Beoordelingen El Gouna

Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
6,5
Omgeving
8,2
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,4
Het weer

36  °C

1 september 2014

El Gouna
8,5
701 beoordelingen
Beoordelingen El Gouna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in El Gouna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over El Gouna. Ben je zelf op vakantie geweest naar El Gouna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
El Gouna scoort een 8,5 uit 10, op basis van 701 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Hotels in El Gouna. Op Zoover vind je bovendien 470 vakantiefoto's van El Gouna. Je kunt 3 video's van El Gouna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in El Gouna. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

567 beoordelingen over El Gouna

8,5
701 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,3
Omgeving
8,1
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,0
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, aug 2014
"Genieten"vertalen
richard
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

01-09-2014 voor zonliefhebbers is dit het walhalla .

met oudere kinderen, 2014
"Hier laten ze met rust!!"vertalen
Weijl1998
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

29-08-2014 Mooiste plek waar ik geweest ben in Egypte, wat betreft het normaal en rustig over straat kunnen lopen zonder dat iemand je wat wil verkopen. Ziet er allemaal keurig en verzorgt uit. Prima plek dus!

met partner, Aug. 2014
"Leuk en veilig"vertalen
Anouk
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

28-08-2014 El Gouna is zeer veilig, aangezien dit geen echte stad is, maar is ontworpen en aangelegd en goed bewaakt. Je kunt er goed 's avonds over straat zonder je onveilig te voelen. Er zijn hele leuke restaurants waar je lekker kunt eten. Ook zijn er veel souvenirwinkeltjes.

met partner, Aug. 2014
"Veilige plek!"vertalen
Corine
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

29-08-2014 in el gouna heb ik me geen moment onveilig gevoeld.
dit plaatsje is helemaal bewaakt.
voordat je elgouna binnenkomt moet de chaffeur eerst zijn id en rijbewijs laten zien.
geen last van egyptenaren gehad en je werd ook de winkeltjes niet ingetrokken.

met partner, Aug. 2014
"Gauw weer terug"vertalen
Maggy & Joey
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

28-08-2014 Meest geschikte plek van Egypte (naar horens) om vakantie te vieren

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Zeer veilig."vertalen
Jan van Schadewijk
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

15-08-2014 Het Monaco van Egypte. Netjes, veilig en de winkeliers niet opdringerig.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Hele mooie plek!"vertalen
Roos
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-08-2014 Prachtige omgeving met luxe uitstraling. Veel Hollanders toen wij er waren. Down town heel gezellig met leuke winkeltjes en soort van medina. Marina vonden wij niks aan, hele grote jachten in haven maar ongezellige sfeer bij restaurantjes en helemaal geen leuke winkels. Veel kite surfers in de zee en het water liep niet af in zee, je moest echt meters maken om te kunnen zwemmen. Bewoners heel aardig en behulpzaam, niet opdringerig. Met tuc tuc kun je het hele eiland rond. Is erg leuk om te doen en spotgoedkoop. Voor 8 euro rijden ze je een uur rond.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Een veilig gevoel."vertalen
Krist
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

27-08-2014 Down town El gouna is leuk om s' avonds even door te lopen.
Vooral een avondje uit eten in de Marina is aan te bevelen.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Super mooi"vertalen
vivianehermans
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

24-08-2014 Down town super. Kids krijgen snel kontakt doordat veel nederlanders en belgen in het resort zijn.

met partner, Aug. 2014
"Op en top toerisme"vertalen
Sandra ten Wolde
Waardering
10,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

19-08-2014 Gewoon Prima voor een relax vakantie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarmee schiet jij de meeste vakantiefoto’s?