Vakantie Beoordelingen Damp Sleeswijk-Holstein (Schleswig Holstein) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Damp

25 mei 2012

Damp

Beoordelingen Damp

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Damp. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Damp. Ben je zelf op vakantie geweest naar Damp? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Damp scoort een 9,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Campings, 1 Vakantiepark en 1 Hotel in Damp. Op Zoover vind je bovendien 2 vakantiefoto's van Damp. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Damp. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sleeswijk-Holstein (Schleswig Holstein).
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen van bestemming Damp gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Damp achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

2 beoordelingen over Damp

met partner, Okt. 2009
"Prima Nebensaison"
S. Berger
Stranden
5-12-2009 Wir hatten uns ein gut ausgestattes Ferienhaus und die Ruhe um uns herum sehr genossen. Alle Gaststätten und Geschäfte waren geöffnet und wir hatten Glück mit dem Wetter für täglich lange Strandwanderungen. Das tropische Spassbad ist mehr was für Familien mit jüngeren Kindern, aber die Saunalandschaft und das Meerwasserhallenbad waren Klasse. Kappeln und Eckerförde sind mit tollen Restaurants und vielen kleinen Geschäften einen Bummel wert. Das Wikingermuseum Haitabu muss man sich unbedingt angucken (Ausflugtip für einen Regentag). Auch ohne "Badewetter" haben wir den Urlaub und den leeren Strand sehr genossen.

Familie, Juli 2007
"Entspannter Famielienurlaub"
Sabine Schönsee
Stranden
21-7-2008 Der Strand von Damp ist sehr lang und selbst in den Ferien wenn es boomt liegt man nicht dicht an dicht.
Mann brauch auch keine Kurtaxe zu zahlen. Damp bitete für Familien den optimalen Urlaub. Darum fahren wir schon seit 10 Jahren hierhin.