Kies een internationale website
19 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Daniela Village***
Blue hole road, 3202, Dahab
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Daniela Village*** in Dahab, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Daniela Village*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Daniela Village
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Daniela Village*** in Dahab, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Daniela Village***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Daniela Village*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 417
vakantiefoto's
van Hotel Daniela Village*** vinden. Je kunt 4
video's
van Hotel Daniela Village*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
. Vergelijk Hotel Daniela Village*** met andere accommodaties in
Dahab
Minder tekst
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Daniela Village**...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(9)
alleenreizend
(13)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(276)
ALL
"Heerlijke Verblijfplaats"
H-devries_1
Bekijk foto's
7-5-2013
Daniela is een Egyptisch hotel, geen vijf sterren Carlton, maar netjes en schoon, hele aardige staff en zeer mooi gelegen aan de zee. Zeer de moeite waard. Aan het hotel is een van de beste duikscholen verbonden die ik heb meegemaakt. Heel goed georganiseerd, deskundig, perfecte begeleiding met heel ervaren duikgidsen.
"Geweldige tijd gehad!"
Annemiek
2-5-2013
In april voor de tweede keer naar Daniela geweest (twee jaar terug in oktober ook) Het was weer heel goed. Het personeel doet alles voor je en is heel vriendelijk. Eten is goed alleen soms een beetje saai.. Engels van sommige is wat lastig maar je weet op een gegeven moment wel naar wie je toe moet. Wij hebben gedoken en dat is prachtig! We hadden een goede gids. Mijn onderwater camera was verzopen en ik wilde er een huren, dit werd allemaal geregeld (er kan veel worden geregeld, dat is fijn!) Alle onrusten en ellende in Egypte zijn niet in Dahab. We hebben een warm afscheid gehad en kunnen terug kijken op een TOP week! We zijn al weer bezig met te kijken of we in oktober nog een keer langs kunnen komen!
"Fantastisch"
Marja
14-4-2013
Hotel Daniela Village is geweldig! Komen hier zeker terug. Erg mooi huisrif, vriendelijk personeel. Goed eten.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Daniela...
Verklein aantal aanbieders
alleenreizend, Mrt. 2013
"Prima plek"
Jaap
31-3-2013
Een stukje buiten Dahab, 10 minuten met de auto of 3 kwartier wandelen. Eenvoudig maar goed hotel met huisrif. Lekker eten en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel (zowel hotel als duikschool). Heerlijk duiken/ snorkelen en relaxen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Kom hier zeer waarschijnlijk nog wel eens terug.
met partner, Mrt. 2013
"Relaxt"
G de Groot
25-3-2013
Redelijk nette accomodatie met zeer vriendelijk personeel. Prachtig gelegen aan de golf van Acaba met mooi huisrif (the 3 pools) voor de deur. Ideaal voor snorkelaars/duikers. Duikschool met aardig, kundig en nederlands sprekend personeel. Diverse duik- en snorkelplaatsen waaronder de blue hole binnen half uur bereikbaar. Kamers iets gedateerd. Bedden o.k.. Eten prima. Aanrader voor rustzoekers.
met een groep, Mrt. 2013
"Zeker een plek om noch een paar keer heen te gaan"
Emielio Jansen
27-3-2013
het is geen all in hotel maar voor onse groep heben ze een uitzondering gemaakt.
met partner, Mrt. 2013
"Heerlijke plek"
wim en greet coljee
25-3-2013
wij zijn van 1 maart tot 15 maart 2013 daar gast geweest heerlijk eten heerlijk rif heerlijk snorkelen heerlijk personeel kortom een bestemming in de rust van de woestijn aan zee geweldig wilt u heel veel niet ga dan naar dit hotel wij gaan in oktober terug de staf en mensen daar bedankt voor de heerlijke twee wekn
met partner, Feb. 2013
"Super hotel"
Roos & Frank
5-3-2013
Wij hebben hier een super week gehad, mede door het zeer vriendelijke personeel en de service en de leuke mensen die wij hebben ontmoet.
met jonge kinderen, Feb. 2013
"Geweldige plek, rust, huisrif en fijne medewerkers"
Anita Weerman
24-2-2013
Een zeer verzorgde smaakvolle plek met zeer vriendelijke en attente medewerkers die je wel op het juiste moment alle vrijheid en rust geven.
Het is een mooie plek met een huisrifvoor de deur, ook de duikschool is top.
Het eten is geweldig en zeer uitgebreid, all-in zou ik niet aanraden omdat een soepje of iets anders kleins ruim voldoende is en haast niets kost. Wil je niet helemaal vol gegeten de dag doorkomen. De kamers waren goed. We kwamen laat aan en hadden niet op de muggen gerekend de eerste nacht vooral ons klein kind van 11/2 jaar heeft hier last van gehad. Dus hier wel voor oppassen en voorzorg maatregelen nemen.
Het voelt allemaal zeer veilig ook onze uitstap naar het Catherine klooster. De Egyptenaren doen er alles aan om het de toeristen naar de zin te maken en hun geen last te laten hebben van de evt. onrusten die er zijn. De Egyptenaren gaven aan er zelf nauwelijks last van te hebben en dat dit door de media erg uitvergroot wordt.
met partner, 2013
"Chillen en duiken"
Marijke
24-1-2013
Daniela is een gezellig, rustig en sfeervol hotel. Eenvoudig maar het eten is heerlijk en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
De duikschool van het hotel is super, ontzettend mooie duik plekken in Dahab en de duikinstructeurs zijn vriendelijk gezellig en goed.
Wij hebben in Egypte en Dahab niets gemerkt van onrust of gevaarlijke situaties. Een aanrader om naar dit stadje en dit hotel te gaan
volgende
The Bells
Ras Abu Gallum
Eel Garden
Lighthouse
The Islands (Seven Pinnacles)
Informatie over Dahab
Weer Dahab
Kaart Dahab
Foto's Dahab
Video's Dahab
Vraag en Antwoord Dahab
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie