Beoordelingen Dive Point Red Sea

24 mei 2013

Dive Point Red Sea
Beoordelingen Dive Point Red Sea
P.O. Box, Hurghada
Wil je weten wat anderen vonden van Dive Point Red Sea in Hurghada? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Dive Point Red Sea.
Dive Point Red Sea scoort een 8,6 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Dive Point Red Sea in Hurghada? Op deze pagina lees je beoordelingen van Dive Point Red Sea. Je kunt 19 vakantiefoto's van Dive Point Red Sea bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Dive Point Red Sea in Hurghada.

10 beoordelingen over Dive Point Red Sea

met partner, Mei 2013
"Super"
Johan
20-5-2013 Met een nieuwe boot de zee op.
Bij de koralen neem je plaats onderin en kun je genieten van de vissen en koralen, aanrader.

met partner, Dec. 2012
"Leuke boot"
Martin IJzendoorn
28-12-2012 gezellige bemanning en een kapitein die zo gek als een deur is.

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Super!"
Joli
3-3-2013 het is heel gezellig en je toert naar mooie plekken.!

met partner, Sept. 2012
"Snorkelen was mooi, personeel onbeschoft!"
Michael
5-10-2012 Het snorkelen was echt mooi, prachtige koralen en vissen. Het personeel was mij iets te fysiek bij vrouwen, zelfs met een partner erbij.

met partner, Aug. 2012
"Aanrader!"
Jessica
12-11-2012 Je denk eerst.. Hm oké komt dit wel goed? Apparte personeel.. Verschillende soorten boten. Zit ik op de goede boot.. Maar t komt helemaal goed! Ze zijn erg vriendelijk, doen alles om t naar je zin te maken!

met partner, Juli 2012
"Dolphin Trip"
Berkel
25-7-2012 Erg leuke dag met snorkelen en een proefduik (voor wie wil). Waar voor je geld (€35 bij de hostess).

met oudere kinderen, Juni 2012
"Gaaf!!"
chrissie
12-7-2012 Erg mooi moet je mee maken!

met partner, Mei 2012
"Leuke plekken goeie tourguide"
heer Verdonkschot
25-7-2012 Het duiken is een aanrader wij hadden een goeie tourguide die ons de mooiste plekjes en dieren liet zien

met partner, Mei 2012
"Perfect geregeld"
M. Willemsen
14-5-2012 Wij hebben via touroperator met deze duikschool een dagtocht gemaakt. Personeel aan boord heet vriendelijk en behulpzaam. Nemen hun taak met grote verantwoording. Geeen overvolle boten, nederlands sprekende gids aan boord. Prijs kwaliteit klopt gewoon.

met partner, Mrt. 2012
"Mooi maar langdradig"
Sanne
7-4-2012 We hebben gesnorkeld. 3 keer in het water geweest. We hebben zeker op mooier plekken de onderwaterwereld gezien.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit