Aparthotel Elysees**** in Hurghada Egypte beoordelingen 6.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.356 bezoekers online
Home > Egypte > Hurghada > Aparthotel Elysees****

5,6
5,2
ingang hotel

Aparthotel Elysees scoort een 6,3 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Elysees****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Elysees**** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Aparthotel Elysees**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Aparthotel Elysees**** met andere accommodaties in Hurghada.

37 beoordelingen over Elysees****

met een groep, Jan. 2012
Prima prijs/kwaliteit
Alex
3-2-2012 Voor en na een nijlcruise hebben we hier verbleven. De eerste dag dat we hier verbleven hebben we ons aan het eten gewaagd, waardoor we zeker wisten hier geen all inclusive te willen. Eten was vreselijk en daar er voldoende mogelijkheid was elders te eten hebben we voor die optie gekozen.

We zaten (gelukkig) in een zeer rustige periode waardoor er buiten onze groep en een kudde Russen eigenlijk zeer weinig te doen was. Ik denk dat wanneer het drukker zou worden dit geen fijn hotel zou zijn. De kamers zijn heerlijk ruim, voorzien van koelkast, flatscreen en meer dan genoeg stopcontacten. Twee twijfelaars (in ons geval althans) waar we heerlijk op geslapen hebben. Eigenlijk qua bed het beste hotel dat we ooit hebben gezien.

Ligging is goed, niet te druk, niet te rustig. Supermarktje om de hoek is bijzonder goedkoop, maar hou hem in de gaten (Zal niet door het hotel worden aangeraden vanwege geloof (koptisch -- islam). Alles bij elkaar in eind januari een prachtige plaats om te zijn.

met partner, Dec. 2011
Geweldige tijd gehad!
Joyce
19-12-2011 Zeer aardig personeel, werken erg hard om het naar je zin te maken. Wij zaten in het nieuwe gedeelte en hadden geen op-aanmerkingen. Tja, je moet niet denken dat je in Nederland zit natuurlijk. Het enige was dat het eten wat eenzijdig was maar wat er was was wel goed. Dreambeach is schoon en netjes. We werden bij aankomst al meteen goed opgevangen! Dus van al de negatieve verhalen hebben wij helemaal NIETS meegekregen! We gaan zelfs weer terug!

Minimale all inclusief
silvia
11-9-2011 Als je daar aankomt moet je alles zelf uitzoeken want er zijn maar bepaalde plekken waar je gratis drinken kunt halen. Voor het eten moet je in de rij staan. Ze kunnen de capaciteit van mensen niet aan. Bij het avondeten is het zo druk dat als je drinken bestelt ze heel onvriendelijk zijn. Bij de dreambeach is het beter. Je moet vroeg zijn voor een bedje bij het strand want anders lig je in het zand. Iedereen kan naar dit strand komen en niet alleen mensen van het hotel.

Vakantie eerder afgebroken, zo vreselijk was het
Maaike de Gruijl
11-7-2011 Dit hotel is echt slecht. Kamers zijn ruim (enige pluspunt), maar vies, er lopen beesten rond, als je douched onder de lauwe douche (warm wordt het niet) maak je van de ganse badkamer een waterballet.
Er is een personeelstekort en het personeel dat er is, is ronduit onvriendelijk. Het water is geen mineraalwater (wat ze wel beloven) maar gechloreerd. Het eten is matig. Je moet lang op een tafeltje wachten en dan maar zien dat het een niet-roken tafeltje is.
De barren zijn vaak niet open op de goede tijden en hun voorraad is niet op peil, er is veel op (behalve de drank natuurlijk). De bedjes bij het zwembad zijn binnen no time vol, het zijn er veel te weinig.

Een absolute afrader dus!

met partner, Sept. 2010
Zeker voor de 2de keer
anja
28-9-2010 service is goed, geef ze fooi en ze doen alles voor je..hotel is schoon! zwembad is klein en als het druk is, is er niet veel ruimte om te zwemmen..voor kinderen is er niet veel te doen. Tegenover het hotel heb je een DreamBeach.lekker voor jonge mensen, lounge gedeelte, lekker muziek.verder rijden er continue taxi's rond en kun je makkelijk naar de boulevard of Sakkala waar je veel winkels vind met neppe kleren en tassen, souveniers etc. ( als je daarvan houd, zeker de moeite waard om daar te gaan). En als je niks vind op de airport op de terugweg barst het los van neppe dingen. Het enige nadeel is dat je veel moet afdingen je krijgt het altijd voor de helft van de prijs. Het eten van het hotel was wel redelijk, er was elke dag rijst, pasta, kip, vis maar dan anders klaar gemaakt. Je kan ook gewoon patat met kip bestellen daar betaal je dan gewoon voor. Als je hotel uitgaat, links van de straat heb je leuke sieraden winkeltje,zeker de moeite waard!Verder was het een heerlijke vakantie

