Het Gizeh Plateau Cairo Egypte. Informatie & Beoordelingen Het Gizeh Plateau ~ Zoover

Beoordelingen Het Gizeh Plateau

28 mei 2012

Het Gizeh Plateau

Beoordelingen Het Gizeh Plateau

Al Haram Street, Cairo
Wil je weten wat anderen vonden van Het Gizeh Plateau in Cairo? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Het Gizeh Plateau.
Wil je weten wat anderen vonden van Het Gizeh Plateau in Cairo? Op deze pagina lees je beoordelingen van Het Gizeh Plateau. Je kunt 47 vakantiefoto's van Het Gizeh Plateau bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Het Gizeh Plateau in Cairo.

10 beoordelingen over Het Gizeh Plateau

met vrienden, Apr. 2011
"Erg mooi!"
Sharon
10-5-2012 Zeer bijzonder om te zien! Een tip: ga zo vroeg mogelijk, dan ontwijk je de groepen toeristen en heb je niet zoveel last van de handelaren en irritante mannetjes met kamelen en paarden.
Vanuit het plateau heb je een mooi uitzicht over de enorme stad Cairo

met partner, 2010
"Met recht een wereldwonder."
R.v.S.
21-11-2010 Als je voor de imposante pyramiden staat en je ziet het bouwwerk vraag je je af hoe is dit in godsnaam gebouwd tegenwoordig komt er een hijskraan die alles verplaats maar dat was er toen niet, daarom veel bewondering voor deze bouwwerken.
Mij verbaasde tevens dat de bebouwing van Cairo pal naast de pyramiden ophoud alleen een kamelen verzamelplaats zit er tussen en als je in de stad aan komt rijden zie de punten van de pyramiden boven de stadsbebouwing uitsteken.
Als men in Egyte is dan moet je zeker dit imposante bouwwerk bezoeken.
Ik en mijn vrouw hebben genoten ook dat de politie de soms hinderlijke souveniers verkopers op afstand hield.

met vrienden, Nov. 2010
"Kippevel!!"
Engelien
30-11-2010 Wat voelden we ons bevoorrecht om hier bij die piramides te mogen staan!
Net als iedereen vraag je je af hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen. Zonder twijfel zeer intelligente mensen. Wat maakte dat toch ontzettend veel indruk op ons .We hadden een nederlands sprekende gids met chauffeur geboekt voor ons vieren. Wat fijn om dan zo veel uitleg te krijgen alsook in het egyptisch museum. Zeer de moeite waard en niet duur. We verbleven in Sharm el Seik en zijn met het vliegtuig naar Cairo gevlogen. (Als 60plussers leek ons de busreis wat te lang.) Zeer aan te bevelen!

met partner, Aug. 2010
"Ongelofelijke bouwwerken die je gezien moet hebben"
~*~Tanja~*~
4-9-2010 Dit is een plek waar je in ieder geval één keer in je leven moet zijn geweest. Ongelofelijk dat ze dit hebben gebouwd in die tijd, met stenen van meer dan 2 ton en dan over zo'n oppervlakte. We maakten een eerste stop bij de piramide van Cheops, de eerste en grootste piramide. Je kan erin voor € 15,00 (hebben wij niet gedaan, je schijnt niet veel te zien) en je kunt erop klimmen. Daarna gingen we verder naar de andere 2 piramides, van waar we een kamelentocht hebben gemaakt naar een plek wat verder van de piramides af. Vanaf hier hadden we uitzicht op alledrie de grote piramides (Cheops, Chefren en Mycerinus) en de 6 kleine. Dit kamelentochtje maakte het bezoek aan de piramides zeker compleet!
Wij waren hier in de ochtend (tussen 9.00 en 11.00 uur), waardoor het met de temperatuur erg goed te doen was, niet te heet!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Ongeloofelijk"
Brigitte
13-9-2010 Als je in Sharm el sheikh bent moet je het gewoon doen. ok tis even rijden met de bus maar ook dit is een avontuur op zich. Eenmaal daar. Ik heb er geen woorden voor het is gewoon iets wat je gezien moet hebben. ook het museum is goed te doen en het masker is geweldig de mummies ook natuurlijk. Zelfs onze dochter van 10 jaar oud was onder de indruk. Met haar in de bus was goed te doen.

met partner, Juli 2010
"Perfect panorama uitzicht"
Esther
30-7-2010 Als je een bezoek hebt gebracht aan de piramides is het echt aan te raden om ze niet alleen van dichtbij te bekijken, maar ook vanaf het Gize plateau. Vanaf dit punt in de woestijn heb je een prachtig uitzicht over de 3 grootste piramides van Gize. Tevens werp je een blik op de stad Cairo.

met een groep, Apr. 2009
"Geweldig"
R.Heijnens-Curfs
8-7-2009 het is zeer overweldigend om te zien.Knap dat ze dat vroeger zo konden bouwen.Men moest toch zeker wiskundig onderlegd zijn.jammer van de :bedelaars; zij zijn zeer volhardend dus negeer ze maar.

met vrienden, Okt. 2008
"Erg mooi uitzich"
roos
3-9-2010 ergens hebben wij in Cairo allerlei uitzonderlijke dingen meegemaakt. Gelukkig hadden wij snel onze foto's gemaakt want ineens hadden wij een zandstorm op dit plateau wat heel mooi was om de piramides weer door het zand te zien verschijnen. We hadden bij de finx wat regen druppels die bij terug komst in Cairo centrum een hoop water overlast gegeven hebben het stond soms 20 cm hoog

met vrienden, 2007
"Onvergetelijk!"
Inge
31-7-2010 Once in a lifetime voor mij....Werkelijk prachtig en enorm indrukwekkend..Zeer zeker de moeite waard!!

met partner, Juli 1999
"Hoogtepunt van onze rondreis"
Wilfred
23-5-2010 Altijd naar uitgekeken, om hier te mogen staan. Je moet er echt naar toe om te begrijpen wat het gevoel is om daar rond te lopen, ik kan het met woorden niet voldoende omschrijven. We hadden het geluk om binnen in de grootste pyramide te mogen, deze was jaren gesloten voor publiek. Kippenvel-moment, om het grootste bouwwerk uit de oudheid te betreden.