Vraag en Antwoord over vakantie in Hurghada in Egypte | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 1.708 bezoekers online
Home > Egypte > Hurghada

Stranden
Sfeer
Hurghada

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Afstand naar Myamar (0 reacties)
Cindy
9-2-2012
Weet iemand hoe lang de boottocht naar dit mooie eiland duurt. Ik wordt nl snel zeeziek, maar wil wel graag hier gaan snorkelen. Een boottocht van twee uur zie ik niet Zitten, maar een half uurtje is te doen. Bedankt voor de info.

maurice
9-2-2012
Wie weet of er een minibar is en of deze all-inclusive is

familiekamers (0 reacties)
Hotel Sindbad Club Aquapark Resort****
linda
9-2-2012
wie kan mij vertellen of de familiekamers in dit resort ook echt 2 slaapkamers zijn met een tusendeur?

Wie weet (2 reacties)
Hotel Calimera (Golden Beach)****
Landa
6-2-2012
Weet iemand wat het beste betaalmiddel is in egypte. Over 2 wkn gaan we naar Calimera en lezen verschillende adviezen over de valuta. Zijn egyptische ponden nu idd beter dan euro's ? . Wat kost de taxi vanaf Calimera naar het centrum van hurghada ? Aan hoevel fooi per keer moeten we denken aan b.v. het personeel ?

8-2-2012
Hallo Landa. Het beste betaalmiddel. De één zegt ponden, de ander zegt euro's. In het verleden hebben wij altijd met euro's betaald en afgelopen november alles met ponden. Vond dit wel heel fijn, niks om te rekenen van euro's naar ponden en je kunt niet zo gauw bedonderd worden. Ga de volgende keer weer voor de ponden. Als je euro's wilt wisselen voor ponden dan dit pas in Egypte doen, krijg je een veel betere koers, dus niet op Schiphol of zo. fijne vakantie, groetjes Agnes.

Edwin
9-2-2012
Hallo, Ik ben al diverse malen in Hurghada geweest. je kan er betalen met euros en met ponden. Let wel op de wissel koers die de winkels dan hanteren. Wil je een fooi geven, doe dat dan in euros, deze sparen ze dan op en is voor hun meer waard. ( inflatie ) Een fooi van 50 ct tot max. 1 euro is ruimvoldoende. groet Edwin

prijzen (1 reacties)
Appartement Mash/Masch 1
roy
6-2-2012
Graag ,zou ik de prijzen willen weten. Mvg. Roy.

8-2-2012
Hallo Roy. ( www.home-xp.be ) op deze site land Egypte aanklikken, dan Hurghada en dan zie je de aanbiedingen. Staat mash/Mash 1 ook bij. Prijzen, telefoonnr alles staat erbij vermeld.Je kunt ze ook mailen. Fijne vakantie, groetjes Agnes.

zwembaden (1 reacties)
netty
5-2-2012
Zijn de zwembaden in december januari verwarmd? want het wordt in de middag al vroeg kouder.

Wendy
5-2-2012
Aquapark is verwarmd en een groot gedeelte van het centrale zwembad. Helaas zijn de baden die bij de kamers liggen niet verwarmd

carnaval (0 reacties)
marcel
4-2-2012
Met de carnaval gaan we hier naar toe, weet iemand te vertellen of zwemvesten aan te raden zijn voor onze kinderen 5 en 7jr? Zijn deze ook te huur of te koop daar? Kun je deze tijd van het jaar daar zwemmen i.v.m. watertemperatuur?

Idelet
4-2-2012
Of de bedden een beetje comfortabel zijn? Wij waren een keer in Tukije en daar was het net alsof je op een plank lag, zo hard waren de bedden daar. Uiteindelijk maar een luchtbed gekocht om op te slapen.

4-2-2012
wie weet hoeveel een excursie naar giftun eiland kost als ik dat in het hotel boek voor 2 volwassenen en 2 kinderen. En is het de moeite waard. Ik hou namelijk niet zo van varen maar als het erg mooi is heb ik het er wel voor over

5-2-2012
Hallo Patricia. Giftun eiland is wel heel mooi, een spierwitte zandbank midden in de zee. Als je aan komt varen zie je de prachtigste kleuren van het water, blauw/groen. Het is wel heel massaal daar met boten die aanleggen. Google eens onder de naam ( tilly hurghada ) zij heeft een hele mooie dolfijnen/snorkeltour. De kans is aanwezig dat je midden tussen de dolfijnen kan zwemman, het kan maar garanderen kan ze het niet. 9 van de 10x keer heeft ze succes.Ook vermijd ze plekken waar massa toerisme komt, ze zoekt dan een andere rustig plek. Bij youtbe kun je vast filmpjes zien van Giftun eiland, gewoon ff giftun eiland invullen. Fijne vakantie, groetjes Agnes.