met jonge kinderen, Juli 2010
Hele gode prijs kwaliteit verhouding
Abeldina Kajuiter-C...
26-7-2010 het is een prima hotel ,waar wij zeker een keer terug willen komen,het personeel is erg vriendelijk ,vooral als je verteld dat je uit Nederland komt zijn ze erg blij met je
voor een klein fooi LE 50(is €0,70ct) zijn ze erg blij
de kamer worden elke dag schoon gemaakt en schoon bedde goed
ook heb je handdoeken service je levert een kaartje in en dan krijg je een handdoek bij het strand of zwembad het centrum is niet veel maar voor LE20,= €2,80 zit je in een mooi oud centrum waar je allerlei mooie spullen kunt kopen
vooral het onder handelen is daar een sport
alle reizen die wij hebben gemaakt,naar de binnen landen, hebben wij buiten de reisorganisatie gemaakt en was allemaal prima geregeld en voor de helft van de prijs.
super vakantie echt een aanrader ,vooral als je ze wat fooi geeft zijn ze erg blij.
LE 100 is ongeveer €14,=
nogmaals het was geweldig!!!!
het hotel is prima als je aardig bent zijn ze aardig terug( dat is overal zo)

met een groep, Mei 2010
Nooit gaan als 4 ster!
Roos
31-5-2010 We zijn hierheen gegaan via een touroperator, als 4 ster hotel. Dus niet als apart hotel etc..
Het was een ramp, er was een lijst op de muur dat het 3 ster is, en alles was niet eens 2 ster voor Nederlanders.
We zijn zelfs bezig met een klacht maar ja.. vakantie is al verpest

met vrienden, Mei 2010
Ruime kamers en schoon!
MO
11-8-2011 Prima hotel! Kamers zijn echt super ingericht en je hebt zelfs een koelkast! Zwembad was niet erg groot, maar heerlijk voor de verkoeling. Het strand bereik je door een weg over te steken, 2 minuten lopen ongeveer. Een massage daar is echt aan te raden! Met de taxi kun je de stad in en kost maar €2. Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad!

met een groep, Mei 2010
Dit is een hotel om nooit meer naar toe te gaan
ties lentz
10-5-2010 hotel elysees in hurghada is niet wat we er van verwachten.wij hadden een 10 daagse reis geboekt bij isropa met een vier sterren accomodatie.in cairo en de nijlcruise dat was fantastisch,maar we moesten met de bus naar hurghada zonder reisleider en zonder lunchpakket.bij het hotel aangekomen bleek de reisleider van isropa er ook niet te zijn.we werden onvriendelijk ontvangen.de kamers zagen er niet uit.het is eten is ook verre weg van goed.we hadden voor dit hotel een all in pakket en dat bleek ook niet zo te zijn.we moesten voor het drinken ook nog betalen en dat was niet de bedoeling van all in.ik ben zeer teleurgesteld in de organisatie van isropa,want ze bieden wel een all in pakket aan in de brochure.

met partner, Mei 2010
Super mooie vakantie gehad!
Rutes
1-6-2010 Mooi hotel! Vriendelijke mensen en heerlijk eten! Wij hadden een voordeel hotelkamer geboekt en dit was super mooi! Goede schoonmaak, iedere dag weer een ander dier gevouwen van de handdoeken. Een heerlijk bed en douche! Als je het hotel uitloopt en linksaf slaat is het ongeveer 10-15 min. lopen naar het oude centrum (druk en chaotisch) en als je rechtsaf slaat is het ongeveer 5 min. lopen naar het nieuwe centrum (relaxter en winkels waar je zonder gezeur naar souveniertjes kan kijken). Ga je met de taxi, niet meer dan 10 pond (per rit) betalen, dat is ongeveer €1,30. Uiteraard kun je altijd meer geven, maar dit is gebruikelijk voor een taxirit. Dreambeach is ook erg leuk. Er is daar één bar waar je je drankjes voor all inclusive kunt halen. Luxor en Cairo zijn absolute aanraders. Het zijn prijzige en pittige excursies maar absoluut de moeite waard! Het enige nadeel zijn de plastic bekertjes...verder snap ik alle negativiteit over dit hotel niet!

6,4
6,6