Beoordelingen El Gouna

Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
6,5
Omgeving
8,2
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,3
Het weer

26  °C

24 november 2014

El Gouna
8,5
763 beoordelingen
Beoordelingen El Gouna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in El Gouna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over El Gouna. Ben je zelf op vakantie geweest naar El Gouna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
El Gouna scoort een 8,5 uit 10, op basis van 763 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Hotels in El Gouna. Op Zoover vind je bovendien 496 vakantiefoto's van El Gouna. Je kunt 3 video's van El Gouna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in El Gouna. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

613 beoordelingen over El Gouna

8,5
763 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,3
Omgeving
8,1
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
2014
"Moet je zien"vertalen
toon
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

19-11-2014 leuk om te zien en alles veilig leuke haven,en gelukkig weinig russen

Met partner, 2014
"Ga vooral naar haven en dorp"vertalen
Betsie en Hans
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
8,0

29-10-2014 Is geschikt voor jong en oud ,en overwinteraars.

Met partner, Okt. 2014
"Leuke plek!"vertalen
suus
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

29-10-2014 El Gouna is erg veilig, schoon en leuk!
Leuke tripjes zoals snorkelen, woestijn safari.
De marina haven is mooi en down town en ook erg leuk!

Met partner, Okt. 2014
"Resort in de woestijn"vertalen
Susanne
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

10-11-2014 Een mooi aangelegd Resort in de woestijn, jammer dat alles aangelegd is en niet van nature aanwezig, echter zijn er met de auto genoeg leuke plaatsen en activiteiten te bereiken

Met partner, Okt. 2014
"Lekker naar de zon 🌞"vertalen
Stefan
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

31-10-2014 Geen last van Russen in El Gouna
en mensen zijn niet opdringerig.
Gewoon over straat lopen zonder lastig gevallen te worden.

Met partner, Okt. 2014
"Geweldig!"vertalen
Tom van Oosterhout
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

28-10-2014 El Gouna is totaal anders dan wat iedereen van Egypte verwacht. Het is er schoon en de mensen zijn allemaal vriendelijk. Ook hoef je hier niet bang te zijn om iets te eten of te drinken.
Absolute aanrader!

Met vrienden, Okt. 2014
"Niet de hectiek van Hurghada"vertalen
roosenschoon
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
2,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-10-2014 Niet de hectiek van Hurghada, maar net allemaal even wat beter en netter. De opzet van El Gouna is gewoon mooi. Bij ontwerp van deze locatie is goed gedacht aan de infrastructuur. Niet wat je bijvoorbeeld ziet in Hurghada rommelig, hectisch, en gewoonweg niet netjes. Verder meer Europeanen, zoals Belgen, Nederlanders, Duitsers, Engelsen, Fransen, Zweedse, en Noorse toeristen.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Prachtig gebied!"vertalen
familie
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

20-10-2014 Heerlijk weer en azuurblauwe zee… een parel!

Met partner, Okt. 2014
"Mooie plek"vertalen
Petra van de Kant
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

12-10-2014 Mooi groen overal.
Erg schone omgeving

Met partner, Okt. 2014
"Een zeer veilige plaats"vertalen
Jos
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

26-10-2014 Er wordt vaak gevraagd: is het wel veilig? Jazeker El Gouna is heel erg veilig. Je komt er maar zo niet binnen. Downtown is een plaats waar je veilig rond kan lopen zonder lastig gevallen te worden. Ook voor vrouwen alleen. Een prettige bijkomstigheid dat er geen Russen te vinden zijn. Leuke terrasjes en winkeltjes en allemaal op loopafstand.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welke Europese stad ga jij het liefst kerstshoppen?