Beoordelingen Seymour Norte

Seymour Norte
1 beoordeling
Beoordelingen Seymour Norte
Santa Cruz (Galapagos)
Wil je weten wat anderen vonden van Seymour Norte in Santa Cruz (Galapagos)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Seymour Norte.
Seymour Norte scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Seymour Norte in Santa Cruz (Galapagos)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Seymour Norte. Je kunt 110 vakantiefoto's van Seymour Norte bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Ecuador. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Ecuador. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Seymour Norte in Santa Cruz (Galapagos).

1 beoordeling van Seymour Norte

1 beoordeling
alleenreizend, Juli 2005
"Klein maar zeeeeeer fijn!"
Bart
1-6-2011 Het eiland Seymour Norte in de Galapagosarchipel is niet groter dan 1,9 vierkante kilometer.
Dit eiland is kort gezegd, klein maar fijn!
Ik raad iedereen aan om dit eiland zeker te bezoeken!
Afhankelijk van je bezoekperiode (ik was er in juli( zie je hier nestelende Blue footed boobies, Boobies die hun paringsdans met hoge
fluittonen uitvoeren, verder heb je hier Peruvian boobies, je ziet Fregatvogels waarvan de mannetjes de grote roodkleurige krop in de keel opblazen om indruk te maken op de vrouwen,
je ziet heeel veel jonge vogels.. kortom... dit is waarvoor je naar de Galapagos komt en je loopt hier dwars tussen de nesten door! Een geweldige ervaring!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit