Vakantie Beoordelingen Seiffen Saksen (Sachsen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Seiffen

28 mei 2012

Seiffen

Beoordelingen Seiffen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Seiffen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Seiffen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Seiffen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Seiffen scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Camping, 9 Hotels en 1 Pension in Seiffen. Op Zoover vind je bovendien 7 vakantiefoto's van Seiffen. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Seiffen. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Saksen (Sachsen).

3 beoordelingen over Seiffen

met partner, Aug. 2010
"Leuk handhoutwerkdorpje"
slegtenhorstvan
Omgeving
1-9-2010 Seiffen bezocht vanwege het alom bekende houtsnijwerk.
Er is een werkplaats/fabriek die je kan bezoeken er zijn veel verkoop winkeltjes die erg op elkaar lijken.
Aardig dorpje om op reis te bezoeken en daarna weer door te gaan.

H.Drok
Omgeving
18-10-2005 We zijn 1 nacht op de camping geweest in begin juli 2005 op doorreis.We zijn er op heen verwezen door bewoners uit die streek. In de wijde omgeving is verder geen camping te vinden.
Een typische bergcamping; hoog, prachtige vergezichten, goed sanitair, rustig (en dat zochten we juist!)Een redelijke prijs/kwaliteitverhouding.
Voor ons een aanrader voor liefhebbers van natuur en rust.

H.Drok
Omgeving
Voor ons een aanrader voor liefhebbers van natuur en rust.