Hotel LTI Pyramisa Isis Island Aswan***** in Aswan Egypte beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel LTI Pyramisa Isis Island Aswan*****

5,9

28 mei 2012

Hotel LTI Pyramisa Isis Island Aswan***** Aswan

Beoordelingen Hotel LTI Pyramisa Isis Island Aswan*****

Isis Island, 60500, Aswan
Hotel LTI Pyramisa Isis Island Aswan scoort een 8,1 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel LTI Pyramisa Isis Island Aswan*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel LTI Pyramisa Isis Island Aswan***** in Aswan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 185 vakantiefoto's van Hotel LTI Pyramisa Isis Island Aswan***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Egypte. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egypte. Vergelijk Hotel LTI Pyramisa Isis Island Aswan***** met andere accommodaties in Aswan.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over LTI Pyramisa Isis Island Aswan*****

met partner, Okt. 2011
"Goed hotel"
Willem
23-10-2011 Het is een ruim hotel, gelegen op het "Groene Eiland" en bereikbaar via een motorboot die elke 15 minuten gratis van het eiland naar de oever (centrum) vaart en omgekeerd. Onze kamer had een prachtig uitzicht op de Nijl. Er kan ook in een bungalow van het hotel verbleven worden, een beetje te vergelijken met Sun Parks, maar door de rustige periode was het aantal gasten beperkt en werden deze bungalows bijgevolg niet gebruikt. Buiten zijn er twee zwembaden. Het eten was lekker en gevarieerd. Op het personeel en de service is niets aan te merken. We werden goed bediend. Voor onze vroege trip naar Aboe Simbel werd er een zogenaamde "Breakfast Box" samengesteld met daarin heel wat lekkers en drinken voor onderweg. Dit hotel is een echte aanrader, uitgenomen de Egyptische witte en rode wijn die er geschonken wordt! :-)

met partner, Apr. 2011
"Het hotel is een echte aanrader."
G.J. Rik
5-6-2011 Wij zijn hier eerder een aantal keren geweest. Was dan goed, maar tegenwoordig
ben je echt iemand waar naar geluisterd wordt. Wij deden een suggestie voor een
z.g dieethoek met aandacht voor voeding voor diabetici. Na een paar dagen was dit
georganiseerd en functioneerde het. Als er redelijk uitvoerbare wensen zijn wordt
hier naar geluisterd. Ook probeert men uit te zoeken waar men de gast een plezier kan doen. Voor een full five star hotel zijn diensten als b.v. wasgoed erg goedkoop.
Dat scheelt met de reisbagage, zeker als je 30 dagen daar verblijft.

met partner, Jan. 2011
"Voor rust en stilte moet u hier wezen"
Lida
25-1-2011 Een waar rustoord.
De meeste gasten 60plus.
Geen animatie en heerlijk rustig bij het zwembad(verwarmd)
Eten redelijk tot goed.(geen overdaad)
Voor 1 week een goed hotel,dan heb je Aswan wel gezien.
Zeker de moeite waard:koptisch kerk-Nubisch museum alles op loopafstand.

met partner, Dec. 2010
"Fantastisch"
monique.dekker
4-1-2011 Geweldig hotel, zeer luxe voor een all inn. Personeel is super vriendelijk en staat altijd voor je klaar, buffet gevarieerd en voor elk wat wils.
Wij hadden een kamer met uitzicht op de Nijl, echt helemaal af.

met een groep, Okt. 2010
"Prachtig gelegen top hotel"
VincentJJ
2-11-2010 1 nacht hier geweest, dus slechts een beperkte indruk.
Eigenlijk niets op aan te merken.
Hoewel we als een echtpaar daar waren hadden we apparte bedden...

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima"
Suzan
6-8-2010 Prima hotel. Ruime, schone kamer. Mooie ligging op het eilandje. 24 uur per dag gaat er (om de 10 minuten) een bootje van het hotel (gratis) naar het centrum en vice versa.

Zijn er 1 nachtje verbleven. Omdat we heel vroeg weer weg moesten, hebben we geen gebruik kunnen maken van het ontbijtbuffet. Kregen daarom een lunchbox mee met allerlei lekkere dingen erin. Ook kregen we per persoon nog een flesje mineraalwater mee.

Dit hotel (en Aswan) is een aanrader. Aangezien Aswan klein is, zouden wij niet langer dan 1 weekje blijven.

met partner, Feb. 2010
"Schitterende ligging, redelijk hotel"
H. Timmerman
21-2-2010 Een mooiere locatie is moeilijk in te denken, maar kies dan wel een kamer met uitzicht op de onbebouwde oever van de Nijl (en dan liefst de bovenste etage). Het hotel zelf is redelijk: duidelijk vergane glorie met wat afgetrapte kamers. Het restaurant is groot en zonder sfeer, en het eten stelt weinig voor. Het Italiaanse restaurant is een veel leukere plek om te eten, maar de kwaliteit is ook niet om over naar huis te schrijven. Voor de korte tijd dat je er zit tijdens een Egypte-rondreis is dit hotel echter al met al wel de beste optie in Aswan, ook al moet je dan met een bootje naar het centrum varen.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Prettige omgeving"
Gerard de Haan
25-2-2010 Het hotel ligt enigszins geisoleerd; je moet er met een boot heen en als je aan wal wilt idem; het hotel is dus meer een rustoord; ik zou zeggen 4 sterren naar Europese begrippen;

met partner, Dec. 2009
"Paradijs in bijzondere stad"
Hans van den Brule
10-1-2010 het is een prachtig hotel ,met verzorgde kamers. Door zijn ligging wat ver van het centrum is het toch een half uur lopen naar het stadshart. Dat is overigens best leuk.

"Leuke afwisseling na ons verblijf in Isis Luxor"
Christiaens Patrick
6-12-2009 Hotel is prachtig gelegen ,straalt een zekere rust uit zeker met het zicht op de woestijn.
Mooi verwarmd zwembad.
Aanrader na het hectisch verblijf in Luxor,om wat uit te rusten...

1 2 3 4 5 6 volgende