Hotel Sultan Bey**** in El Gouna Egypte beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.617 bezoekers online
Home > Egypte > El Gouna > Hotel Sultan Bey****

Beoordelingen Hotel Sultan Bey****

30 januari 2012

Entree van het hotel

Hotel Sultan Bey scoort een 8,7 uit 10, op basis van 111 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sultan Bey****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sultan Bey**** in El Gouna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 131 vakantiefoto's van Hotel Sultan Bey**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sultan Bey**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sultan Bey**** met andere accommodaties in El Gouna.

108 beoordelingen over Sultan Bey****

met partner, Nov. 2011
Heerlijk hotel.
G.L. van Rij
17-11-2011 De tuin met de bougainville ziet er fantastisch uit. Zeker een hotel en een dorp om nogmaals te bezoeken.
Het snorkelen en duiken in de omgeving is wonderschoon.

Prachtige vakantie gehad
jomaro1
31-8-2011 Zulk vriendelijk personeel, kamers schoon en mooi. Zwembad klein, maar er lig toch bijna niemand erin. Plaatsje El Gouna is rustig maar heel mooi. Leuke winkeltjes en barretjes. Niemand valt je lastig. Mooite waard om met de tuk tuk naar de haven Marina te gaan, hele mooie boten. Jeepsafari is heel gaaf om te doen, en om dolfijnen te zien kan je beter een taxiboot huren ipv met die grote boten mee te gaan. Als je in contact wil komen met iemand die voor goedkoop excursies kan zorgen dan moet je mij maar mailen.
Wij gaan zeker volgend jaar terug.
Dit was voor ons de 3e keer dat we in Egypte waren, maar was de mooiste vakantie.

Te stil
hhfreemind
25-7-2011 Sultan Bey.. Samen met mijn zoon van 16. Het hotel was leeg. Geen 50 % van de kamers bezet. Wat NL-ers, meer Duitsers en wat Engelsen en Fransen. De verdere bezetting bestond uit Egyptenaren. Klein zwembadje en dito strand waar niet te veel te doen is. Een vrij bedje met parasol altijd voorhanden. Daarom was met handdoeken al vroeg een plekje vastleggen echt niet nodig. Het eten was goed en redelijk gevarieerd. In het hotel was geen animatie waardoor het mn 's avonds erg stil aandeed. Dan maar naar het nabijgelegen Tamr Henna pleintje. Ook niet veel te beleven en na een paar avonden hadden wij dat ook wel gezien. Daarnaast blijkt dat El Gouna (véél) prijziger is dan bijv Hurghada. Biertje 25 Eg. pond (ruim 3 euro)tov 10 in Hurghada. Dat prijsverschil zie je in alles terug. Wij hebben dan ook gedoken vanuit Hurghada. Kortom ; een zonzekere bestemming maar te stil, voor Egypte prijzig en voor de jeugd weing te doen..

met partner, Nov. 2010
Prachtig verblijf super service
Ernst_en_Ester
21-12-2010 Wij noemde El Gouna euro disney ;Een gecreerd stukje Egypte ideaal om je te ontspannen en amuseren,zo schoon, zo afgewerkt, zo vrouwvriendelijk. Alles is mooi aangeplant, nergens ligt afval, het personeel is super vriendelijk. Het personeel vraagt hier nergens om een fooi. ( mag je wel geven uiteraard ). Mooi rif bij het strandeiland ( 2 min met de boot). Bij het hotel een klein zwembadje met kinderbadje en een eigen strandje. Eten in buffet vorm varieerde iedere dag ( je kunt ook bij ander hotels eten dmv. een uitwisseling systeem. je krijgt dan korting of een vast menu. Aanrader!)
Op het strandeiland kun je surfen en kitesurfen. bevinden zich ook 2 restaurants.
Je kunt je binnen El Gouna verplaatsen met tuk tuks die hebben een vaste prijs van 5 pond pp ( nog geen Euro ) Leuk om het terein te verkennen.
Het hotel ligt op loopafstand van heel veel winkels, restaurants en kroegen. Genoeg te zien dus.

