Beoordelingen Hotel Sultan Bey****

23 mei 2013

Sultan Bey****
Beoordelingen Hotel Sultan Bey****
Downtown El Gouna, 84513, El Gouna
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sultan Bey**** in El Gouna, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sultan Bey**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Sultan Bey scoort een 8,6 uit 10, op basis van 126 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sultan Bey**** in El Gouna, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sultan Bey****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Sultan Bey**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 161 vakantiefoto's van Hotel Sultan Bey**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sultan Bey**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sultan Bey**** met andere accommodaties in El Gouna.

121 beoordelingen over Sultan Bey****

met partner, Apr. 2013
"Geweldig kleinschalig hotel!"
Erik
7-5-2013 Kleinschalig hotel met 5 appartement blokken. Kamers netjes maar eenvoudig ingericht maar alles er op en er aan. Badkamer met douche. 2 aparte bedden gescheiden door nachtkastje. Veel kamers met uitzicht op de lagune. Blok 1 en 3 hebben het mooiste uitzicht. Alle kamers zijn voorzien van balkon. 1 restaurant. Bij het zwembad is een poolbar. Met de shuttle boor naar Zeytouna beach (eiland). Als je all inclusive gebruikt, dien je vooraf een voucher bij de receptie te halen om bij de All inclusive bar aan het strand heerlijk te kunnen eten. Drankjes zijn daar ook all inclusive te verkrijgen. Het eten in het hotel restaurant is goed op smaak en zelfs alle 11 dagen zeer gevarieerd aanbod van verschillende soorten vlees, salades, soep, pasta etc. Er is geen animatie, dus heerlijk rustig! Je kunt met een gerust hart ook buiten het hotel komen en het winkelcentrum is op loopafstand. Bij Dunes Bar (bij het bruggetje) gratis WiFi.

met vrienden, Mrt. 2013
"Knus en kleinschalig resort."
Petra
5-4-2013 Leuk,knus en mooi aangelegd resort.Personeel zeer vriendelijk en netjes.Kamers zien er schoon en zeer netjes uit.Wordt dagelijks schoongemaakt.Badkamer schoon maar wel wat verouderd.Goede,hete douche.Iedere dag schone handdoeken.Eten afwisselend en voor ieder wat wils.Zeer goed klaargemaakt.De Locals zijn vriendelijk en niet te opdringerig.El Gouna is zeer leuk om 's avonds rond te lopen met alle winkeletjes en terrasjes.Ook voor 2 vrouwen.Erg veilig! Er heerst een goed sfeer. Voor (oudere) kinderen is dit resort minder spectaculair.Er is een zwembad maar niet al te groot. Voor gezinnen met kleine kinderen is het resort aantrekkelijker.
Bij het resort is een klein strandje maar ieder half uur vertrekt er een boot naar het grote strand.Hier is het heerlijk toeven.Bij de receptie van het hotel kan je een voucher krijgen om te lunchen bij het restaurant op het strand.Voor mijn vriendin en mij voor herhaling vatbaar!!!

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Mooi maar zeer rustig"
a.j.ahandyman
23-2-2013 mooi maar zeer rustig hotel.. 40% bezetting voor kinderen saai.
eten prima in orde Maar de kamers zijn minder en zeker de badkamer .veel
schimmel en niet echt warm water voor de douche
maar voor een zon vakantie prima verblijf

met partner, Dec. 2012
"Mooie ligging, schoon hotel, vriendelijk personeel"
Petra Roos
28-12-2012 Als je kiest voor een verblijf in El Gouna dan kies je a.h.w. voor een groot resort. El Gouna is omsloten/veilig er zijn beslist geen opdringerige verkopers. Het is een westers dorp in de woestijn/aan de kust. Er is geen moskee te zien, terwijl er wel eentje is, maar die roept niet op tot gebed. Kortom je waant je beslist niet in Egypte. Ben je dus alleen op zoek naar zon dan is El Gouna prima. Ze willen je doen geloven dat ze eco zijn, maar dat is voor de show, omdat wij westerlingen dat nu eenmaal graag horen. Er rijden veel tuc-tuc karretjes, super milieu verontreinigend en elke middag rond 5 uur worden er in elk hotel de beestjes massaal met gifwolken doodgespoten, dit gebeurd trouwens ook in andere badplaatsen in Egypte. Mensen met longaandoeningen blijven dan liever binnen!

