Vakantie Beoordelingen Plauen -Jössnitz Saksen (Sachsen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Plauen -Jössnitz

28 mei 2012

Plauen -Jössnitz

Beoordelingen Plauen -Jössnitz

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Plauen -Jössnitz. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Plauen -Jössnitz. Ben je zelf op vakantie geweest naar Plauen -Jössnitz? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Plauen -Jössnitz scoort een 7,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 13 Hotels in Plauen -Jössnitz. Op Zoover vind je bovendien 2 vakantiefoto's van Plauen -Jössnitz. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Plauen -Jössnitz. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Saksen (Sachsen).

3 beoordelingen over Plauen -Jössnitz

met vrienden, Juli 2011
"Fantastische plek"
Femke
Sfeer
4-1-2012 Ik ben samen met 3 vrienden op vakantie geweest naar Plauen. Met een tentje, gewoon simpel op de camping. Het weer was goed, niet te warm, niet te koud. We konden helaas niet zwemmen. De omgeving was wel heel mooi. We hebben met z'n 4en veel 'gegeocacht' zoals dat heet. We hebben wel hele mooie plekjes in de omgeving gezien! En de vakantie was erg geslaagd.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Geweldige locatie en omgeving"
s gav
Sfeer
19-6-2009 Plauen -Jössnitz Vogtland, tegen Bayern aan is een geweldige plek en omgeving te bezoeken. Ik zal iedereen aanraden een keer daar naar toe te gaan. Een mooie omgeving die ook met de fiets lekker getourd kan worden.

Het eten is uitstekend, mensen zijn vriendelijk en altijd bereid je te helpen.

met vrienden, Jan. 2008
marcus
Omgeving
22-3-2008 niet de moeite , niet veel te zien.
de omgeving is wel aardig , maar greitz , niet zo ver van plauen ,is mooier.