Vakantie Beoordelingen Lübeck Sleeswijk-Holstein (Schleswig Holstein) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Lübeck

5,9
6,4

28 mei 2012

Lübeck

Beoordelingen Lübeck

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Lübeck. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Lübeck. Ben je zelf op vakantie geweest naar Lübeck? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Lübeck scoort een 6,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Camping, 33 Hotels en 1 Pension in Lübeck. Op Zoover vind je bovendien 32 vakantiefoto's van Lübeck. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Lübeck. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sleeswijk-Holstein (Schleswig Holstein).

5 beoordelingen over Lübeck

met vrienden, Aug. 2011
"Lubeck"
Mooie verrassende b...
Sfeer in stad
22-12-2011 Mooie verrassende stad echt anders dan Nederlandse havenplaatsen. Naast mooie omgeving ook nog veel cultuur.

met een groep, Nov. 2010
"Weekend Lubeck"
Harma Klein
Sfeer in stad
25-11-2010 Wij hebben en lang weekend vertoefd in lubeck, voor mijn gevoel hadden we tijd te kort om alles te bekijken omdat er zo veel mooie dingen zijn om te bezichtigen. We waren met een groep van 7 pers. jong en oud voor ieder was er wel iets te beleven.

Jan Smets
Omgeving
25-5-2005 Héél mooie stad, met schitterende kleine straatjes en pleintjes, en mooie oude koopmanshuizen. Veel boeiende kerken in baksteengotiek. Schilderachtig gelegen aan de Trave. Groene stad. Op kleine afstand van het stranddorp Travemunde.

Lubeck is écht één van de mooiste Duitse steden.

Jan van Greven
Omgeving
4-2-2005 Uitgaan in Duitsland is, op Berlijn, Hamburg en Keulen na, een ramp. In Lübeck is het niet anders, maar wel iets beter dan in de meeste andere plaatsen.
Voor de rest is Lübeck erg leuk.

Familie, Juni 2004
Ed Zwaaf
Omgeving
25-10-2005 Lübeck is de stad van mijn jeugdherinneringen, hoewel ik geboren ben in Nederland. Luebeck: stad met honderden oude gebouwen, middeleeuwse plekken, straten, hofjes, steegjes, hoogtes en dalen, Mariënkirche, haven, Altstadt, leuke en gezellige Kneipschen, dure en goedkope, maar vooral alle uitstekende restaurants, Hotel Jensen als één van de prachtige viersterrenhotels. Ga eens eten in de "Kartoffelkeller": een belevenis! Bezoek de "Gemeinnützige": lekker duur eten. Of in de Bierkeller: prachtig houtbeslag en autenthiek restaurant. Wat dacht u van koffiedrinken in de Konditorei van Marzipanhaus Niederegger?!! En het Buddingbrookhaus is ook een aanrader om cultuur te zien. Luebeck braust!!