Hotel Sea Sun**** in Dahab Egypte | Zoover

Hotel Sea Sun**** Dahab

Beoordelingen Hotel Sea Sun****

53 Blue Hole Road, 2345, Dahab
Hotel Sea Sun scoort een 6,3 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sea Sun****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sea Sun**** in Dahab, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Sea Sun**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Sea Sun**** met andere accommodaties in Dahab.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Sea Sun**** / Dahab. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

9 beoordelingen over Sea Sun****

3,9
met vrienden, Feb. 2011
"Super"
Mana
28-6-2011 Hotel Sea Sun jest wymarzonym miejscem dla osób, które chcą odpocząć. Hotel położony jest ok. 5 km od Centrum Dahab. W większości w hotelu przebywają nurkowie, gdyż nieopodal jest wiele pięknych miejsc, które chcą zobaczyć osoby nurkujące. Obsługa hotelowa i kelnerzy są bardzo mili, często się zmieniają stąd ciężko jest powiedzieć, całościowo, że są ok, nie mniej jednak jest kilku stałych pracowników którzy naprawdę dbają o to aby turyści czuli się dobrze. Jedzenie to mistrzostwo świata, jest gotowane bardzo smacznie i czysto. Recepcjoniści życzliwi i pomocni. Owszem zdarzają się sytuacje, że coś nie działa w pokoju, ale nie robią problemu z wymianą baterii w pilocie bądź z jakąkolwiek inną usterką. Byłam tam już pięć razy i wrócę ponownie. Naprawdę polecam.

met vrienden, Apr. 2010
"Normalny Hotel"
Marcin
29-4-2010 Hotel nie dla imprezowiczów oraz osób z wymaganiami większymi od własnego ego. Należy go traktować jako miejsce do spania, a nie spędzania w nim wolnego czasu. Osoby nurkujące będą zadowolone. Jedzenie ok. Poziom czystości ok. Czego chcieć więcej.

met vrienden, Feb. 2010
"Dla uśmiechniętych ;)"
Albertyna
14-3-2010 Polecam ten hotel ludziom, którzy szukaja spokoju i pragną coś ciekawego zobaczyc i przezyc; jak dla mnie hotel 3-4 gwiazdkowy ;).
Wielki plus za polzenie- miedzy monumentalnymi gorami, a morzem- ach te widoki (!!!!) no i do plazy na piechotke :)
Rafa przy plaży jest powalajaca (porownałabym ja do znanej Blue Hole)- wiele kolorowych rybek, a takze sama piekna wielka, kolorowa rafa (szkoda, ze ludzie tak malo ja szanuja- w trakcie mojego wyjazdu sama widzialam polamane fragmenty :( ).
Ramadan- chlopak zajmujacy namiot beduinski jest niezwykle ciekawym, inteligentnym, ujmujacym cieplym i taktownym (!!!) chlopcem; warto spedzic z Nim czas przy shiszy, czy na wycieczce na wielbladach (bylam w Blue Hole i choc, nieco obawialma sie samej jazdy na wielbladzie, dzieki opiece Ramadana, podroz na Romeo, byla przyjemnoscia).
Jedzenie jest roznorodne i smaczne, higienicznie przygotowywane (info dla tych co obawiaja sie "zemsty faraona" ;) )- sa swieze i gotowane, czy grilowane warzywka, owoce

met partner, Feb. 2010
"Sea Sun - hotel bez kategoryzacji miejscowej"
grzegorz
26-2-2010 Hotel do chwili obecnej tj. na dzień 26 lutego 2010 roku nie skategoryzowany, a biura podróży przypisują mu wg własnego uznania 4 gwiazdki. Hotel ten jest na poziomie hotelu 2 gwiazdkowego w egipskiej klasyfikacji. Hotel dla rodzin arabskich, które tłumnie są przywożone na 4 dniowe wczasy. Z uwagi, że arabowie rozpoczynają życie hotelowe wieczorem i kończą poźną nocą - w hotelu panuje hałas, trudno zasnąć przed północą. Do tego dochodzi grana b. głośna muzyka, którą personel włącza specjalnie dla tubylców. Hotel usytuowany jest na bardzo malutkiej przestrzeni, w efekcie grupujący się arabowie z niezliczonymi dziećmi zajmują miejsce w tzw. studni rezonansowej, która otoczona jest pokojami w których mieszkamy.

met partner, Dec. 2009
"Całkiem przyjemny hotel"
Ewelina
16-1-2011 Byłam tam w zeszłym roku na dwa tygodnie i wspominam ten wyjazd bardzo miło. Oczywiście były pewne minusy typu brudne ręczniki kąpielowe( nie były prane tylko suszone na słońcu), czasem brakowało wolnych miejsc na plaży, poza tym wszystko bardzo miło wspominam:)busik jezdzi na plażę więc jak ktoś nie ma ochote na spacer to podjeżdza busikiem. Polecam.

met partner, Sept. 2009
"Najgorszy hotel w Dahab"
Kuba
26-12-2009 nie polecam totalna pomyłka, lepiej troche doplacic niz sie meczyc ,
banda durnych arabów ,jedzenie wstratne
bylem chory caly tydzien ,nie jestem wymagajacy ale to nie jest hotel

odradzam i UWAGA na ten hotel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

met partner, Juli 2009
"Klasse Zeit verbracht."
Thomas
19-7-2009 Haben ein paar nette Leute getroffen und hatten viel spaß. Das Hotel ist meiner Meinung nach sehr gut und es macht mit seinen Angestellten alles was man vermissen könnte wieder weg, Z.B. dass es nicht im Zentrum liegt (gibt aber einen kostenlosen Bus dorthin), dass es durch seine größe nicht so viele Touris beherbergen kann (so 70 Zimmer) und es dadurch schön ruhig ist und es halt kein Sandstrand gibt. Waren schon in 5* Häuser die alles geboten haben, aber durch unfreudliche Angestellte und schlechtem Essen alles zu grunde gerichtet hatten. Aber im Sea Sun ist alles echt klasse die Menschen dort sehr sehr freundlich und hilfsbereit und das Essen wircklich lecker. Wir können es nur EMPFEHLEN! Ach es gibt seit kurzem auch einen deutschen Manager der ständig in der Anlage rumläuft und auf alles achtet, mit dem man auch reden kann und der sofort eine Löseung für ein Problem hat, wenn es eins geben sollte. Fahrt hin und geniesst die ruhigen Tage dort.

met partner, Mrt. 2009
"Miły pobyt"
maredit
1-4-2009 Hotel jest ładny wizualnie z miłą obsługą i pysznym jedzeniem. Ale ... no właśnie jest ale .... nie może być traktowany w kategorii **** w standardach europejskich, natomiast w kategorii lokalnej jak najbardziej. Z trasą przelotowa wielbłądów pomiędzy hotelem a jego plażą. Na pewno nie polecam estetom ani osobom lubiącym sterylne warunki.

met partner, Mrt. 2009
"Toller Urlaub"
karin
19-3-2009 Ich fand es gut da. wir hatten ein nettes Zimmer direkt am Strand ein super Meer zum schnorcheln eie nette Stadt zum ausgehen. ja und gute Menschen mit denen wir gerne zusammen waren gab es auch da.
und wunderschöne Kamele