Beoordelingen El Gouna

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,3
Cultuur
6,4
Omgeving
8,2
Sfeer
8,4
Zorg voor natuur
8,7
Het weer

35  °C

17 april 2014

El Gouna
8,4
644 beoordelingen
Beoordelingen El Gouna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in El Gouna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over El Gouna. Ben je zelf op vakantie geweest naar El Gouna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
El Gouna scoort een 8,4 uit 10, op basis van 644 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 18 Hotels in El Gouna. Op Zoover vind je bovendien 458 vakantiefoto's van El Gouna. Je kunt 3 video's van El Gouna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in El Gouna. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

536 beoordelingen over El Gouna

8,4
644 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,3
Omgeving
8,1
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Mrt. 2014
"Blijft een mooi plekje in egypte"vertalen
Monica123
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

30-3-2014 Leuk, schoon, totaal on-egyptisch :) maar heerlijk om door down-town te wandelen en de marina te bezoeken en lekker te eten. Ga vooral naar Upstairs in El Gouna, franse bistro met verrukkelijk eten en hele goede bediening. Stokbrood met kruidenboter enz....:)

met partner, Mrt. 2014
"Geweldig dorpje!"vertalen
Yvette
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

4-4-2014 Leuke sfeer! Gezellige terrasjes.. ook zeker de moeite waard.. Du Port poolclub... leuke feestjes op donderdagavond! Geen opdringerige verkopers die je achterna blijven lopen.

met partner, Mrt. 2014
"Heel goed bevallen!"vertalen
e.n.toet
Waardering
9,0
Sfeer
9,0

30-3-2014 Wij zijn bij de acc gebleven, puur voor de rust.
El Gouna is een dorpje op zich....volgens zeggen in privé beheer.
Je merkt er in ieder van helemaal niets van de onrust die elders in Egypte zou zijn.

alleenreizend, Mrt. 2014
"Heerlijk rustig dorp."vertalen
Elzè
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

29-3-2014 Leuk om even een avondje met de tuc tuc naar de Marina te gaan. Ook om even naar het dorp te lopen om wat winkeltjes te kijken...

met oudere kinderen, Mrt. 2014
"Prachtige omgeving"vertalen
wendelien
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
1,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

31-3-2014 Door alle lagunes ligt El Gouna prachtig.

met partner, Mrt. 2014
"Veilig!"vertalen
Scarlett
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

24-3-2014 Dit is gewoonweg een hele veilige plek die ook her en der met bewaking zo word gehouden. Ook als vrouw alleen totaal geen probleem. En niet aan je armen getrokken word om toch maar hun winkeltje in te komen. Daar snappen ze het tenminste.

met partner, Mrt. 2014
"Gezellig middenin de woestijn"vertalen
Annemieke
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

19-3-2014 Rustig plaatsje, goede busverbindingen naar Hurghada

met jonge kinderen, Mrt. 2014
"Zeker de moeite waard"vertalen
wilma
Waardering
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

10-3-2014 uitstekend voor jong en oud

met partner, Feb. 2014
"Heel mooi"vertalen
leen en tineke van ...
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

14-3-2014 Mooie lagunes alles zo schoon

met partner, Feb. 2014
"Dorpje"vertalen
Yvonne en Rogier
Waardering
7,0

3-3-2014 klein dorpje met wat winkels en terrassen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?