Beoordelingen El Gouna

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
6,5
Omgeving
8,2
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,3
Het weer

33  °C

24 oktober 2014

El Gouna
8,4
744 beoordelingen
Beoordelingen El Gouna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in El Gouna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over El Gouna. Ben je zelf op vakantie geweest naar El Gouna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
El Gouna scoort een 8,4 uit 10, op basis van 744 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Hotels in El Gouna. Op Zoover vind je bovendien 496 vakantiefoto's van El Gouna. Je kunt 3 video's van El Gouna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in El Gouna. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

604 beoordelingen over El Gouna

8,4
744 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,3
Omgeving
8,1
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
Met jonge kinderen, Okt. 2014
"Prachtig gebied!"vertalen
familie
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

20-10-2014 Heerlijk weer en azuurblauwe zee… een parel!

Met partner, Okt. 2014
"Mooie plek"vertalen
Petra van de Kant
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

12-10-2014 Mooi groen overal.
Erg schone omgeving

Met oudere kinderen, Okt. 2014
"Fantastische plek"vertalen
Hans
Waardering
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

19-10-2014 El Gouna is een prachtige aangelegde stad, eigenlijk één groot resort. Het is er erg veilig en rustig zonder opdringerige verkopers. vervoer door de stad kan erg goedkoop middels bus of tuk tuk (aanrader).

Met partner, Sept. 2014
"El Gouna aparte plek binnen Egypte"vertalen
tamara
Waardering
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

29-09-2014 El Gouna is echt opgezet voor de toeristen en rijke mensen die in El Gouna een villa bezitten. Het echte Egypte zie je hier niet, Je kunt je vrij rondbewegen en wordt niet lastig gevallen. Dus gewoon winkelen en af en toe lekker uit eten. (Zeer betaalbaar)
We hebben ook een Tuc-tuc tour gedaan en zodoende heel El Gouna gezien.

Met partner, Sept. 2014
"Zeer fijne plek"vertalen
Marianne Vlug
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

15-10-2014 Het is een leuk plaatsje met prachtige hotels en veel laguna.
De haven in El Gouna is erg gezellig. Leuke winkeltjes en terrasjes.
Er liggen bijzonder mooie jachten.
Verder is er in het plaatsje niet zoveel te doen. Wel kun je overal met de tuc-tuc naar toe.
Er is weinig tot geen criminaliteit. Een echte aanrader!

Met partner, Sept. 2014
"Heerlijke vakantiebestemming"vertalen
marion.awater
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0

05-10-2014 heerlijke terrasjes , leuke winkeltjes, geen opdringerige mensen. Niemand dringt aan als je nee zegt weten ze ook dat je nee bedoelt.

Met partner, Sept. 2014
"Mooi"vertalen
famheemskerk2231
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

05-10-2014 Je wordt niet lastiggevallen door opdringerige Egyptenaren

Met vrienden, Sept. 2014
"Mooi stukje Egypte"vertalen
Herman
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
1,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

03-10-2014 Zaten in een hotel van boven de 16

Sept. 2014
"Schoon, verzorgd en vooral veilig."vertalen
nicoledegier
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-09-2014 Alles is verzorgd en schoon. Het is heerlijk om in Egypte te kunnen zijn zonder lastig gevallen te worden of je onveilig te voelen.
Vooral de haven is 's avonds heel gezellig.

Met partner, Sept. 2014
"Mooi opgezet"vertalen
pipke41
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

26-09-2014 El Gouna is een schoon en goed onderhouden plaats. Op het plein en in de Marina zijn live bandjes op
Terrasjes. Ze zingen moderne muziek, rock, en traditioneel. Dus leuk voor jong en oud. Echter, voor de jongeren is er geen discotheek te vinden. Voor cultuur moet je echt buiten el Gouna zijn. (Excursies) de sfeer is goed in el Gouna. Je kan redelijk rustig winkelen totdat je ergens in geïnteresseerd bent. De locale bevolking is over het algemeen vriendelijk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij je het liefst auto?