Hotel Club Med El Gouna*** in El Gouna Egypte beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.606 bezoekers online
Home > Egypte > El Gouna > Hotel Club Med El Gouna***

Beoordelingen Hotel Club Med El Gouna***

10 februari 2012

Hotel Club Med El Gouna*** El Gouna

Hotel Club Med El Gouna scoort een 8,2 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club Med El Gouna***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club Med El Gouna*** in El Gouna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Club Med El Gouna*** vinden. Je kunt 12 video's van Hotel Club Med El Gouna*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Club Med El Gouna*** met andere accommodaties in El Gouna.

12 beoordelingen over Club Med El Gouna***

met oudere kinderen, Jan. 2011
Een heerlijke zonnige reis
Mieke
15-2-2011 Wij zijn eind januari een week in dit hotel geweest. Het is een ideale plaats om tot rust te komen, zon (25 gr overdag), zee, strand, ...
Er is veel ruimte langs de zwembaden of aan het strand en het animatieteam biedt voor elk wat wils aan.
Het grootste minpunt is dat de voertaal Frans is en er niemand een woordje Nederlands spreekt (in het verleden gingen wij steeds met RIU weg en daar hebben ze steeds een Nederlandstalige hostess).
Het eten was lekker, de kamers verzorgd... ze werden dagelijks geveegd, maar 'nat' en grondig poetsen doen ze wel niet.
Wij verbleven in een standaardkamer, maar deze zijn heel ruim ingericht !
Vergeet wel niet om een pull mee te nemen want s avond kan het koud zijn !

met partner, Dec. 2010
Echte all-inclusive, leuke sfeer.
Gerard
5-1-2011 Wij zijn in december naar dit resort gegaan: overdag was het zonnig en ca. 20-24C, 's-avonds zakte de temperatuur snel naar ca. 10 graden. Je had een trui of een jas nodig.

Het resort was goed: niet ver van het vliegveld (20 min), ligt naast een golfbaan en op 10 minuten van het centrum (kosten: 1 euro met de tuktuk). De kamers waren prima en ruim. Het personeel (GO's) is op een prettige manier vriendelijk en behulpzaam . Het is Franstalig georiënteerd: met Engels kom je goed uit de voeten maar de voertaal blijft Frans.

Het ontbijt was goed: veel keuze uit lekkere broodjes, fruit, etc. Het avondeten is uitgebreid: het is geen haute-cuisine, maar als je even zoekt kan je altijd iets lekkers vinden. Als je dat wilt dan eten de GO's aan tafel met je mee: na een paar dagen ken je dus veel mensen wat het contact laagdrempelig maakt.

De sport-faciliteiten zijn goed: duiken, surfen, gym, tennis, zeilen, etc. Voldoende materiaal van goede kwaliteit en prima begeleiding door de instructeurs.

met oudere kinderen, Feb. 2009
Zeer goed
marita
23-2-2009 Club Med in El Gouna is een zeer goed georganiseerd all inclusive hotel. Aardige, zeer kindvriendelijke medewerkers, heerlijk eten en prima sportfaceliteiten. Bij (kleine) problemen werd er meteen een oplossing gezocht en gevonden!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Club Med El Gouna*** bij:

met jonge kinderen
Heerlijk voor winterzon!
Jacqueline
7-1-2009 Weer genoten van de all-inclusive formule van Club-Med. Even nergens meer aan hoeven te denken; alles is/wordt prima geregeld. Na een week wordt het eten een beetje saai, veel herhaling in de gerechten. Wel iedere avond ook iets speciaals dat voor je ogen wordt klaargemaakt.

Ruim aanbod aan activiteiten en low-profile animatie.
Prachtige ligging aan de lagune met een mooi strand. Prima kamer (suite).

Familie, Apr. 2008
giny
15-4-2008 Wij waren met ons gezin 8 personen van 3 t/m 11 april in Club Med.(iets te vieren)
Geweldig,service,eten,alles valt niets aan te merken!
Zal het iedereen aanbevelen.
Gaan zeker nog x terug tenminste van Club Med.
Fantastische formule!!!!!
fam.Bruin

Marion Bouwman
8-2-2008 Wij waren hier van 20 tot 27 september 2008 met onze kinderen van 23, 21 en 19. Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Prima eten!
2 Fantastisch verzorgde thema-avonden aan het zwembad. Goede sportfacileiten met prima instructeurs.Allemaal o.a. windsurfles en zeilles gehad. Onze kinderen hebben zich s'avonds en s'nachts goed vermaakt in de discotheek en hadden geen behoefte om hiervoor naar Hurghada te gaan.
De snorkelboot die 2 keer per dag gaat is heel leuk. Er gaan snorkels, duikbrillen en flippers mee en de boot vaart naar mooie snorkellocaties. De bediening in restaurant en bar is bijzonder vriendelijk.

S.Bartelds
23-1-2008 Een heerlijk clubdorp met een prachtig strand. Mooie kamer.

met vrienden, Okt. 2007
maria de vries
3-12-2007 wij zijn met de herfstvakantie geweest en nadat wij wat beoordelingen hadden gelezen dachten wij dat het bar en boos zou zijn....wij vonden het echt geweldig en waarom ..omdat wij met 19 man waren en we konden de hele dag kiten, surfen, waterskien, squashen, zeilen etc etc. Het eten was gewoon goed en de kamers waren ruim en dat zijn we niet altijd van club med gewend. De bediening was aardig en lief behalve de belg achter de bar bij het zwembad die was vervelend en irriteerde zich aan ons als we een cappucino bestelden!!echt een aanrader als je sportief bent en met niet te jonge kinderen....toppertje!!we gaan zeker terug voor het kiten.....

Meuwis
30-9-2007 Echt een grote teleurstelling! We zijn hier net van terug! Dachten een 5 sterren complex aan te treffen maar helaas.... Club Med in Palmye Turkijke was grandioos!!! Dit is daar echt niet mee te vergelijken, oud, rommelig, het eten is redelijk. Het was voor ons na al die luxe een teleurstelling!

dfdf
31-7-2007 Wij en onze 2 dochters hebben hierop verheugt en dachten dat het super leuk zou worden.
Toen we hier aankwamen wisten we het al meteen , alles zag er veel slechter uit dan op de foto's!
Slecht onderhouden, de ligging was ook niet bepaald goed!!! Allemaal rotzooi op de grond. De Service deed geen ene moer, dat we voor alles zelf moesten zorgen! Het eten was rauw, of heel oud. Elke dag aten we hetzelfde het enige wat je er kon krijgen was rijst en paar bedorfen fruit stukken!In de kamers hadden ze geen airco!! We konden elke nacht niet slapen door de hitte en de bedden waren van beton..
Kindervriendelijkheid was wel goed .. als enige!
En de kwaliteit is zeer slecht.
Mensen ik waarschuw jullie! Ga hier niet heen want dan is je hele vakantie verpest