Hotel Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel )**** in Hurghada Egypte beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.425 bezoekers online
Home > Egypte > Hurghada > Hotel Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel )****

Beoordelingen Hotel Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel )****

10 februari 2012

Hotel Arabella

Hotel Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel ) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 521 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel )****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel )**** in Hurghada, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 519 vakantiefoto's van Hotel Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel )**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel )**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel )**** met andere accommodaties in Hurghada.

502 beoordelingen over Arabella Azur Beach Resort (vh Iberotel )****

met een groep, Jan. 2012
Verwacht geen luxe
Versmissen
12-1-2012 Het hotel ziet er inderdaad oudbollig uit, maar heeft wel een mooie ligging om te gaan snorkelen ed. De drank in de bar op de kamer is gratis en wordt dagelijks bijgevuld. Kwamen in een kamer terecht met 2 aparte bedden die vast staan aan de grond maar na overleg hebben ze ons zonder teveel poespas een andere kamer gegeven. Als je een luxe hotel in marmer verwacht ben je hier zeker niet aan goede adres.
Het restaurant is een schande, oud en vies keukenmateriaal, vuile vieze stoelen en de tegels van de tafels zijn gebarsten. Je kan er ook niet buiten eten. Er zat zelfs een vlieg in het eten. Variatie is er ook niet veel. Verschillende soorten pasta die je dagelijks met dezelfde saus voorgeschoteld krijgt. Zwembaden zijn netjes en ze komen drank brengen aan je zetels. Er is geen kluis beschikbaar op de kamer. Je kan er 1 huren aan de receptie maar daar laat ik geen kostbare spullen achter. Het zijn gewoon kleine ijzeren boxjes waar je zo mee buiten kan wandelen.

Voor ons was dit eenmalig !!!
john & tonnie
31-12-2011 ligging ok, zwembaden netjes, kamers oudbollig de eerste was gewoon vies,om een andere kamer gevraagd,was geen probleem,maar was ook niet om over naar huis te schrijven.
schimmel in de badkamer (tegels), douchegordijn goor met een vieze bruine rand onderaan, al het houtwerk in de kamers smeekt om verf en heeft diverse vieze plekken, dan het eten, op zich was er niet teveel mis mee, maar wel met waar het in klaargemaakt werd, een roerei krijg je dan ook standaard met zwarte schilfers die van de pan-bodem komen, koffie kannen waarmee geserveerd word zien er vies uit, en dan nog het gehele meubiliar van het hoofd restaurant genaamd de "gril-room", voorbeeldje... ik wilde een van de vele vliegen om zeep helpen die op een lege stoel naast me lande, het resultaat was een grote stofwolk toen ik op de zitting v/d stoel sloeg.
schoonmaken word niet goed gedaan, das zeker!!

met oudere kinderen, Dec. 2011
Goede accommodatie.
Edith
1-1-2012 Het park is gebouwd in een mooie stijl. Wij hadden onze kamers direct aan zee, blok E. Fantastische ligging! Onze kamers waren steeds heel schoon.
Het personeel is zeer vriendelijk. Natuurlijk doen zij hun best om fooi te krijgen. Bedenk dat zij waarschijnlijk weinig verdienen en het moeten hebben van de kleine fooitjes.
De diverse verkopers (massage/safaritours/etc) waren erg aanwezig en weten niet van ophouden met langskomen. Soms vervelend.
De bediening op het strand en bij het zwembad is uitstekend.
Het eten in het restaurant is goed en gevarieerd. De obers doen erg hun best.
Het kerstdiner was werkelijk geweldig! Het personeel was zichtbaar trots op hun prestatie, echt leuk.
Animatieteam was enthousiast maar sprak ons niet zo aan.
Na 2 uurtjes winkelen in Hurghada waren we blij weer in de taxi te zitten. Overal word je aangesproken, rustig kijken is er niet bij. De plaats heeft niet veel te bieden.
Wij kijken terug op een fijne vakantie op een mooi resort met veel zon.

met vrienden, Nov. 2011
Ga er gelijk weer heen
Gerda Noorman
20-12-2011 Een knus, niet zo masaal aandoend resort. Wij waren er vanwege de zon en het snorkelen. Allebei gelukt. Genoeg winkeltjes in de buurt om 's avonds te bekijken. Ik ben zeer positief met betrekking tot het personeel. Dat er alleen manlijk personeel is, is niet zo vreemd. Heeft alles te maken met de cultuur van het land. Ben nu voor de vijfde keer geweest en hoop er nog vaker heen te gaan. Ik weet dan al dat ik weer naar Arabella zal gaan. Met veel wind is hier snorkelen mogelijk en wat een schitterende onderwaterwereld zie je. Iedere dag 2 keer gesnorkeld en toch weer andere vissoorten gezien. (murene, roggen) Ook heb ik een schildpad gezien. Iedere dag werden de kamers schoongemaakt, water en frisdrank in de koelkast op de kamer ook thee en koffie kon je zetten. Het eten is uitstekend, allebei niet ziek geweest en zeker voldoende variatie. Wie hierop wat aan te merken heeft zal dit toch echt bij zichzelf moeten zoeken. Wie een hotel vol marmer verwacht moet naar iets anders uitkijken

met een groep, Nov. 2011
Netjes; niet super de luxe
Ton
1-12-2011 Wil niet in herhaling vallen. Eerste indruk was niet super. In de loop van de week wel bijgesteld. Kamers zijn verschillend qua grote. In onze omgeving ( B131) hebben we prettig verbleven. Wel de mannelijke schoonmaker ( alleen maar mannen, ook in de restaurants) om 07.30 uur op pad met hun kar. In november is er veel wind. Zowel op het strand als bij kleine zwembad, wordt er zeer vroeg gereserveerd. Kan je ook regelen, kost fooitje. Kleine zwembad is verwarmd. Grote zwembad was koud ( november) en werd nagenoeg niet in gezwommen. Kamer op zich is leuk, maar niet luxe ( acceptabel ). Ons gezelschap koos qua ontbijt /dinner voor het grill restaurant. Ligt aan het water in de omgeving van de - op het complex -aanwezige duikschool.
Stoelen / tafels verdienen af en toe een meubelmaker. In z'n algemeenheid een prima week gehad. De score op zoover m.i. te hoog.
Voor duikers. Op complex een duitse duikschool ( spreken zeer goed Engels)

met partner, Nov. 2011
Geniet en ontspan op dit uitgebreide resort
Linda
27-11-2011 Het Hotel is erg leuk in elkaar gezet, net een klein dorpje en ziet erg mooi en gezellig uit. Op verschillende plekken over het terein verspreid kan je eten en drinken krijgen. Er zijn 4 plekken (2 zwembaden en 2 stranden) waar je kan zonnen en zwemmen dus je ligt niet op elkaars lip.
Vanaf de 2 strandjes kan je makkerlijk het water in en daar is ook al heel veel moois te zien onder water. Het eten is goed er is voor iedereen wel wat lekkers maar ja je hebt altijd wel van die moeilijke mensen die nix lusten. Ik heb me iig erg vermaakt en zal het ook zeker aanraden je heb er alles en daarbuiten is ook nog een hoop te doen en te zien.

Geweldig!
Leonie
23-11-2011 echt een heel mooi resort, mooie ruime kamers met mooi uitzicht. personeel echt heel vriendelijk en bedienen alles! als we naar de bar liepen om een drankje te halen mochten we het niet zelf mee nemen want ze wouden ons bedienen (heb ik nog nooit mee gemaakt!! helemaal super) prachtig strand!!!! eten was echt goed, ik ben zelf altijd een moeilijke eter, maar ik heb de hele week heerlijk gegeten. restaurant zit direct aan zee, je hebt dus een mooi uitzicht terwijl je eet. bij het italiaanse restaurant kun je ook pizza eten die je zelf kunt samenstellen, erg lekker!!! disco is wel leuk, alleen was het erg rustig. koraal hebben we niet gezien want t was voor ons te koud. park heel netjes en heel schoon. al met al een super vakantie gehad met ruime kamers, mooie omgeving en super goed personeel!

met oudere kinderen, Nov. 2011
Super gezellig
Henk en Janneke
15-12-2011 Super leuke plek om heen te gaan, de massage's en hamam ( bij het hotel)zijn ook een aanrader. We zijn ook via een boeking bij de hostes naar een massage geweest, maar dat raad ik af! Daar ben ik echt respectloos behandeld. Personeel in het hotel is vriendelijk, helpen je daar waar het nodig is
Snorkelen: je doet je hoofd onder water en je zit gelijk in een andere wereld
Ook is er een handdoeken service.
En het eten is oke! We zijn geen van 4 en ziek geweest.

Helemaal geweldig
Marisa
19-11-2011 Het resort is geweldig, alles zit op een terrein: strandjes die bij het hotel horen, restaurantjes, bar in het water en een bar die open is tot 2.00 's nachts. In de kamer een minibar, de kamer maken ze dagelijks ook schoon met schone dekens en de minibar vullen ze dagelijks bij. Er zijn 2/3 zwembaden en in de avond is er entertainment waar je je niet al te veel van moet voorstellen. Qua eten genoeg variatie alleen de laatste dag wel ziek geworden. Ik denk dat dit in vergelijking met andere hotels wel een van de beste zal zijn. Ik vond het ook fijn dat je niet per se ver van het terrein af. Dat vond ik prettig omdat ik de stad maar niks vond, iedereen komt er op je af om de spullen te verkopen. Op het terrein zelf kwamen alleen op het strandje of het zwembad af en toe verkopers van de Spa en Safari.

met partner, Okt. 2011
Sfeervol hotel
auke
30-10-2011 we vonden het een sfeervol mooi hotel, onze kamer lag aan zee heel mooi. kamer was netjes en verzorgd. we zijn afgelopen jaar ook in Egypte geweest, maar we vonden dit hotel veel mooier en beter. het personeel is heel vriendelijk. We kregen bij het zwembad en strand vanaf het bed drinken aan geboden, zonder dat we ze fooi hebben gegeven. en gaf je ze een beetje fooi dan deden ze alles voor je! het hotel heeft leuke zitje en hoekjes. Het 's avonds is er weinig te doen, dat is jammer. Het eten is goed en voor een week is er genoeg afwisseling,
we zijn niet ziek geweest en dat wil wat zeggen. het huisrif is heel erg mooi.
een minpunt, en dat is het reserveren van de ligbedden, er staat dt je niet mag reserveren, maar om 8.00u zijn bijna alle bedjes al gereserveerd.

met een groep (18)
alleenreizend (3)