Hotel Mena House Oberoi***** in Cairo Egypte beoordelingen 9.3 | Zoover

Hotel Mena House Oberoi***** Cairo

Beoordelingen Hotel Mena House Oberoi*****

Pyramids Road, Giza, 3500, Cairo
Hotel Mena House Oberoi scoort een 9,3 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mena House Oberoi*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mena House Oberoi***** in Cairo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Mena House Oberoi***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Mena House Oberoi***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Mena House Oberoi***** met andere accommodaties in Cairo.

26 beoordelingen over Mena House Oberoi*****

9,7
9,5
met een groep, Mrt. 2010
"Hier moet je geweest zijn"
Rien
26-4-2010 Je proeft de oude Engelse grandeur. Wat een ligging, zo dicht bij de pyramides en de sfinx. Vooral bij avond een plaatje. Verder zijn de kamers geweldig en de inrichting van het hoofdgebouw is indrukwekkend. Het eten is overvloedig en lekker.
De bediening is top. Het centrum van cairo ligt een eindje weg, maar het is de moeite meer dan waard.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Geweldige ligging!"
Gerda
3-1-2010 Heerlijk hotel met prachtig uitzicht. De kamers zijn goed ingericht. De service is ook prima, maar soms een beetje té. Voordat je gaat slapen, wordt er geklopt om je kussens recht te leggen. Alles kan geregeld worden.

met een groep, Okt. 2009
"Echt genieten: n goed hotel op een prima locatie"
Anjelina
16-12-2010 hele goede hotelkamers in een prachtig hotel. een uitstekende verzorging: op de kamers elke dag ander fruit, flesjes water. Slofjes bij het bed, bed opengeslagen en de bedlampjes aan waardoor je prettig je hotelkamer op komt als je van plan bent te gaan slapen.
Overal zitjes en restaurantjes met uitstekend eten

met partner, Okt. 2009
"Dit is HET hotel"
Hilde
19-10-2009 Ga je naar Caïro, dan moet je naar dit hotel. Het kost je een paar centen, maar dan heb je ook wat. Super mooie en ruime kamers en dan dat uitzicht op de piramide (want de andere zitten erachter). Echt een aanrader!

"Pracht koloniaal hotel"
Hugo
29-9-2009 In een woord dit is een fantastisch hotel. Het oude deel straalt de oude koloniale grandeur uit met mooie zalen en restaurants. Wij zaten in de pas gerenoveerde picobello uitziende dependance op ca 300 mtr van de receptie. Mooie en goed verzorgde kamers die perfect zijn ingericht. De badkamer is t.o.v. de kamer ietwat aan de kleine kant maar wel goed ingericht en brandschoon. Het hotel ligt op 500 mtr vande piramides. Groot zwembad in de tuin met stipte bediening. Vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt

met een groep
"Geweldig hotel "
Elise
27-4-2009 Het is al weer en jaar of vijf geleden dat wij in het Mena House Oberoi waren, maar het was een onvergetelijke ervaring. Wat een prachtig hotel, wat een heerlijk ontbijt, wat een prettig personeel. Al met al de moeite waard dus.

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Een hotel dat de tijd verslaat"
govaert tania
31-5-2010 Zijn er andere hotels in Caïro waar men zou willen verblijven, als je dit voorgeschoteld krijgt?? Het eerste en laatste wat je ziet elke dag zijn de piramiden die zo dicht staan dat je ze bijna niet op de foto krijgt. Omdat het hotel geen derde bed bijzet op de kamer hadden wij 2 kamers nodig, maar het hotel zette die kosteloos om naar een super suite, met 4 balkons en 1 terras allemaal met zicht op de piramiden!!! Ik wil niet weten wat een nacht in deze suite ons normaal had moeten kosten, maar we voelden ons ware koningen in onze reuze kamer. Een beter afsluiter voor onze reis door Egypte konden we ons niet wensen.
Opgelet, niet alle kamers kijken uit op de piramiden, want het hotel heeft ook een "nieuw gedeelte".

Familie, Aug. 2008
"Geweldige keten"
Jeroen Loke
16-8-2008 Al zoveel hotels gezien, maar nog nooit in deze keten geweest, wat een geweldig hotel !
Dit hotel of hotels van deze ketens kun je zo blind boeken, ik kan in woorden niet beschrijven hoe geweldig het is.
De ligging pal tegen de piramides van Gizeh, wat overdag zo te lopen is. We hebben gegeten in het beste restaurant van Cairo wat in dit hotel zit, heerlijk.
Het zit buiten het drukke centrum, op zo'n 30 minuten rijden van het Egyptisch museum.

met een groep
Emy
8-5-2008 Fantastisch hotel, alles tot in de puntjes verzorgd en wat een service!

Familie
Kristin De Smet
22-4-2008 In Paasvakantie bezocht. Overgetelijk, het interieur alleen al! Sprookjesachtig. Onze kamers in de tuin waren luxueus en zeer comfortabel. Alleen zaten we aan de straatkant en dat gaf veel lawaai zodat op het terras zitten niet leuk was maar met de ramen dicht geen probleem om te slapen. Heel vriendelijke mensen; zelfs de werkmensen in de tuin en de schilders supervriendelijk. Onze kinderen willen onmiddellijk terug!!