Hotel Daniela Village*** in Dahab Egypte beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.186 bezoekers online
Home > Egypte > Dahab > Hotel Daniela Village***

Beoordelingen Hotel Daniela Village***

10 februari 2012

Hotel Daniela Village*** Dahab

Hotel Daniela Village scoort een 8,4 uit 10, op basis van 243 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Daniela Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Daniela Village*** in Dahab, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 364 vakantiefoto's van Hotel Daniela Village*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Daniela Village*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Daniela Village*** met andere accommodaties in Dahab.

228 beoordelingen over Daniela Village***

met jonge kinderen, 2012
Super relaxte Daniela village!
aletta
7-1-2012 Wij zijn net terug van een heerlijke week in Daniela Village!! Het was een topvakantie! Het is kleinschalig waardoor het heel persoonlijk is en een prachtige plek!! De bergen met de prachtigste kleuren en het azuurblauwe water...
Het is een plek voor rustzoekers!
Wij konden merken dat het personeel het onderling het met elkaar het heel leuk heeft wat voor ons garant staat voor een hele bijzonder fijne sfeer!
Ik heb nog nooit mee gemaakt dat een gedeelte van de staf ons uitzwaait [met nederlandse vlag]
Kortom heel warm! Wij komen zeker terug!

Rust !
A van der Kaaij
7-1-2012 De afgelopen week in Daniela geweest. Het hotel is klein, met veel persoonlijk kontakt. De kamers zijn gezellig ( goede bedden). Ja, ze ogen wat ouderwets, maar dat hoort bij dit hotel. Het personeel is aardig, en niet opdringerig. Heerlijk dat hier geen Russen zijn! Het rif valt wat tegen. Je kan zonder kleerscheuren eigenlijk de drop-off niet bereiken, omdat de rif tafel vlak onder de water oppervlakte zit. Voor de rest, heerlijk. je komt totaal tot rust.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Superpersoonlijk en heerlijk rustig
Max Bartels
7-1-2012 Wij zijn heel enthousiast over Daniela.Het is een heel mooie, rustige plek waar de magie van de Sinai in elke richting te zien is. De medewerkers zijn echt heel vriendelijk en persoonlijk. Het is zo kleinschalig dat je er persoonlijk te gast voelt en alles is te regelen. De kamers zijn met smaak ingericht en de badkamer is ook heel romantisch met mooie tegels. Voor mij wordt het alleen maar mooier als je daar wat barsten in ziet en de voegen niet overal helemaal gladgestreken zijn.
Vooraf twijfelden we tussen Daniela en het grootschaliger Happy Life dat all inclusive biedt voor dezelfde prijs als halfpension bij Daniela. We zijn gaan kijken en zijn heel erg blij dat we voor Daniela hebben gekozen. de massaliteit van Happy life stond ons gelijk tegen. Dan maar geen glijbanen voor de kinderen. Die konden zich overigens verheugen in de belangstelling van Salem en de overige personeelsleden waardoor ze een soort persoonlijke animatie kregen zoals pannenkoeken bakken in het restaurant etc.

Mooi
margaatje
8-1-2012 Alweer terug, tijd gaat snel, hebben het ons weer, de vierde keer, prima na ons zin gehad. De plek verveelt nog steeds niet, en het personeel is nog steeds even vriendelijk, hoewel we wel mohammed miste. hij is vaak de gang maker, en brengt nog meer sfeer. We komen zeer zeker weer terug.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Heerlijke en rustige plek om te verblijven!
Sylvia, Martin en J...
2-1-2012 Kleinschalig complex, direct aan zee, prima kamer, goed bed, douche wat minder, eigenlijk het enige min puntje, maar geen groot probleem! Dahab niet ver, leuke wandeling over het strand of langs de bewoners. Taxi's rijden er genoeg en prima te doen. Vanuit het hotel mooie excursies gemaakt, dat kan in een groep, maar ook (hebben wij gedaan) privé met een gids. Temperatuur is heerlijk in december. Dahab is een fijne en relaxte plek. Wij komen zeker nog een keer terug.

alleenreizend, Dec. 2011
Nog steeds een aanrader.
Mario Binneveld
5-1-2012 Ik was er voor de 4 de keer en het was als thuis komen
Ik wens Karim, Achmed, semmy veel succes met de samen werking met Nat, Geographic voor het beschermen van het rif.

Dit is een aanrader.

Mario B, duiker.

Geweldig!
Sjaan
4-1-2012 Wij zijn hier de afgelopen twee weken voor de vierde keer te gast geweest en het was wederom 15 dagen genieten! Genieten van de rust, van het eten, van de gastvrijheid, van de prachtige onderwaterwereld en van het fantastische personeel die er werkelijk alles aan doen om het je naar de zin te maken. De manager Hageg is een topper!!!!
Voor ons voelt dit als ons tweede huis en we komen hier vast ook nog een 5de keer terug!
Fred en Sjaan

Topper qua ligging en service van personeel
peter van der heide...
14-12-2011 Het hotel heeft een heel mooi "aquarium: voor de deur.
Het personeel is zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam.

met partner, Nov. 2011
Geweldig hotel met zeer vriendelijk personeel
Annemieke
30-11-2011 Daniela Village is een geweldig hotel, op alle punten:
-het ligt op het strand aan de voet van de bergen van de Sinai
-het is prachtig gebouwd en de kamers zijn ruim, allemaal met zeezicht; er zijn wel kleine gebreken, gordijnen hangen niet goed, soms hangt de douche op half zeven of de toiletrolhouder...
-al het personeel is heel erg vriendelijk
-het eten is vers en goed met veel salades, wel saai, maar altijd smakelijk
-de duikschool is goed, de instructeurs vriendelijk en gehuurde uitrusting is prima
-het huisrif is fantastisch mooi

met vrienden, Nov. 2011
Mooie relaxte plek
Linda
26-12-2011 Heerlijk relaxte vakantie gehad. Minpuntje was het eten (veel van hetzelfde, koud), kamer basic, gordijnen lieten licht door waardoor we al om 6.00 uur 's ochtends wakker waren. Personeel erg vriendelijk, ligging erg mooi.

met een groep (5)
alleenreizend (10)