Hotel Oricana in Dahab Egypte beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.130 bezoekers online
Home > Egypte > Dahab > Hotel Oricana

Beoordelingen Hotel Oricana

30 januari 2012

Hotel Oricana Dahab

Hotel Oricana scoort een 8,3 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Oricana? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Oricana in Dahab, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Oricana vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Oricana met andere accommodaties in Dahab.

12 beoordelingen over Oricana

Goede prijs kwaliteit
frank smulders
23-9-2010 Wij zijn voor de 3e keer in Hotel Oricana geweest. Het hotel is ruim opgezet en de kamers modern met airco die voor Egyptische begrippen niet veel lawaai maakt. Er is een zwembad van +/- 18 bij 10 mtr. Het ontbijt is eenvoudig. Vooral de prijskwaliteit verhouding is een pluspunt van dit hotel. Het hotel ligt in het zuiden van het centrum van Dahab. Er zijn enkele goede duikscholen vlakbij. Minpunt van dit hotel is dat de service wat tekort schiet. Alleen als je de manager erop aanspreekt word er na behoren schoongemaakt en soms staat de muziek bij het zwembad m.i. te hard terwijl volgens mij geen hotelgast dit leuk vind. Maar in overleg met de manager werd dit opgelost. Al met al een aanrader dit hotel. Wij komen er zeker terug.

met een groep, 2010
Middelmatig hotel
marco
15-9-2010 Oricana hotel ligt aan een straat welke geen ster allures meer toegedicht kan worden, verloedering heeft daar ook toegeslagen. In een Egypte plaatst men iets en daarna is onderhoud of vervangen niet meer aan de orde. Personeel is uitermate vriendelijk en service gericht naar de gasten. Ontbijt was een standaard ontbijt, niet slecht maar eenvoudig. Kamers zagen er netjes uit maar van enig onderhoud was ook hier geen spraken meer, alleen het noodzakelijk wordt vervangen bij defect. Hotel is niet voor kinderen ingericht, buiten het zwembad is er niks extra voor kinderen.

Aanrader als het er rustig is
Tinus
14-1-2010 Prima hotel met erg vriendelijk personeel. Kamers groot en goed. Nu geen rumoerige groep uit Australie. Liggen perfect ons duikcentrum lag op 200 meter en was O.K. Kom hier zeker nog eens terug

met partner, Okt. 2009
Fijn hotel met prima duikcentrum
Heidi
7-11-2009 Wij zijn voor de tweede maal naar Dahab gegaan. Deze keer via internetsite.
Oricana is zeer goed bevallen. Vanaf eerste dag contact gehad met hoteleigenaar en manager. Overige persooneel is net zo vriendelijk en vrolijk.
Wij hebben al onze duiken via het duikcentrum gedaan. Prima. Goed, vrijwel nieuw materiaal, proffesionele instructeurs. Zeker een aanrader.
Hotel ligt dicht bij de boulevard en strand.
Kamer was goed, geen luxe, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig en schoon.

alleenreizend, Sept. 2009
Geweldig Hotel ik ga zeker terug
Joris en Amber
14-9-2009 Ben net terug van 2,5 week Oricana in Dahab. Gezellig rustig hotel met ruime kamers en prima sfeer. Ontbijt is goed en voldeed voor mij prima. Wil je ook lunchen enzo kan er altijd van alles geregeld worden door het keukenpersoneel. Zwembad is wat troebel maar wel lekker om even in te duiken na een hele dag Rode Zee. De Egyptische hoteleigenaar is een zeer vriendelijke man. Net als de Nederlandse hotelmanager en eigenaar van het in het hotel gevestigde duikcentrum Dunedivers. Ik heb alle dagen gedoken met datzelfde duikcentrum. Het wordt gerund door Nederlanders, maar ze werken ook met locals. Vrijwel ale materiaal is gloednieuw en wordt uitstekend onderhouden. Ook de gidsen, medewerkers en instructeurs van dit duikcentrum zijn aanraders. Vrijwel alles wat je wilt kunnen ze voor je regelen en ze maken leuke gezellige duiken. De afterdive is ook altijd zeer gezellig. Ook de cursussen die ze geven zijn professioneel en goed verzorgd. Ik ga proberen zeker nog dit jaar terug te gaan daar.

Ideaal hotel
Anneloes
6-7-2009 Vooral het feit dat dit hotel dichtbij het centrum ligt, maar ook dicht bij het strand, maken het tot een ideale locatie. Jammer dat het duikcentrum nog niet af was toen wij er zaten maar ik heb begrepen dat dat nu wel het geval is. We gaan er om die reden dan ook zeker nog een keer heen.

Vriendelijk personeel, en een gezellige sfeer. Wat ons betreft zeker een aanrader.

met vrienden, Juli 2009
Supergezellig hotel

8-8-2009 Heerlijke week gehad in Oricana, ook gedoken met het net nieuwe duikcentrum daar, Dunedivers Oricana Diving Center. Perfect geregeld alles, gloednieuw materiaal, gerund door Nederlanders, en uitstekende gidsen. De "after-dive" is supergezellig, echte aanrader!

Als de prijs goed is ,doen!
Frank
13-5-2009 Wij zijn ervaren Dahab gangers. Een nacht in ander hotel geweest maar was zo slecht dat we zijn verkast naar dit hotel. Eenvoudige maar prima kamers, opvallend geruisloze airco, ontbijt voldoet maar is niet luxcieus. Liggen is prima, enkele goede/minder goede duikcentra in de buurt.Erg vriendelijke personeelsleden. Wel nogal wat jonger publiek, met muziek tot 23.00uur. Al met al tevreden.

met vrienden, Jan. 2008
jan en ineke
2-6-2008 een geweldig goed hotel, goede ligging, goede service en schone kamers en beddem

Véronique
7-8-2007 Zeer verzorg hotel
Op wandel afstand van centrum
ruime kamers, mooie zwembad
personeel heel vriendelijk