met partner, Sept. 2010
Kleinschalig resort maar zeker geen 4 sterren!
Ronald Winkel
20-9-2010 Na alle geweldige beoordelingen, besloten wij om hier 2 weken vakantie te vieren.
Omdat Sultan Bey als een 4 sterren hotel te boek staat, betaal je ook gelijk een 500 Euro meer! En dat was het absoluut NIET waard.
Begrijp me goed, We zijn geen verwende reizigers. We lusten alles en zijn zeker niet veel eisend. Allereerst moet ik zeggen dat het personeel zeer correct en vriendelijk is.
Ongeveer 80 procent van de gasten is Duits, dan wat verdwaalde Fransen, Engelsen en Nederlanders. De rest van de gasten waren Arabisch. De meeste vrouwen gesluierd, en zo gaan ze ook het veel te kleine zwembadje in.
Samen met hun schreeuwende en krijsende kinderen. Duidelijk staat er bij het zwembad aangegeven, dat je niet in het lang het zwembad in mag. Omdat we net na de Ramadan zaten, zullen er wel zo veel Arabieren geweest zijn De Kamers zijn prima met een goede schone badkamer. Maar buiten in het resort is alles aan een flinke opknapbeurt toe!
Je ruikt overal rioollucht. Nooit meer hier dus! Jammer.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Verrassend
jan
18-8-2010 Een mooi kleinschalig kleurrijk complex. Gebouwd in een oosterse stijl speels met vele trappetjes/nisjes en kleine binnenplaatsjes. Het geheel omgeven met vele mooie bloemen en palmen. Vanaf je balkon kijk je naar de zee het zwembad of een sfeervol pleintje. De kamers zijn eenvoudig ingericht maar de bedden zijn goed de airco werkt en de wc/doucheruimte is schoon. De dagelijkse schoonmaak is prima verzorgd. Sultan Bey heeft een klein zwembad wat weer grenst aan een privé strandje gelegen aan één van de vele lagunes. Door de wind die hier waait is het hier heerlijk koel. Je kunt ook met de gratis pendelboot naar Zytouna Beach. Zowel op het strand als bij het zwembad is een restaurant waar het goed toeven is. Het ontbijt en het avondeten is goed en redelijk gevarieerd. Het personeel is behulpzaam met de daarbij bekende grapjes echter nooit opdringerig. In Down Town El Gouna heerst een ontspannen sfeer.
Er zijn diverse excursies te doen zowel op cultureel als sportief gebied.

met partner, Juli 2010
Leuk hotel, maar eten niet in orde
Diverke
23-8-2010 Wij zijn voor de derde keer in Egypte geweest maar zijn voor de eerste keer ziek geweest van het eten. er waren nog enkele mensen met hetzelfde probleem. We zijn zelfs vroeger moeten naar huis komen. Kamers zijn in orde maar de airco werkt niet goed en is voor de helft stuk. Wel zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, zonder dat ze opdringerig zijn. Pas op voor de man van het souvenirswinkeltje, hij beweert dokter te zijn en zegt aids en kanker te kunnen genezen. Wou ons van onze maag- en darmproblemen afhelpen met olie en thee. Wanneer we weigerden werd hij boos en bleef hij ons de hele tijd lastig te vallen.

met jonge kinderen, Mei 2010
Heerlijke vakantie hotel
Martine
28-5-2010 In mei een weekje naar Sultan Bey, echt een aanrader. Egypte is super zeker met jonge kinderen. Ze genoten volop van het zwembad en de zee. Ze zee is een heel stuk vrij ondiep, dus dit is ideaal. Er is een pier en aan het eind kan je leuk snorkelen. Veel verschillende vissen gezien.
De kamer in Sultan Bey was prima, 2 ruime 2 persoonsbedden en een slaapbank voor de kinderen. Ook is er een kinderclub waar een allerliefst egyptische meisje met de kinderen speelt en knutseld. Dat zij geen nederlands spreekt was voor de kinderen geen probleem. Het eten is heerlijk en gevarieerd en de obers en koks zijn erg aardig en wisten al snel dat de jongste graag een pannenkoek als ontbijt at.
Wij zijn nog een middag op jeepsafari geweest in de woestijn. Erg toeristisch maar voor de kinderen erg leuk. Vooral even op een dromedaris rijden.
El gouna zelf is super schoon en de mensen aardig.

Geweldig, rust, intiem, fijn personeel
Zonnetje
5-5-2010 Dit is echt een heerlijk hotel! De bezoekers zijn veelal Duits/Nederlands en Engels. Personeel erg attent en correct, management is super. Centrum is op loopafstand met leuke winkels en terrasjes. Eten is smaakvol en de lunchkaart heerlijk. Regelmatig leuke avonden zoals visavond en eten in de Abu Tiq haven. Wij komen hier zeker weer terug!

met partner, Apr. 2010
Een "steeds terugkom" rustplaats
dick kingma
21-8-2010 Een uitstekend hotel. Wij komen hier al jaren, maar zien toch dat er veranderingen plaats vinden die minder goed zijn. Het uitstekende eten is veranderd in goed eten, maar in combinatie met "dining eround" tot nog toe geen reden om er niet heen te gaan. Zo langzamerhand beginnen de kamer te dateren. Maar de ligging is top en de service is evenzo. Er is altijd plaats bij het zwembad en het met handdoeken reserveren van ligbedden gebeurt beslist niet. Er is veel persoonlijk contact met het uitermate vriendelijke en service gevoelige personeel. Met het eigen unieke strand blijft dit voor ons de plek om 1 of 2 keer per jaar een week of 11 dagen naar toe te gaan om lekker luierend aan het zwembad liggend niets te doen en vooral te lezen, wat te zwemmen, te snorkelen en te ontspannen. Bij ons laatste bezoek in april 2010 heeft de directie aangekondigd, dat er wat het eten betreft positieve veranderingen zullen plaats vinden. Wij boeken dit hotel altijd rechtstreeks