast helemaal fan geworden van het snorkelen. Heel veel en mooie vissen gezien. Toen we met de boot op terugreis naar de haven waren ook dolfijnen gezien.
Het eten dat bij de excursie inbegrepen zat was goed. Er was vanalles wat (frietjes, puree, gebakken kip, pasta, vis, groenten, ...)
Niet twijfelen, gewoon DOEN!

Met partner, onbekend Richard, 20-9-2009
Mahmiya (Giftun) is een echt paradijsje. Het enige wat dit eiland mist zijn de palmbomen. Als je deze had was het net een caribisch strand. Spierwitte zand, licht blauwe zee, het koraal op zwemafstand, kort gezegd ..... zalig !!!!
Echt een aanrader om hier een dagje heen te gaan. Het eten wat je daar krijgt is primitief maar heel lekker, niks mis mee.
Dus een dagje Mahmiya ?? ZEKER doen

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?