Vraag & Antwoord Hurghada

kamer (0 reacties)
Hotel Jungle Aqua Park****
karin
24-5-2013
Wij hebben bij arke een voordeel kamer geboekt. Bij de omschrijving staat dat we dan aan de meerzijde zitten. Zitten we dan wel aan een zwembad of niet?

Kelly
24-5-2013
Hallo, kan iemand mij vertellen hoe het aan het strand is en hoelang je in de shuttle moet zitten? Wij zijn namelijk aan het twijfelen tussen 1001 nacht en titanic aquapark resort . groetjes kelly

25-5-2013
geen twijfel mogelijk als je moet kiezen dan is titanic beter !!!!!!!!!!!!!

Leuk voor jongeren? (0 reacties)
Hotel The Three Corners Sunny Beach Resort****
Esther
23-5-2013
Ik vroeg me af of er in de avond wat te beleven valt in het hotel? (bar/discotheek) Is het voor jongeren leuk? Aangezien je wel aan je hotel bent gebonden. Ook vroeg ik me af je kan fitnissen? Alvast bedankt.

Blok à of blok b (1 reacties)
Hotel Arabia Beach Resort****
dennieboy67
23-5-2013
Wij gaan van de zomer 15 dagen naar Arabia, we zijn een gezin met een zoon van 8. Wij willen proberen om in het blok recht tegenover de lagune op de begane grond te komen. Weet iemand waar ik dat het beste kan vragen. Agnes als je mij ook wat foto's van deze kamer wil mailen. Gaarne naar d.dolstra@ggn.nl Thanks

23-5-2013
Hallo. Ik ga ze nu uitzoeken voor je, ze komen eraan. Fijne vakantie, groetjes Agnes.

Alissa
22-5-2013
Wie weet of je opblaasbare ligbedden en banden mee mag nemen het zwembad in? Groetjes Alissa

René
Dat mag,worden zelfs in winkeltje verkocht

René
Dat mag,worden zelfs in winkeltje verkocht

waar hebben jullie gesnorkeld (1 reacties)
Hotel Jaz Blumarine*****
nico
22-5-2013
Wij gaan in augustus naar blue marine toe. We kunnen niet echt vinden waar je kan snorkelen op de excursies na. Zijn er plekken dicht in de buurt waar je mooi kan snorkelen?

23-5-2013
Hallo Nico. Je hebt Sharm el Naga, is denk ik ong 45 min rijden. Ligt in de middle of nowhere maar je kunt hier gelijk van de kant de zee in. Je gaat dus niet eerst met een boot de zee op. Er is een zwembad, restaurant, ligbedjes bij. Is echt heel mooi. Fijne vakantie, groetjes Agnes.

dolfijnen (1 reacties)
Hotel Arabia Beach Resort****
Ad Buijk
22-5-2013
Wie weet wat het kost om met dolfijnen te gaan snorkelen. Ik heb gelezen dat je bij Piet moet boeken. ad

23-5-2013
Hallo Ad. Wat Piet vraagt weet ik niet maar ik heb een lijst van Arke, weet je ong de prijs, en daar vragen ze voor volwassenen voor een Dolphin trip € 39,00 p.p. Voor kinderen € 20,00. Dit is incl met snorkeluitrusting, lunch en proefduik. Maar zou persoonlijk voor een eigen snorkeluitrusting zorgen. Fijne vakantie, groetjes Agnes.

Familie kamers (0 reacties)
Hotel Titanic Beach Resort*****
Anna
22-5-2013
We gaan in augustus naar deze hotel en hebben familie kamers geboekt- wie weet hoe ze ingericht zijn?We hebben begrepen dat er twee aparte slaapkamers zijn en woon/zit gedeelte.Klopt dat?

Shemey
21-5-2013
Hoelang duurt het ongeveer van vliegveld naar het hotel?

Rene
ongeveer 20-25 min

22-5-2013
het is 15 minuten vanaf het vliegveld met de bus !!

