Beoordelingen El Gouna

Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
6,5
Omgeving
8,2
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,4
Het weer

37  °C

28 augustus 2014

El Gouna
8,5
695 beoordelingen
Beoordelingen El Gouna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in El Gouna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over El Gouna. Ben je zelf op vakantie geweest naar El Gouna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
El Gouna scoort een 8,5 uit 10, op basis van 695 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Hotels in El Gouna. Op Zoover vind je bovendien 470 vakantiefoto's van El Gouna. Je kunt 3 video's van El Gouna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in El Gouna. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

561 beoordelingen over El Gouna

8,5
695 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,3
Omgeving
8,0
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,0
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, aug 2014
"Een veilig gevoel."vertalen
Krist
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

27-08-2014 Down town El gouna is leuk om s' avonds even door te lopen.
Vooral een avondje uit eten in de Marina is aan te bevelen.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Zeer veilig."vertalen
Jan van Schadewijk
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

15-08-2014 Het Monaco van Egypte. Netjes, veilig en de winkeliers niet opdringerig.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Hele mooie plek!"vertalen
Roos
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-08-2014 Prachtige omgeving met luxe uitstraling. Veel Hollanders toen wij er waren. Down town heel gezellig met leuke winkeltjes en soort van medina. Marina vonden wij niks aan, hele grote jachten in haven maar ongezellige sfeer bij restaurantjes en helemaal geen leuke winkels. Veel kite surfers in de zee en het water liep niet af in zee, je moest echt meters maken om te kunnen zwemmen. Bewoners heel aardig en behulpzaam, niet opdringerig. Met tuc tuc kun je het hele eiland rond. Is erg leuk om te doen en spotgoedkoop. Voor 8 euro rijden ze je een uur rond.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Super mooi"vertalen
vivianehermans
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

24-08-2014 Down town super. Kids krijgen snel kontakt doordat veel nederlanders en belgen in het resort zijn.

met partner, Aug. 2014
"Op en top toerisme"vertalen
Sandra ten Wolde
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

19-08-2014 Gewoon Prima voor een relax vakantie.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Van alles te zien en te doen"vertalen
Fam. B.
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
10,0

21-08-2014 Leuke haventjes en winkeltjes

met jonge kinderen, Juli 2014
"Mooie plek."vertalen
Anja01
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0

25-08-2014 El Gouna is een mooie plek, heel rustig. Geen last van opdringere verkopers.

met vrienden, 2014
"Een heel ander stukje egypte"vertalen
Trui
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

27-07-2014 Hier wordt je tenminste niet constant lastig gevallen als je rondloopt in el gouna. Vriendelijke mensen en als vrouw alleen voel je je gewoon veilig.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Leuk centrum"vertalen
jacqueline
Waardering
8,0
Sfeer
8,0

21-08-2014 leuk centum gericht op de westerlingen, de verkopers zijn niet super opdringerig was leuk om een keer naar toe te gaan, er zit wel een goede supermarkt waar wij meerdere keren boodschappen gedaan hebben (chips, en ander snoep) El Gouna zelf is nog volop in ontwikkeling .

met jonge kinderen, Juli 2014
"El gouna is Fantastisch!"vertalen
Nancy
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

04-08-2014 Geen mensen die je pushen, geen mannen achter je aan rennen. Heerlijk gewoon. Je kan er lekker eten, uitgaan en shoppen. Cafe Dunes was onze favo, elke donderdag is er live muziek. Voor ons zeker een plaats om naar terug te gaan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Terug van vakantie?

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarmee schiet jij de meeste vakantiefoto’s?