Hotel Zoser**** in Cairo Egypte beoordelingen 6.2 | Zoover

Hotel Zoser**** Cairo

Beoordelingen Hotel Zoser****

252 Pyramids Road, 252, Cairo
Hotel Zoser scoort een 6,2 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zoser****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zoser**** in Cairo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Zoser**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Zoser**** met andere accommodaties in Cairo.

37 beoordelingen over Zoser****

5,9
met vrienden, 2011
"Goed en mooi hotel"
Anoniem
19-7-2011 Goed en mooi hotel dat je naast de chaos van Cairo een plek met rust biedt.

met een groep, Jan. 2011
"Prima voor één nachtje"
marsster
3-3-2011 Ligging: Midden in Stad, Winkelcentrum aan de overkant (als je durft!), daar hebben we gedinerd (krijg je een genaaide toeristenkaart die 30% duurder is!)
Kamer: Met BAD, Egyptische Hygiëne (op zijn Frans), Prima Bed, Aankleding: standaard met wat leuke schilderijen
Eten: Ontbijt: alles is er, netjes en schoon

met vrienden, Sept. 2010
"Voldoende voor korte verblijven"
Ellie
12-10-2010 Wij verbleven 1 nacht in dit hotel, tijdens een excursie in Caïro. Kamers zijn voldoende, mogen wel gerenoveerd worden. Er ligt ook tapijt, wat ik niet echt hygienisch vind. Avondeten in restaurant bestond voor ons uit keuze-menu. Lekkere soep, daarna een keuze-hoofdschotel en daarna nog een bord met enkele dessertjes. Het ontbijt bestaat uit een niet al te uitgebreid buffet, maar toch genoeg keuze om geen honger te lijden. Personeel is zeer vriendelijk en de gebakjes van het winkeltje in de lobby zijn héérlijk!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Zoser**** bij:

met een groep, Sept. 2010
"Matig hotel"
Mario
1-10-2010 Hier 1 nacht verbleven bij onze twee daagse trip naar Cairo. Kamers waren matig schoongemaakt, wel redelijk ruim. Van het avondeten en het ontbijt gebruik gemaakt dit was vrij beperkt maar smaakte verder wel goed. Ligging is opzich goed alleen zoals eerder geschreven als je een kamer aan de buitenkant van het hotel hebt zit je niet goed. Grootste minpunt was voor ons echter dat er bij het uitchecken drankjes op onze kamerrekening stonden die al contant afgerekend waren. Deze waren besteld in de bar van de patessirie en daar is niet om een kamernummer gevraagd. Met mede weten van de receptie is er vervolgens een rekening gemaakt waarop een valse handtekening is gezet om ons toch te laten betalen. Dit was 10 minuten voor ons vertrek en er werd gewoon op gegokt dat wij dit toch wel zouden betalen zo kort ons vertrek. Uiteraard hebben wij dit niet gedaan. Tevens toen men bij het uitchecken er achter kwam dat er een "fout" gemaakt was hebben wij ook geen excuses ontvangen.

"Goede prijs/kwaliteit"
Liesbeth
8-5-2010
Het hotel was absoluut niet zo slecht als wordt vermeld. Toegegeven, het is wat verouderd, en kamers zouden gerenoveerd mogen worden, maar alles was proper en netjes.
Kamers waren zeer ruim.
Ook het eten was goed, voor een stadshotel is er voldoende keuze.

met jonge kinderen
"Beter dan verwacht"
Diane Bernaerts
24-4-2010 Na de onderstaande commentaren vertrokken wij met een bang hartje, maar ons verblijf in Zoser viel heel goed mee. Minpunt: triple rooms zijn gewoon dubbels met een extra bed, maar na enig aandringen kregen zowel wij als onze medereizigers zonder meerprijs een junior suite, en die zijn echt héél mooi en zeer ruim! Ook de dubbele kamers zijn mooi en ruim. Zowel de dubbele kamers als de suites (en de badkamers) waren schoon en werden dagelijks goed schoongemaakt. Mooie lobby en leuke winkeltjes, niet duurder dan in de stad. Ontbijtbuffet lekker, vers en uitgebreid. Eten in restaurant Granada lekker, maar trage service. Zwembad niet verwarmd en dus te koud. Ligging dichtbij piramides, maar redelijk ver van centrum Caïro. Als je dit hotel beoordeelt naar wat het is, een 4-sterren-hotel, en niet naar wat de directie ambieert (5-sterren), concluderen wij: dit is een goed 4-sterren-hotel.

met een groep, Mrt. 2010
"Voor Egyptische maatstaven goed hotel."
Jannie
31-3-2010 De kamers waren behoorlijk schoon. Het eten was prima.
Het hotel ligt echter aan een heel drukke weg. Het verkeer raast dag en nacht door en het getoeter is niet van de lucht. Heb je een kamer aan de binnenzijde met uitzicht op het zwembad heb je hier geen last van.

" vuil -stofferig-onverzorgd"
Dewitte Denis
9-3-2010 Dit nooit meer... over het algemeen niet proper... zowel kamers als tafels bij het ontbijt 's morgens...
stofferig, vuil... geen vijf sterrenhotel !!!!!

"Een ramp!"
No Zoser fan
14-2-2010 Vuile smerige kamers (waren met 10 personen, 5 kamers, alle 5 even erg), schimmel in de minibar op de kamer, schaamharen van vorige klanten in de badkamers, tapijten op de kamers vol haar en stof! Avondeten even erg, tafels vuil, 3 menukaarten voor 10 personen, ontbijt tafel smerig ( indruk dat week niet afgeruimd was) Hebben daags nadien uitgecheckt naar ander hotel, was niet te doen. Waar halen ze hun **** vandaan?? Ze weten zelfs zelf niet hoeveel ze er hebben als je het hen vraagt...

met een groep
"Nog nooit meegemaakt"
Sven en Kevin
14-2-2010 Smerige kamers met schimmel, schaamhaar in bad, stof van maanden achter de deur, tapijten vol stof en schimmel. Na geklaag, de gehele groep een suite gekregen. Eveneens schimmel aan de koelkast, douches nog steeds niet proper. Voor 3 nachten net goed. Volgens de ene manager was het hotel 4 sterren, de andere 5 en nog een andere 4+. Hallo, dit was hetzelfde hotel hé... Nadien kwamen ze samen bij ons om te zeggen dat ze net hun 5de ster hadden gekregen omdat ze 2 verdiepingen hadden bijgebouwd. Zou je dat dan niet moeten zien????
Het ontbijt sloeg alles. Een vloer die al een maand niet was gekuist en tafellakens die al zeker 2 weken op tafel lagen. De eerste keer in mijn leven dat ik geen worstje uit het buffet durf op te eten. Dit kan echt niet!!! De groep is dan ook in samenspraak met de reisorganisatie vertrokken.