Beoordelingen El Gouna

Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
6,5
Omgeving
8,2
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,3
Het weer

24  °C

22 december 2014

El Gouna
8,5
774 beoordelingen
Beoordelingen El Gouna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in El Gouna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over El Gouna. Ben je zelf op vakantie geweest naar El Gouna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
El Gouna scoort een 8,5 uit 10, op basis van 774 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Hotels in El Gouna. Op Zoover vind je bovendien 498 vakantiefoto's van El Gouna. Je kunt 3 video's van El Gouna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in El Gouna. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

621 beoordelingen over El Gouna

8,5
774 beoordelingen
Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,4
Omgeving
8,1
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
Met vrienden, Dec. 2014
"El Gouna is TOP"vertalen
nel
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

17-12-2014 Hier kan je echt relaxen en genieten van de rust en het mooie weer.

Met partner, Dec. 2014
"Fantastiche plek"vertalen
Fenny & Wilbert
Waardering
10,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

16-12-2014 Vanuit het hotel loop je naar het kleine centrum met wat winkeltjes en restaurants. Met de tuctuc rij je voor 1 euro naar Down Town waar meerdere winkeltjes en restaurantjes zijn. Het is allemaal kleinschalig wat het hier zo heerlijk ontspannen maakt. De straten zijn enorm schoon en de mensen enorm lief. Je voelt je echt thuis en veilig.

Met partner, Nov. 2014
"Leuke en veilige omgeving"vertalen
Anneke & Dirk
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

03-12-2014 Ondanks alle negatieve berichten over veiligheid etc in Egypte hoef je in El Gouna e.o. niet bang te zijn, alles geeft een zeer veilige indruk, ook niets negatiefs ervaren of van anderen vernomen. Verder wordt er veel aandacht besteed om alles schoon te houden.

Met vrienden, Nov. 2014
"El gouna"vertalen
cjjohansen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-11-2014 het plaatsje ligt 100 meter van Rihanna inn en je kan daar heerlijk eten in de restaurants en er is elke weel live muziek

2014
"Moet je zien"vertalen
toon
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

19-11-2014 leuk om te zien en alles veilig leuke haven,en gelukkig weinig russen

Met partner, Nov. 2014
"Super"vertalen
danielle
Waardering
10,0
Omgeving
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

12-12-2014 zeer schoon en veilig dorp. leuk centrum en mooie marina. vanuit hier makkelijk naar Hurghada voor een dagje.

Met partner, Nov. 2014
"Heerlijk relaxt"vertalen
A Kottier en G Hamm...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

24-11-2014 De zee is heer zeer geschikt voor familie's met kinderen want je kunt er heel ver inlopen. voor ons een beetje te ver want ik wil graag in zee zwemmen maar voor kleine kinderen ideaal. Wij waren meestal bij de lagune te vinden, hier konden wij prima zwemmen maar is dus voor kleine kinderen weer een stuk minder geschikt. De Marina (haven) was erg leuk vooral als je het leuk vind om dure jachten te bewonderen. El Gouna is leuk met vele restaurants en winkeltjes maar stel je er niet al te veel van voor. Je moet er naar toe gaan voor de rust.

Met partner, 2014
"Ga vooral naar haven en dorp"vertalen
Betsie en Hans
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
8,0

29-10-2014 Is geschikt voor jong en oud ,en overwinteraars.

Met partner, Okt. 2014
"Leuke plek!"vertalen
suus
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

29-10-2014 El Gouna is erg veilig, schoon en leuk!
Leuke tripjes zoals snorkelen, woestijn safari.
De marina haven is mooi en down town en ook erg leuk!

Met partner, Okt. 2014
"Resort in de woestijn"vertalen
Susanne
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

10-11-2014 Een mooi aangelegd Resort in de woestijn, jammer dat alles aangelegd is en niet van nature aanwezig, echter zijn er met de auto genoeg leuke plaatsen en activiteiten te bereiken

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarom ga jij niet naar een sauna?