Edwinmaks
9-2-2012
Patricia, Giftun is idd een mooi eiland. ben er 3 x geweest en in maart ga ik er weer heen. Ik boek meestal bij een verkoper op het strand. Gemiddelde prijs is €35,00 pp, maar je moet wel afdingen en zeggen dat de kinderen niet zoveel eten en drinken. In dat geval ca. € 25 pp. Het is zeer de moeite waard. vergeet niet een handdoek en olie mee te nemen.

9-2-2012
ik heb ondertussen excursies gevonden via *** travel.nl. Een nederlandse die al 10 jaar in hurghada woont.Bij haar kost giftun 25 euro en de kinderen de helft. Verder heeft ze nog veel andere excursies Iemand ervaring met Luxor in het hoogseizoen??

9-2-2012
op de plaats van de sterretjes moet *** staan en dan www ervoor

Wie weet... (0 reacties)
Hotel Pickalbatros Albatros Palace*****
3-2-2012
Bedankt voor de tip. Weten jullie toevallig ook nog of er leuke excursies te boeken zijn en of er een geldautomaat in het hotel is die een mastercard accepteerd?

Snorkelen (1 reacties)
Hotel Ali Baba Palace****
f_fluweel
3-2-2012
Wie weet of er ook een huisrif is bij ali baba. Bvd. Voor uw reactie.

Edwin
9-2-2012
Hallo Bij Ali Baba is GEEN huisrif. ( ik ga al jaren naar Aladinn, het naastgelegen complex waar je ook gebruik van mag maken)

Wie weet ... (3 reacties)
Hotel Pickalbatros Albatros Palace*****
3-2-2012
Wij gaan 24 februari naar Beach Albatros Palace. Wij hebben begrepen dat je er leuk kunt snorkelen. Kun je ter plekke snorkels huren en zo ja, weet iemand wat dat kost?

3-2-2012
Hallo Willemien. Ik zou persoonlijk een setje voor mezelf aanschaffen, hoeft echt geen dure te zijn. Voor € 25/€35 euro heb je al een goeie. Neem er wel één met een ciliconerand. Zo'n setje huren wie jan en alleman in de mond heeft gehad vind ik niet erg fijn. Je kunt ze hier bij een sportzaak kopen of anders heeft elk hotel wel een winkeltje die ze verkoopt. Ook waterschoentjes zijn wel fijn om te hebben. Fijne vakantie, groetjes Agnes.

3-2-2012
Er is een bankservice en visa en masterdcard worden geaccepteerd. Heb een mooie site voor je van de pickalbatros ketens. Op de site hotels en resorts aanklikken. ( www.pickalbatros.com ) voor excursies google eens onder de naam ( tilly hurghada ) heeft een hele mooie dolfijnen/snorkeltour. Ook liggen er in je hotel boeken van diverse touroperators over excursies. groetjes

annette
2-2-2012
we hebben gehoord dat je voor egypte ook een klein visum kunt krijgen is dat zo en zoja wat kost dat en hoe komen we er aan want een gewoon visum kost 15 euro en met 15 personen tikt dat toch aan

2-2-2012
Hallo Annet. Voor Hurghada is er maar één visum te koop. Als je de hal op het vleigveld binnen loopt niet achter de lange rij aansluiten maar naar links gaan. Hier zitten 3 loketjes waar je je visum kunt kopen voor € 12.00. Als je in de lange rij aansluit betaal je € 17.00 en geen € 15,00. Zal je touroperator niet blij mee zijn maar gewoon doen. Fijne vakantie, groetjes Agnes.

Willy
2-2-2012
Wat is het verschil tussen die twee visa's, dan alleen de prijs. Ligt het aan de tijdsduur van het verblijf of reisafstand die gaat afleggen?

2-2-2012
Hallo Willy. Er zit geen verschil in de visa, zijn hetzelfde. Alleen ben je bij de één duurder uit dan bij de ander. De touroperators proberen de mensen zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de langere rij waar je meer betaalt. Misschien krijgen ze wel provisie, zou haast denken van wel. Pikken ze mooi een graantje mee.

willy
Bedankt.

handdoek (1 reacties)
Hotel Titanic Palace*****
Lien
1-2-2012
hallo, mag je de handdoeken van aan het zwembad meenemen op exursie?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende