vanuit het hotel, kom je na een kleine wandeling (ik nam de tok-tok, daar ik slecht te been ben, dat zijn mini autotjes voor 2 personen) aan de jachthaven van El Gouna. Daar zijn vele restaurants met gezellige terrasjes. Van het eten daar kan ik niets vertellen, want ik heb altijd in het hotel gegeten . Het was daar altijd even lekker en keuze genoeg.
Meld misbruik
Boek uitstapjes niet via de reisleider via (mannetjes die rondlopen bij) het hotel. Dit scheelt € 10,- per persoon. Wifi is gratis bij de Peanutsbar. Een enkele reis met een tuctuc naar het nabijgelegen strand kost omgerekend nog geen euro (5 EP). Je kunt natuurlijk de shuttlebus voor het hotel pakken, maar het komt vaak voor dat je daar lang op moet wachten.
Meld misbruik
Als de chauffeur van je "TokTok"je bevalt, vraag hem om een tour in en rond Elgouna.... Je komt dan op plaatsen waar je het bestaan niet van weet!! wij hebben dit vorig jaar ook gedaan en het was ronduit SUPER!
Meld misbruik
Maak een tocht met de Ocean Diva, de Catamaran ligt vlak voor het hotel. We hebben een topdag gehad met Kapitein Marcel en zijn crew.
Wees voorzichtig met de Turkish Hammam in Hurghada; onze ruggen zijn zodanig gescrubd dat het bloed erdoor kwam. Nu, na 14 dagen zitten er nog korsten op !
Meld misbruik
Kamer met lagunezicht aan te raden in de wintermaanden.
Meld misbruik
Neem geen all inclusief en ga in het dorp eten, Algouna is geen Egypte zoals wij het van elders kennen. Een nieuwe stad zonder egyptische tafarelen met getrek en geduw aan je. Mooie luxe winkeltje met weinig rommel.
Meld misbruik
Ik zou geen excursie bij de reisleiding boeken, te commercieel! Er zit in El Gouna, The Orange Concept,. en nog veel meer,. scheelt ook aanzienlijk in prijs, en vaak nog beter en mooier!
Meld misbruik
let op bij boeking dat je in het hoofdgebouw zit (2000 building) bij SKY tours heb je geen zeggenschap ondanks het wel beloofd werd.
Meld misbruik
Het Centrum van El Gouna is rustig en gezellig om in de avond rond te lopen of om op een terrasje te zitten.