Hotel Le Meridien Pyramids***** in Cairo Egypte beoordelingen 8.1 | Zoover

Uitzicht vanuit de kamer

Beoordelingen Hotel Le Meridien Pyramids*****

El Remaya Square - Pyramids, 12561, Cairo
Hotel Le Meridien Pyramids scoort een 8,1 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Meridien Pyramids*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Meridien Pyramids***** in Cairo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hotel Le Meridien Pyramids***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Le Meridien Pyramids***** met andere accommodaties in Cairo.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Le Meridien Pyramids*****

6,3
met partner, Okt. 2011
"Fantastisch hotel"
Willem en Els
23-10-2011 Le Meridien Pyramids is een absolute topper. Het eten is enorm gevarieerd en gastronomisch te noemen. Je kan in het restaurant zowel binnen als buiten eten. De drank is niet bepaald goedkoop. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De service is gewoonweg super. De cocktails zijn eigenlijk het enige minpunt (wij kregen wel een tweede Mojito van het huis toen we te kennen gaven dat de eerste echt niet goed gemaakt was). De fitnessruimte is ook een lichte tegenvaller. Het hotel telt verder twee zwembaden. Van daaruit heb je een prachtig uitzicht op de piramiden van Gizeh (Cheops en Chefren). De ligging van het hotel is echter niet ideaal, daar het zich relatief ver van het centrum van Cairo bevindt (20 minuten met de taxi).

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Een hotel in renovatie"
Reynolt
15-10-2010 Hebben wij weer. Boek je een 14-daagse vakantie aan de rand van Cairo om veel excursies te maken en af en toe de rust te zoeken bij het zwembad van het hotel. HELAAS. Het hotel wordt gerenoveerd. Veel herrie en dat begint al om 6.oo uur. Rustig een beokje lezen aan het zwembad was er voor ons niet bij. Toch verwacht ik dat dit hotel na de renovatie een aanrader wordt. Het zwembad gedeelte wordt uitgebreid, de kamer groter en moderne gamaakt..... maar niet voor ons. Geen kamer met balkon want die hadden ze allemaal onderhanden. Foto's op Zoover zijn verouderd, ik zal er een paar nieuwe plaatsen.

met een groep, Feb. 2010
"Goed hotel met mooi uitzicht op pyramides"
eskibeau
28-2-2010 Hotel staat zeer dichtbij de pyramides en als je geluk hebt, krijg je een kamer met uitzicht op de pyramides. Kamers zijn goed en personeel vriendelijk. Zowel ontbijt als diner genoeg keus en kwaliteit goed. Is zelfs een bank aanwezig in het hotel.
Nadeel is dat het hotel ver van het centrum ligt, maar dat is geen probleem bij een groepsreis!! Op dit moment wordt het zwembad gerenoveerd, maar de gasten kunnen (gratis) naar een ander dichtbij gelegen 5-sterren hotel gebracht worden om gebruik te maken van dat (zeer mooie) zwembad!

met vrienden, Feb. 2010
"Prima Hotel"
Fam. Wismans
22-2-2010 Prima Hotel met veel personeel en keurige, vriendelijke bediening. Aan de voorkant een drukke weg, maar dit is al erg leuk om te bekijken...

met partner, Nov. 2009
"Goed hotel"
samba
26-11-2009 enkele dagen hier verbleven is goed hotel met goede service. Als ik volgende keer weer ga zou ik weer dit hotel kiezen.

met partner, Nov. 2009
"Heerlijk hotel"
Astrid
12-10-2010 Met uitzicht op de pyramides, uitstekend hotel met goede restaurants en leuke eetplekjes dichtbij (maar dan moet je wel eerst een paar handelaars van je afslaan)

met jonge kinderen, Nov. 2009
"Vanuit het hotelzwembad de pyramides te zien"
Sander en Inger
24-11-2009 Dit hotel was toen wij er waren in verbouwing, waardoor met name het buitengebied erg tegenviel. Hoge muren op de bouw af te schermen. het uitzicht op de pyramides is uniek. het hotel ligt ver van het centrum en het kost dus veel tijd om excursies in de stad te doen. Wij waren hier drie nachten en twee dagen en dat was prima. In de lobby wordt volop gerookt en doet gedateerd aan. Het zwembad is niet verwarmd en biedt weinig mogelijkheden voor een kind van 2 jaar. Het eten buiten in het Nubische restaurant was erg lekker en plezierig.

met een groep, Okt. 2009
"Vlakbij piramides van Gizeh, wel ver uit centrum"
Laura en Bram
20-1-2010 net groot hotel. Uitzichtkamers op piramides zijn leuk, maar er is veel smoq dus soms zonde van je extra geld. Bedden heerlijk (kingsize).

met partner, Okt. 2009
"Luxe hotel op mooie lokatie nabij piramides"
Ivonne
18-11-2009 Echtpaar: 50+68 jaar: We waren hier 4 nachten en dat is voldoende is om in de omgeving excursies te maken. Taxi naar centrum kost ca € 10,- . Ook heeft hotel eigen taxi-service maar is 3x duurder. De kamers zijn uitstekend, ook badkamer, kluisje. maar helaas geen koffiezet facilliteiten; wel internet tegen betaling en goede helpdesk. De standaardkamers hebben geen balkon. We kregen een gratis upgrade . Zeer vriendelijk personeel en goede service. Het Nubian restaurant bij zwembad is ook erg goed. Prijzen voor dranken wel bijna op Europees nivo. Het was jammer dat rond het zwembad werd verbouwd (geen herrie, wel afscheidingswanden en daarom minder gezellig. Geen mooie tuin (zoals op website foto), maar zwembad ruim en schoon, met bar maar met beperkt uitzicht op piramides. De (snack)bar-cafe in de grote hal draait 24/7 en ontbijten kan vanaf 03.00 tot 11.00 uur voor de echte vroege opstaanders. Voor ca € 50 heb je een taxi met chauffeur voor de hele dag (wel buiten het hotel regelen).

met een groep, Okt. 2009
"Fantastisch"
ERYKA VAN NISPEN
25-10-2009 Rondreis egypte gedaan en daar begonnen, het is werkelijk een fantastich land en de hotels zijn voor arabische begrippen werkelijk uitstekend

1 2 3 4 5 volgende