Beoordelingen Hotel Calimera (Golden Beach)****

25 mei 2013

Calimera (Golden Beach)****
Beoordelingen Hotel Calimera (Golden Beach)****
Km 12, Ahia road, 3281 TR, Hurghada
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Calimera (Golden Beach)**** in Hurghada, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Calimera (Golden Beach)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Calimera (Golden Beach) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 494 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Calimera (Golden Beach)**** in Hurghada, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Calimera (Golden Beach)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Calimera (Golden Beach)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 402 vakantiefoto's van Hotel Calimera (Golden Beach)**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Calimera (Golden Beach)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Calimera (Golden Beach)**** met andere accommodaties in Hurghada.

472 beoordelingen over Calimera (Golden Beach)****

met partner, Jan. 2013
"Geweldig!"
jeanine
28-2-2013 Ik was hier samen met mijn vriend. Wij hebben een geweldige tijd gehad. Heel vriendelijk personeel.Goed van eten en drinken. Elke dag is er wel patat en pasta. Het animatieteam was ook goed! Wij hebben ook nog een boottocht gedaan via het hotel was ook erg leuk!!(€25,-) Er is ook een verwarmd zwembad. Wij hadden een voordeelkamer geboekt maar omdat het hotel niet vol zat kregen we een upgrade! Elke dag werden de kamers goed schoon gemaakt. Dus al met al een top hotel!!

met vrienden, Jan. 2013
"Geweldige vakantie!"
Ilona Ligterink
14-1-2013 Ik ben met een vriendin op vakantie geweest. Voor ons beiden de eerste keer in Egypte. De kamers waren netjes en het personeel is fantastisch! Het eten was prima, voor ieder wat wils. Het hotel is erg schoon. Je ziet altijd wel iemand schoonmaken. 's nachts worden alle bankstellen in de lobby op de kop gezet om de hele vloer schoon te maken. Het zwembad en de zee zijn in deze periode te koud om te zwemmen, maar dat mocht de pret niet drukken. Heerlijk op het strand in de zon gelegen! We hebben veel vrienden gemaakt daar. Wij zijn nu 2 dagen terug en hebben nu al plannen om in september/oktober weer te gaan!

met partner, Nov. 2012
"Zeer goed zeker voor deze prijs"
madeleine
14-12-2012 Heerlijke week gehad met heerlijk weer. Via touroperator een snorkeltrip geboekt waarbij we hele leuke begeleiding hadden en met alleen maar nederlanders. Personeel is erg vriendelijk, helaas spreken er weinig echt goed engels waardoor het over kan komen als ongeinteresseerd. Eten was erg goed en afwisselend. Doordat het vlees en de vis werd gesneden ook geen last gehad van russen. Kamer was wat veroudert maar perfect schoon! Heerlijk genoten.

met partner, Nov. 2012
"Ok hotel."
Robin
21-11-2012 Prima hotel.

Voordelen:
- genoeg strandbedden, parasols etc
- veel zwembaden
- prive strand direct aan hotel.
- kamer was prima

Nadelen:
- variatie eten zeer gering, maar eten is wel goed
- personeel soms zelfs onvriendelijk overkomen (geen gedag zeggen, chagrijnige receptie) / uitzondering kamerpersoneel schoonmaker

met partner, Aug. 2012
"Goed hotel schoon en goed opgezet"
Wim Guleij
16-9-2012 we zijn voor de eerste keer in dit hotel geweest. Eerste week voldoende plaats bij het zwembad tweede week moesten we uitwijken naar het tweede van de vier zwembaden. Schone kamers, vriendelijk personeel
Eten was uitgebreid en voldoende

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Mooi hotel, netjes en vriendelijk personeel"
bart van Geenen
27-8-2012 Het hotel is mooi, de service is erg goed, kamers zijn supernetjes en worden netjes schoongemaakt. Het ligt wat verder van de centra af maar dat weet je van te voren bij boeking, dus daar moet je gewoon rekening mee houden. Bus of taxi is zo gepakt. Het is meer dan goed en gavarieerd van westers tot arabisch. Superontbijt. Ook kan er al la carte gegeten worden. De zwembaden zijn gescheiden van rustig tot recreatief. Ook top dus. Het strand netjes verzorgd, voor snorkelen moet je echter wat verder (einde van de pier) het water in. De kamers zijn netjes, ruim en worden goed schoongemaakt. Het gezeur over egyptenaren en russen begrijpen wij niet, totaal geen last van gehad terwijl ze er wel waren. Kortom dit was een tophotel, de hotelmanager spreekt zelfs Nederlands. Voor ons was het een prima lokatie, lees gewoon goed dat het wat afgelegen is. Voor ons geen probleem.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Zwembad is prima, strand en koraal helaas niet"
Juro
28-8-2012 - Zwembad was goed, zeker voor de kinderen. helaas wel al vanaf 7.15 uur stoelen reserveren.
- Eten was er altijd in overvloed, smaak en variatie waren te beperkt. na opmerkingen is er wel iets gedaan
- Excursies en winkels in hotel bieden gedwongen winkelnering: torenhoge prijzen en afspraken die ter plekke (bv. op zee) veranderen waardoor je alsnog moet bijbetalen.
- Zowel in hotel en door touroperators wordt afgeraden om met gewone taxis te gaan. we weten inmiddels waarom: minder dan de helft van de prijs en een overvloed aan taxi's. Enkele reis naar Hurghada (centrum) = 20-25 Eg. pond (ca. 2,60 euro, dus betaal geen 10-15 euro aan hotel taxi!). retour is dubbel bedrag, wachten is gratis.
- Strand valt tegen: ofwel eerst 400 m de pier af of door de modder ploegen om te kunnen snorkelen in water waar nauwelijks meer koraal is.
- Groot deel van personeel doet z'n best (met 40 graden in schaduw), klein deel loopt vooral te sjansen met de dames (oa rond het zwembad)

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Goede faciliteiten. Geen vakantie sfeer."
Karan
17-8-2012 Groot complex met goede ruime kamers en over het algemeen vriendelijk personeel.
Maar geen mensen of animatieteam die er een vrolijke vakantie van maken. Het grootste zwembad is een 'ruhe pool", dus stilte! Lege zonnebedden op het strand terwijl het top druk zou moeten zijn. Het hoeft geen disco te zijn maar een vrolijk muziekje is altijd fijn voor de stemming. Afgelegen lege podium en theater. Het eten is wel goed verzorgd, maar lekkere drankjes leken zoals bij alle All Inn arrangementen niet goed te mixen.Voor een mooie en gemakkelijke (snorkel)duik in de zee moet je hier niet zijn.
We waren er met 3 gezinnen met jonge en oudere kinderen.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Zeer goed hotel"
michiel
5-9-2012 Kamer iets verouderd, probleem met airco en koelkast werd echter binnen het uur hersteld. Zonder vragen ook aparte slaapkamer voor kindjes. Veel plaats aan zwembad en strand, niet nodig om om 6u je handdoek te gaan leggen. Eten was zeer goed, gevarieerd en warm. Animatie in Duits en Russisch. Buiten hotel niets te beleven. 200 meter wandelen tot het diep water is in zee maar dat is dan ook handig met kleine kindjes. Bevolking hotel 75% Duits.

met vrienden, Juli 2012
"Super genoten"
Alexander
21-8-2012 Pracht hotel, ruim opgezet. Voor iedereen wat wils, massage, fitness, supermarkt, enzo. Ben er 15 dagen geweest, te kort eigenlijk. Dusss, volgend jaar maar weer gaan.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?