Hotel Mövenpick Elephantine Resort**** in Aswan Egypte beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mövenpick Elephantine Resort****

28 mei 2012

Hotel Mövenpick Elephantine Resort**** Aswan

Beoordelingen Hotel Mövenpick Elephantine Resort****

Elephantine Island, PO.Box 62, Aswan
Hotel Mövenpick Elephantine Resort scoort een 8,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mövenpick Elephantine Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mövenpick Elephantine Resort**** in Aswan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Mövenpick Elephantine Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel Mövenpick Elephantine Resort**** met andere accommodaties in Aswan.

3 beoordelingen over Mövenpick Elephantine Resort****

met een groep, 2010
"Mooi gelegen en rustig vriendelijke omgeving"
Mostafa
30-5-2011 Geen commentaar nodig. Alles is goed. Service vriendelijk en heel attent. Het eten heel goed verzorgd. Sanitair erg schoon. Echt 5 sterren hotel in Egypte.

met partner, Feb. 2009
"Fantastische plek"
Annette Rik-Schols
16-3-2009 Eigenlijk is het moeilijk om in woorden uit te drukken hoe mijn man en ik over dit hotel denken. Het voldoet in werkelijk alle opzichten aan onze wensen. Het enige minpuntje zijn de vliegen, maar dat is dan het wolkje aan een verder heldere hemel. Het personeel heeft er werkelijk alles aan gedaan om deze vakantie tot een groot succes te maken. Zo fijn hebben we het gehad dat we gelijk voor eind oktober opnieuw geboekt hebben.

beth
20-1-2008 na 26 x in egypte verbleven te hebben(hilton-sheraton-st.georges movenpick
luxor & sheraton alexandrië & vele in hurghada en sharm... &pyramisaeiland )
was dit het beste verblijf vnl.eten was super. Kamer mmet nylzicht prachtig en uitermate net, zeer vriendelijk personeel-vlotte bootservice en zeer vriendelijk personeel.Negatief:werken aan de gang