Beoordelingen El Gouna

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
6,5
Omgeving
8,1
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,2
Het weer

35  °C

22 september 2014

El Gouna
8,4
722 beoordelingen
Beoordelingen El Gouna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in El Gouna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over El Gouna. Ben je zelf op vakantie geweest naar El Gouna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
El Gouna scoort een 8,4 uit 10, op basis van 722 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Hotels in El Gouna. Op Zoover vind je bovendien 486 vakantiefoto's van El Gouna. Je kunt 3 video's van El Gouna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in El Gouna. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

585 beoordelingen over El Gouna

8,4
722 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,3
Omgeving
8,0
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
7,9
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Sept. 2014
"Prima"vertalen
n.b.m.
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
3,0
Omgeving
3,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

13-09-2014 mooie haven. Leuk om boten te kijken.
Verder is er weinig te beleven op straat. Down town zijn wel een paar leuke winkeltjes. Het is er heel veilig.

Vooral geschikt om een boekje te lezen bij het zwembad.

met partner, Sept. 2014
"Nooit meer"vertalen
lonneke
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
6,0

20-09-2014 Misschien leuk voor mensen met kleine kinderen

met partner, Sept. 2014
"Goed onderhouden, redelijke nette plaats."vertalen
siem.bakker
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

19-09-2014 Gezellig en gastvrij centrum, geen opdringerigheid van horeca of winkel personeel, wel opletten waar je loopt, stoepen zoals wij die kennen zijn er niet,
Met de tuktuk naar de Marina is een must, leuk om mee te maken.

met partner, Sept. 2014
"Veilig"vertalen
Ton en Wilhelmien D...
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

20-09-2014 Mooi stadje waa je veilig over straat kunt wandelen ,erg gezellig

met partner, Sept. 2014
"Waanzinnige plek kom zeker x terug"vertalen
m.l evertse
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

18-09-2014 strand is niks voor kinderen centrum klein maar gezellie Nederlanders belgen en duitsers in hotel je kan je goed verstaanbaar maken

met partner, Sept. 2014
"El gouna is een paradijs"vertalen
jeroen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
4,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

14-09-2014 Het is hier geweldig. Rustig. prachtig aangelegd. vriendelijke mensen.

met vrienden, Sept. 2014
"Hier vast en zeker nog is terug"vertalen
Sandra
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

14-09-2014 Alleen moeilijk begaanbaar voor rolstoelgebruikers !

met partner, Sept. 2014
"Aanrader"vertalen
Liz
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
5,0

16-09-2014 omgeving is gezellig zowel down town als de Marina. Genoeg restaurants en makkelijk te bereiken via de tuk tuk die daar rondrijden. Goedkoop vervoer. Weinig disco's maar genoeg gezellige bars.

met oudere kinderen, 2014
"Hier laten ze met rust!!"vertalen
Weijl1998
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

29-08-2014 Mooiste plek waar ik geweest ben in Egypte, wat betreft het normaal en rustig over straat kunnen lopen zonder dat iemand je wat wil verkopen. Ziet er allemaal keurig en verzorgt uit. Prima plek dus!

met vrienden, Aug. 2014
"Nooit meer!!"vertalen
Kristina
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,0

21-09-2014 NOOIT Meer, vreselijk eten, voedselvergiftiging opgelopen! Schamend

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Welke van deze steden denk jij dat het meest veilig is?