Hotel Concorde El Salam***** in Cairo Egypte beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.830 bezoekers online
Home > Egypte > Cairo > Hotel Concorde El Salam*****

Beoordelingen Hotel Concorde El Salam*****

30 januari 2012

Hotel Concorde El Salam***** Cairo

Hotel Concorde El Salam scoort een 8,6 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Concorde El Salam*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Concorde El Salam***** in Cairo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Concorde El Salam***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Concorde El Salam***** met andere accommodaties in Cairo.

12 beoordelingen over Concorde El Salam*****

SUPER HOTEL
Ingrid
16-3-2009 Net terug van 11 dagen Concorde. Fantastisch gehad. Heel mooi en schoon hotel. Ruime kamers met kingsize bedden. Eten voor ieder wat wils.. volop keus.. vers voor je klaargemaakt, goed aangevuld. Mooi zwembad, 1 van de velen... leuk personeel.. goede service. Echt niks te klagen..28 graden.. lekker zeewater . Gaan zeker terug als we weer wat zon in Maart willen hebben!!!

Roy D.
12-9-2007 Zijn hier geweest van 4 sept. t/m 11 sept. Alles tot in de puntjes geregeld. Eten was van goede kwaliteit en zeer afwisselend. Bediening vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader voor mensen die een goede prijs/kwaliteit vehouden waarderen.

Familie
Linda
14-8-2007 ik vond het super! dit heeft veel goed gemaakt voor mij ivm de nijl cruise, je kon gewoon van de kraan drinken, het was drinkbaar water volgens de brochure dus ik heb dat dan ook gedaan & niet ziek geworden, ons mama was ziek geworden op de boot, & het hotel heeft haar super op gevangen, wij (ik & papa) hadden de uitstapt klank & licht spel van de pyramides ....

met een groep, Mrt. 2007
Heel mooi hotel
gilbert
26-10-2010 waren hier 3 dagen in maart als eind bestemming van een nijlcruise.Mooi hotel met goed onderhouden mooie kamers,lekker eten,mooie tuin met zwembad.
Wel aan de prijzige kant.

zakelijk, Jan. 2007
H.C.J.G. Berkenbosc...
29-1-2007 Zit er nu al 3 weken , mijn eigen nog geen dag verveelt , er is genoeg te doen , en alke dag zijn er veel nieuwe gasten .

Chris
6-9-2006 Prachtig hotel. Wij waren er eind mei 3 dagen als eindbestemming voor een 4 daagse Nijlcruise. Alles is er tot de puntjes geregeld. Wij hadden het geluk om er een Egyptische bruiloft bij te wonen van een Egyptische diamantair. Nooit zo een luxe gezien. Dit is meer een zakenhotel maar wij hadden daar geen problemen mee natuurlijk. Eten perfect, kamers kraaknet. Kortom puur genieten.

met een groep, Juni 2006
Fraai hotel
Hans Snel
8-7-2008 Mooi en luxe hotel met uitstekende service en eten.
Perfecte kamers. Zelfs de nabij gelegen renbaan was prima met zeer goed verzorgde paarden.

Denny
8-8-2005 Een zeer luxueus hotel, zeker voor Egyptische begrippen (ook voor Nederlanders vergelijkbaar met het hogere segment). Werkelijk een plaatje om te zien. De kamers zijn zeer goed, het personeel professioneel, er zijn diverse goede restaurants in het hotel. De ligging is uit het centrum (in de rijke buitenwijk waar ook de president van Egypte woont), echt een oase van rust in een wereldstad.

eveline
29-7-2005 buiten het centrum van cairo maar zeergoed hotel

Chantal en Jelena
18-1-2005 Zeer luxueus, niet echt goedkoop voor Egypte, maar elke cent waard! Goede faciliteiten (paardenmanege aangesloten), zeer netjes, ruime slaapkamers. Nog nooit zo goed gegeten! Het ontbijtbuffet is zeer gevarieerd en kwalitatief zeer goed. 's Avonds hebben we bij twee verschillende restaurants gegeten (dit hotel heeft 6 verschillende restaurants!!!!!), een keer oosters en een keer italiaans a la carte. Ik krijg er trek van als ik eraan terugdenk!
Cairo is een mooie, dynamische stad met veel cultuur. Shoppen valt wel een beetje tegen, wijtend aan de beruchte opdringerige verkopers in Egype. Ga dus voor de cultuur en boek een goed hotel!

zakelijk (1)
met een groep (2)