Beoordelingen El Gouna

Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
6,5
Omgeving
8,2
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,3
Het weer

26  °C

27 november 2014

El Gouna
8,5
765 beoordelingen
Beoordelingen El Gouna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in El Gouna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over El Gouna. Ben je zelf op vakantie geweest naar El Gouna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
El Gouna scoort een 8,5 uit 10, op basis van 765 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Hotels in El Gouna. Op Zoover vind je bovendien 496 vakantiefoto's van El Gouna. Je kunt 3 video's van El Gouna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in El Gouna. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

616 beoordelingen over El Gouna

8,5
765 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,3
Omgeving
8,1
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
Met vrienden, nov 2014
"El gouna"vertalen
cjjohansen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-11-2014 het plaatsje ligt 100 meter van Rihanna inn en je kan daar heerlijk eten in de restaurants en er is elke weel live muziek

2014
"Moet je zien"vertalen
toon
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

19-11-2014 leuk om te zien en alles veilig leuke haven,en gelukkig weinig russen

Met partner, Nov. 2014
"Heerlijk relaxt"vertalen
A Kottier en G Hamm...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

24-11-2014 De zee is heer zeer geschikt voor familie's met kinderen want je kunt er heel ver inlopen. voor ons een beetje te ver want ik wil graag in zee zwemmen maar voor kleine kinderen ideaal. Wij waren meestal bij de lagune te vinden, hier konden wij prima zwemmen maar is dus voor kleine kinderen weer een stuk minder geschikt. De Marina (haven) was erg leuk vooral als je het leuk vind om dure jachten te bewonderen. El Gouna is leuk met vele restaurants en winkeltjes maar stel je er niet al te veel van voor. Je moet er naar toe gaan voor de rust.

Met partner, 2014
"Ga vooral naar haven en dorp"vertalen
Betsie en Hans
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
8,0

29-10-2014 Is geschikt voor jong en oud ,en overwinteraars.

Met partner, Okt. 2014
"Leuke plek!"vertalen
suus
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

29-10-2014 El Gouna is erg veilig, schoon en leuk!
Leuke tripjes zoals snorkelen, woestijn safari.
De marina haven is mooi en down town en ook erg leuk!

Met partner, Okt. 2014
"Resort in de woestijn"vertalen
Susanne
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

10-11-2014 Een mooi aangelegd Resort in de woestijn, jammer dat alles aangelegd is en niet van nature aanwezig, echter zijn er met de auto genoeg leuke plaatsen en activiteiten te bereiken

Met partner, Okt. 2014
"Lekker naar de zon 🌞"vertalen
Stefan
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

31-10-2014 Geen last van Russen in El Gouna
en mensen zijn niet opdringerig.
Gewoon over straat lopen zonder lastig gevallen te worden.

Met partner, Okt. 2014
"Geweldig!"vertalen
Tom van Oosterhout
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

28-10-2014 El Gouna is totaal anders dan wat iedereen van Egypte verwacht. Het is er schoon en de mensen zijn allemaal vriendelijk. Ook hoef je hier niet bang te zijn om iets te eten of te drinken.
Absolute aanrader!

Met vrienden, Okt. 2014
"Niet de hectiek van Hurghada"vertalen
roosenschoon
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
2,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-10-2014 Niet de hectiek van Hurghada, maar net allemaal even wat beter en netter. De opzet van El Gouna is gewoon mooi. Bij ontwerp van deze locatie is goed gedacht aan de infrastructuur. Niet wat je bijvoorbeeld ziet in Hurghada rommelig, hectisch, en gewoonweg niet netjes. Verder meer Europeanen, zoals Belgen, Nederlanders, Duitsers, Engelsen, Fransen, Zweedse, en Noorse toeristen.

Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Prachtig gebied!"vertalen
familie
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

20-10-2014 Heerlijk weer en azuurblauwe zee… een parel!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Vind jij het leuk om landgenoten tegen te komen tijdens je wintersportvakantie?