Hotel Happy City*** in Cairo Egypte beoordelingen 5.4 | Zoover

Hotel Happy City*** Cairo

Beoordelingen Hotel Happy City***

Mohamed Farid Str., 002022, Cairo
Hotel Happy City scoort een 5,4 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Happy City***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Happy City*** in Cairo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Happy City*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Happy City*** met andere accommodaties in Cairo.

12 beoordelingen over Happy City***

6,2
6,1
5,7
met een groep, Juli 2010
"Geen best begin van de vakantie"
A van der Kaaij
17-8-2010 Zeer matig ontbijt, oude aico's op de kamers, rommelige entree.Nee,dit was geen best hotel.

"Redelijk"
willem
13-12-2009 redelijk hotel wel ideaal gelegen in hartje cairo eten niet heel top maar voor paar nachten prima hotel

met jonge kinderen
"Boven verwachting"
Rosa Stoop
3-3-2009 Happy City is een eenvoudig maar net hotel met supervriendelijk personeel, zeker voor de kinderen. Alles gaat met een glimlach en ze spreken er heel goed Engels, zodat je duidelijk antwoord krijgt op je vragen. Het ontbijtbuffet is zeer gevarieerd en 's avonds kun je gewoon van de menukaart bestellen.
Onze vakantie in Egypte kon niet beter beginnen!

met vrienden, Dec. 2008
"Goed hotel voor egytische begrippen"
irene Overduin
14-12-2008 Ontbijt goed wel egytisch, juist leuk.
Personeel zeer vriendelijk

Douche kop slecht k 401

met een groep
roos
5-1-2008 Happy City heeft zijn beste tijd wel gehad. Dat is aan vanalles te merken.
Bij binnenkomst is het al een heel gedoe, we krijgen de sleutels en zie mar waar je uitkomt. Bij het zien van de de liften besluiten wij toch maar de trappen te nemen, oef wat een eng ding, maar blijkbaar werkt ie wel.
De kamers zijn oud en krap. En, het is er ronduit smoezerig. Toen onze reisgenoten vroeg of ze onze deken voor ons eraf moesten halen omdat het zo vies was, hadden we het helemaal gehad.
Het is boven in de buitenlucht was erg leuk, maar je moet toch echt eerst je bestek etc schoonmaken, gelukkig krijg je het drinken in een blikje. Doordat we er maar een half nachtje moesten slapen hadden we er eigenlijk nog wel lol aan, maar khad het er beslist niet langer uit kunnen houden.

met een groep, Nov. 2007
Kooswillem
2-12-2007 Happy City is een oud koloniaal hotel dat zijn beste tijd inderdaad wel gehad heeft. De meeste basis dingen die je van een hotel verwacht (in Egypte) zijn wel aanwezig maar de douches zijn slecht onderhouden, ze werken wel. Ook hangt er een vreemd geurtje door het hele hotel heen en is het eten niet geweldig. Aangezien het een groepreis betrof weet ik niets van de prijs-kwaliteit verhouding maar ik heb begrepen dat deze erg goed is, je zit natuurlijk wel in het centrum van Caïro. Zorg in ieder geval dat je niet aan de straat kant zit dan krijg je nog wat slaap.

met een groep, Okt. 2007
Lonneke Westerik
30-3-2008 Dit hotel maakte deel uit van een rondreis door Egypte.
Het is een prima hotel met goede ontbijtfaciliteiten. In de lobby worden flessen water, sappen en frisdranken verkocht tegen schappelijke prijzen. Vanaf het hotel ben je lopend binnen 10 minuten bij het Egyptisch Museum en met een taxi binnen 5 minuten in de Khan-el-Khalili bazaar. Naar de piramides en Memphis ben je met een bus of taxi in ongeveer een half uur/drie kwartier op de plaats van bestemming. Leuk is dat je je, ondanks dat het een miljoenenstad is, eerder in een klein dorp waant.
Tegenover het hotel zit een klein bakkertje met heerlijke broodjes en andere zaken die vrijwel 24 uur per dag open is.
Leuk detail: vanaf het dak kijk je op de grauwe bovenkanten van de huizen rondom het hotel en daartussen zit 1 balkon met een groene oase.
Kortom een prima hotel.

met een groep, Aug. 2007
roos

Familie, Nov. 2006
veen
23-11-2007 prima hotel voor niet te veel geld.
Je bent heerlijk dicht bij zowel de bazaar als het museum.
een hotel in het centrum van cairo is altijd gehorig en na een paar nachtjes wen je er wel aan.
Voor de kinderen is m.n. het personeel erg vriendelijk. Wle zelf spelletje e.d meenemen

met een groep, Sept. 2006
Patrick
12-10-2006 Happy City is een oud hotel. Het heeft haar hoogtij dagen wel gehad en dat kun je helaas aan bijna alles zien. Ook kun je pech hebben met de kamer als je aan de hele drukke straatkant zit. Om 23.00 's avonds ontwaakt Cairo en het gaat de hele nacht door. Je zit wel lekker dicht bij het centrum. Ook het Egyptisch museum is maar een klein half uur lopen.