Vakantie Beoordelingen Cairo Egypte vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.088 bezoekers online
Home > Egypte > Cairo

Beoordelingen Cairo

10 februari 2012

Sfinx

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Cairo. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Cairo. Ben je zelf op vakantie geweest naar Cairo? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Cairo scoort een 7,6 uit 10, op basis van 101 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 12 Hostels en 126 Hotels in Cairo. Op Zoover vind je bovendien 641 vakantiefoto's van Cairo. Je kunt 6 video's van Cairo bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Cairo. Bekijk ook andere accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte.

95 beoordelingen over Cairo

met partner, 2012
Cairo
pierre-en-margriet
Sfeer in stad
7-2-2012 als je ooit naar Egypte gaat, moet je zeer zeker enkele dagen uittrekken voor Cairo en de piramydes, de bazaars, moskee, en de binnenstad.
zeer zeker de moeite waard.

met partner, Jan. 2012
Super excursie gehad!!
Bazzuph
Cultuur
24-1-2012 Ik en mijn vriendin hebben excursie geboekt via excursiessharmelsheikh. nl.
Via de site hebben wij contact gezocht met Ahmed khalil hij is een Nederlands pratende gids.. Hij heeft ons persoonlijk begeleid in Cairo, Museum, Pyramides, Sfinx, Papyrus makerij en parfum makerij. En het begin onzeker over mee te gaan met een excursie die buiten een reis organisatie word georganiseerd. Maar toch gedaan, het is ons erg goed bevallen. Prijs via reis organisatie was 85 pp. en via Ahmed 50 euro pp. en dit scheelt als je meerdere excursies doet. Wij hebben in NL een afspraak gemaakt en in Sharm el sheikh kwam een collega van hem bij ons om ons verder in te lichten en tips te geven voor de excursies. We zaten in een goede bus met toilet/airco,de hele rit gratis water. Aan het einde kregen wij tot onze verbazing nog pp en zak chips en een pakje drinken van Ahmed. Goed geregeld en erg leuke excursie. Hij heeft een beetje reclame nodig en wij gunnen hem dit dan ook erg van harte! Ahmed bedankt!!

met oudere kinderen, Jan. 2012
Mooi om te zien niet om te zijn
Wim
Sfeer in stad
10-1-2012 Piramides, Egyptisch museum, Citadel, hanging church: prachtige bezienswaardigheden. Wat echter mis is aan de stad is de mentaliteit van een aantal bewoners: taxichauffeurs, souvenirverkopers, "gidsen", iedereen zet zich volledig in om geld uit je zak te kloppen. Met allerlei trucs waar je hoe dan ook een keer in zult trappen. Let op: zeg tegen de taxichauffeur naar de parkeerplaats van de piramides en niet naar de parkeerplaats met camelrides, anders gewoon niet betalen. Je ticket aan niemand afgeven: je zit gelijk aan een guide vast. Free gifts bestaan niet, ook niet in Cairo. Dat wordt hoe dan ook betalen. Als ze aangeven ik ben geen guide, dan zijn ze het wel. Het gaat niet eens om het geld, misschien heeft het alles bij elkaar 20 euro meer gekost, het gaat er gewoon om dat je altijd op je qui vive moet zijn. En daarvoor ga je eigenlijk niet op vakantie. Overigens als je in restaurant of hotel bent zijn de mensen superaardig en servicegericht.

met oudere kinderen, Jan. 2012
Indrukwekkend
famwarmenhoven
Sfeer in stad
13-1-2012 Gewoon een indrukwekkende stad met cultuur en bezienswaardigheden.
Wel met een gids op pad gegaan een heel veilig gevoel.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Cairo blijft fantastisch!
Ingrid van der Poel
Sfeer in stad
27-12-2011 Deze maand met mijn dochter een weekje Cairo gehad. Wat een vriendelijke mensen hebben we daar ontmoet, open over hun eigen leven, trots op de bezienswaardigheden, velen waren hoog opgeleid, fatsoenlijk en hadden ook oprechte belangstelling voor ons. We voelden ons zeer welkom als gast, een dikke tien voor de manieren en de humor van de Egyptenaar!
We waren overweldigd door de prachtige bewaarde schatten in het Egyptisch museum, als je voor ieder object 30 seconden zou nemen, heb je negen maanden nodig om alles te bekijken! Egypte is de moeite waard om verschillenden keren te bezoeken, gidsen spreken vloeiend verschillenden talen, zijn afgestudeerde kenners en maken alleen maar verder nieuwsgierig. Dit volk is goed voor haar gasten, we gingen met een warm hart weer naar huis om een volgend bezoek te plannen. Wij laten ons geen angst aanjagen, door weg te blijven neemt armoede alleen maar toe en dat verdienen ze absoluut niet.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Geweldige stad
astrid
Sfeer in stad
10-1-2012 Wij zijn in Cairo geweest (december 2011/januari 2012). Velen verbaasd dat we gingen gezien de onrust in Egypte. We hebben daar niets van gemerkt, alleen dat de mensen zo blij waren dat we er waren. ' Welcome to Egypt' hebben we vaak gehoord!
De stad is druk, vol, rommelig en soms ook vies, maar wel heel bijzonder. Reizen per metro en bus gaat perfect (ook met 3 kinderen!). Het niet toeristische deel is fantastisch. Zodra je in het toeristische gebied komt, word je voortdurend aangesproken.

met partner, Nov. 2011
Fantastische plek
Piet Hartog
Sfeer in stad
29-11-2011 Caïro met z'n 23 miljoen inwoners heeft gigantisch veel te bieden op alle gebied.

met partner, Okt. 2011
Druk,chaotisch,maar zeker de moeite waard!
Andrea.Defoin
Sfeer in stad
9-11-2011 Totaal andere wereld dan de onze.Hebben al wat ervaring met Cairo en vinden het nog steeds de moeite.Deze keer bijna geen toeristen tegengekomen wat erg comfortabel was om de monumenten te bezoeken.Mensen nog steeds erg vriendelijk en blij dat je hun land bezoekt.Opdringerige verkopers zijn gemakkelijk af te wimpelen als je vriendelijk maar kordaat nee zegt.We hebben veel de metro genomen en geen enkel probleem mee gehad.Je wordt wel enorm bekeken maar dat stoorde ons niet.Als enige westerlingen door oud Cairo gelopen,echte aanrader,totaal veilig.Met trein naar Alexandrie gegaan ,goedkoop en handig.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Caïro, we love it!!!
Ann
Sfeer in stad
2-11-2011 De drukte en files in de stad zijn gewoonweg geweldig omdat je niet weet waar je eerst moet kijken, zoveel te zien, zovele indrukken, kortom geweldig! De piramides zijn natuurlijk indrukwekkend evenals het Egyptisch Museum en de Citadel met de Mohammed Ali Moskee. Niet te vergeten de Khan El Khalili Souk! Gewoonweg fantastisch! Vier dagen zijn natuurlijk te kort, ook als citytrip! Dus we gaan zeker nog terug! Als je de kans hebt zoals ons om je 's avonds onder de locals te mengen geniet je van een onvoorstelbare gastvrijheid om nooit te vergeten, kortom UNIEK!!

met een groep, Sept. 2011
Een mooi stad