Beoordelingen El Gouna

Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
6,5
Omgeving
8,2
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,4
Het weer
_
El Gouna
8,5
681 beoordelingen
Beoordelingen El Gouna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in El Gouna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over El Gouna. Ben je zelf op vakantie geweest naar El Gouna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
El Gouna scoort een 8,5 uit 10, op basis van 681 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Hotels in El Gouna. Op Zoover vind je bovendien 462 vakantiefoto's van El Gouna. Je kunt 3 video's van El Gouna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in El Gouna. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

548 beoordelingen over El Gouna

8,5
681 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,3
Omgeving
8,0
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,0
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Juli 2014
"Leuk voor een keer"vertalen
leo obermeijer
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
1,0

22-07-2014 leuk voor een keer om te zien

met jonge kinderen, Juli 2014
"Prima omgeving"vertalen
eric
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

20-07-2014 De omgeving is echt prima, je zou je vrouw alleen over straat kunnen laten lopen zonder dat je je zorgen moet maken

met vrienden, Juli 2014
"Klaar hier"vertalen
H Hoogendoorn
Waardering
6,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
3,0
Omgeving
4,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
6,0

18-07-2014 Nooit meer, saai en raden dit ook niemand aan.

met partner, Juni 2014
"Stukje Monaco in Egypte!"vertalen
Danique van den Eed...
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

17-07-2014 El Gouna is een prachtig luxe aangelegd stadje in Egypte. Totaal geen opdringerige mensen en alles zit er prima uit. El Gouna is niet the place to be als je veel cultuur wilt opsnuiven maar wel degelijk als je een mooie luxe zonvakantie wilt hebben. Er zijn een aantal leuke winkeltjes en restaurants in Down Town en in de Marina. De Tuk Tuk in El Gouna werkt prima en kost maar €0.50 pp.

met vrienden, Juni 2014
"Slecht"vertalen
Rob van Rijswijck
Waardering
3,0
Uitgaansleven
8,0
Omgeving
6,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
1,0

15-07-2014 Bij het hotel is een tropische vijver die niet onderhouden wordt, meerdere keren per week wordt hier tropische vissen in gezet die na een paar dagen doodgaan.

met vrienden, Mei 2014
"Fijne plaats om te relaxen"vertalen
Berndz
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

11-06-2014 Voor een strandvakantie, prima plek!

met partner, Apr. 2014
"El Gouna. Paradijs in Egypte."vertalen
Jan
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

26-05-2014 El Gouna is een rustige plaats waar je lekker van een onbezorgde vakantie kunt genieten. Leuke Restaurants-Bars en veel leuke winkeltjes.

met oudere kinderen, Apr. 2014
"Prachtige vakantie"vertalen
Carine Schollaert
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-04-2014 Rustige & gezellige streek - ideaal voor watersporten en zonvakantie !!

met partner, Apr. 2014
"Nieuw arabische stijl"vertalen
Rosemarie Verberne
Waardering
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

07-05-2014 pas 25 jaar oud dus nog geen cultuur. Kleine plaats met toeristen winkeltjes en restaurants. Netjes en school maar heeft niet veel met het echte Egypte te maken.

met partner, Mrt. 2014
"Blijft een mooi plekje in egypte"vertalen
Monica123
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

30-03-2014 Leuk, schoon, totaal on-egyptisch :) maar heerlijk om door down-town te wandelen en de marina te bezoeken en lekker te eten. Ga vooral naar Upstairs in El Gouna, franse bistro met verrukkelijk eten en hele goede bediening. Stokbrood met kruidenboter enz....:)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?