Remco
20-5-2013
Is het water van het zwembad zout of zoet.

Carina_C
Is een zoetwaterzwembad

kinderanimatie en excursies (2 reacties)
Hotel Primasol Titanic Resort & Aqua park****
20-5-2013
Volgende week gaan wij met onze zoon van bijna vier jaar naar dit resort. Wie weet welke animatie er is en of er ook een kinderclub oid is? En welke excursies zijn te doen op deze leeftijd?

20-5-2013
Het animatieteam is geweldig en betrekt iedereen bij de activiteiten, de shows in de avond zijn een aanrader om te bekijken.

20-5-2013
Bedankt voor je reactie. Wij zijn zelf al een keer op dit resort geweest, maar zonder zoon. Ik ben dus echt benieuwd welke dingen er voor de kleintjes worden georganiseerd. Daar heb ik de vorige keer niet zo op gelet helaas.

19-5-2013
Wij vertrekken over ruim een week naar dit resort samen met onze zoon van bijna vier jaar. Weet iemand of er ook een soort kinderclub is?

20-5-2013
Hallo. Je hebt 3 soorten Titanics. Titanic Resort, met aquapark, dit hotel ligt niet aan het strand, , je kunt naar het strand met een shuttelbus naar hotel Aladin aan de overkant. Dan heb je Titanic Palace en daarnaast het zusterhotel Titanic Beach Spa Resort, ook dit hotel heeft een aquapark. Dit hotel ligt aan het strand. De mensen van Titanic Palace mogen gebruik maken van Titanic Beach Spa Resort.

Zwembaden en snorkelen (1 reacties)
Hotel Titanic Palace*****
Ilse
19-5-2013
Hallo, Ik twijfel over een boeking bij Titanic Palace of Titanic Beach maar had een paar vragen. Zijn de zwembaden met de glijbanen van Titanic Palace? Of moet je nog een eind lopen naar het aquapark? Kan je via het zwembad van Palace naar het aquapark? Is er een rif aan het strand waar je zo kan snorkelen en mooie vissen kan zien? Ik twijfel over een boeking bij Palace of Beach. Heeft iemand in zo'n huisje aan/in het zwembad gezeten?

20-5-2013

Rijden op het strand (0 reacties)
Hotel Primasol Titanic Resort & Aqua park****
Carlijn
19-5-2013
Wie kan mij vertellen of je ook kan paard of kameel rijden op het strand?Groetjes Carlijn

faciliteiten (0 reacties)
Hotel Triton Empire Beach Resort***
Agnes
18-5-2013
Hallo, wij vertrekken binnenkort naar Triton empire beach en ik heb een paar praktische vragen. Mag je ook gebruik maken van de faciliteiten van Titon Empire, ook de drankjes in de Peanutbar en de wifi daar? Waar kan je in de omgeveing goed snorkelen; iemand tips? Is er (europese) koffie te krijgen of kan ik beter oploskoffie of zoiets meenemen? Is er een fohn op de kamer of zelf meenemen? Heel wat vragen, mogelijk ben jij in dit hotel geweest en kun je mij helpen? Bedankt!

Wasserij service + andere vraagjes (0 reacties)
Hotel The Three Corners Sunny Beach Resort****
Astrid
17-5-2013
Goedendag, wij gaan eind mei voor 3 weken naar dit resort. Nu kan ik zeker niet voor 3 weken kleding meenemen dus vraag mij af of iemand ervaring heeft met de wasserij service van dit hotel. ook ben ik benieuwd naar de kosten hiervan. Ik lees ook dat er overal zeezicht is, is dit ook op de BGG? Op de site van Neckermann staat dat de wifi gratis is tot 250 MB per verblijf, maar op de site van Three Corners zelf staat dat dit per week is? Iemand hier ervaring mee? Alvast heel veel dank voor de (eventuele) reacties.

Marc
16-5-2013
Heb je een visum nodig als je heel je vakantie in het resort blijft.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?