"Super hotel!"
danielle_3
3-1-2013 Wij hebben 1 week in dit heerlijke hotel door gebracht. Een prima hotel met vriendelijke mensen, prima kamers en uitstekend eten. De buffetten waren goed en gevarieerd. Kamers worden elke dag schoongemaakt en elke dag van schone handdoeken voorzien. Gelukkig niet heel veel last van Russische vakantiegangers gehad. Als we 1 minpuntje zouden moeten noemen, dan is dat de douche; het was een (zeer) zwak straaltje. Maar niets onoverkomelijks voor een week en eigenlijk wel bekend als je naar dergelijke landen gaat. Het cpmplex is leuk opgezet en doet knus aan. Kortom, wij hebben een heerlijke vakantie gehad!

"Echt genieten."
debonsjes
26-12-2012 Leuk opgezet hotel, wat door de bouw niet zo kolossaal lijkt.

Schone kamers, die ruim zijn en met een gezellig zitje, geen overlast van de buren mede door de opzet. Soms een wat miezerige douchestraal.maar zeker niet koud!!!

Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Vriendelijk personeel,
Er wordt niet veel aan animatie gedaan, maar El Gouna zelf is genoeg te doen.
Er is helemaal geen disco! wel wordt er bij de buren 1 keer per week behoorlijk luid een feestavond georganiseerd, daar kun je last van hebben.

De omgeving is mooi en schoon, om in het plaatsje te komen moet je langs een checkpoint

Alles wordt er zeer goed onderhouden.

Afdingen hoeft hier niet, je wordt ook niet lastig gevallen om wat te kopen.
Waar je trouwens voor 0.60 euro cent p.p met de plaatselijke bus naar toe kunt.

Het restaurant is werkelijk erg goed, eerste week wat minder, na gesprek met de chef-kok die belangstellend informeerde of we tevreden waren, heeft hij wat goede aanpassingen gedaan.

met partner, Okt. 2012
"All inclusive geen aanrader"
lcdv
7-10-2012 Het is een mooie accomodatie, heerlijk zwembad, strand (bereikbaar met boot) een beetje op en in elkaar maar verder prima. Het sanitair in de kamer laat te wensen over: geen koude douche en stank uit doucheput.
Natuurlijk werden wij geplaatst in de kamer naast de buitendisco. Tot 3 uur s nachts de meest ongelooflijke herrie, de ramen trilde zowat uit sponning.
Eerst konden we niet van kamer veranderen, na veel gezeur wel, voelde ons voorgelogen door personeel.
Het all inclusive pakket bestaat alleen uit bekkertjes frisdrank en lokale alcohol, voor flesje water moet je betalen. Buiten de drankjes geen eten/snacks te bestellen. Personeel is niet vriendelijk als je drankje komt bestellen. Snacks rond 4 uur niet gezien. Eten is eigenlijk elke dag hetzelfde.
Kortom: wel zon en mooi zwembad maar voor de rest zou ik een andere bestemming kiezen.

met partner, Aug. 2012
"Leuk Hotel!"
Anne
22-8-2012 Goed hotel! Schoon, rustig, personeel is vriendelijk en altijd behulpzaam.
De kamer had airco en werd elke dag goed schoon gemaakt. Binnen 5 lopen ben je op een plein met winkeltjes, restaurants en de supermarkt.

We hebben heel erg geluk gehad want op de dag dat we aankwamen kregen we bij de receptie te horen dat we geluk hadden dat het zwembad weer open is! Die is dus blijkbaar 3 weken dicht geweest i.v.m onderhoud, Dit had de touroperator, waar wij bij geboekt hebben, wel even mogen vermelden.
Verder een prima hotel! Niks te klagen! en een geweldige tijd gehad!

alleenreizend, Juli 2012
"Sultan Bey! Mooiste vakantie ooit"
P. Gorthuis
9-8-2012 Hotel Sultan Bey is een schitterend, schoon hotel. Niet kolossaal, het personeel zeer vriendelijk!! Kamers zijn prachtig. De ligging van het hotel is prachtig, direct aan de lagune en met een bootje kun je naar de zee op het prive strand worden gebracht (ca. 10 min.) Service is uitmuntend, je hoeft zelfs geen badlakens mee te nemen want die worden uitgeleend. Het is ook nog geen 10 min. lopen naar het gezellige centrum. Sultan Bey heeft bijgedragen aan onze mooiste vakantie ooit!!

met partner, Feb. 2012
"Heerlijk relaxen in Sultan Bey."
K+M
10-3-2012 Voorjaarsvakantie geweest, mooi complex, veel kleur, planten, bloemen.... Erg mooi. Kamers prima. Personeel is top, heel vriendelijk en klantgericht.
Eten, zowel ontbijt, lunch als diner is prima.... Simpel en lekker, royale keus. Heerlijke wijn! Dorp vooral winkels en horeca, allemaal gericht op toeristen.
Hotel is perfect voor relax-vakantie. Prachtig zonnig weer, wel af en toe kille wind, verder wel strak blauwe lucht. Ons allemaal heel goed bevallen, zeer aan te bevelen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit