Vakantie Beoordelingen Königstein Saksen (Sachsen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Königstein

4,9

28 mei 2012

Königsstein vanuit de verte

Beoordelingen Königstein

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Königstein. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Königstein. Ben je zelf op vakantie geweest naar Königstein? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Königstein scoort een 7,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Campings en 3 Hotels in Königstein. Op Zoover vind je bovendien 30 vakantiefoto's van Königstein. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Königstein. Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Saksen (Sachsen).

3 beoordelingen over Königstein

9,6
met partner, Aug. 2010
"Imposante vesting"
slegtenhorstvan
Sfeer
1-9-2010 Na een bezoek aan de Bastei hebben wij deze vesting boven op een rots gebouwd bezocht.
We pakte het treintje die ons omhoog bracht terug zouden we lopen want heen is het een behoorlijke klim, echter terug begon het te hozen dus namen we toch maar het treintje.
Het is een imposant bouwwerk met in de vesting diverse museums o.a. wapens.
bovenop de vesting heb je een mooi uitzicht over het dal.
Deze vesting is het bezoeken zeker waard.

"Een majestueuze vesting "
H. v.d. Sluys
Omgeving
28-1-2009 Kònigstein is vooral bekend door zijn gelijknamige vesting. Deze staat bovenop een Tafelberg en is in de wijde omgeving zichtbaar. Gezien de omvang is het aan te raden om minimaal een halve dag uit te trekken voor een bezoek, hetgeen ook de moeite waard is. Het dorp zelf is minder fraai. Er loopt een doorgaande weg doorheen en heeft verder niet veel te bieden. Voor een verblijf in de Sächsische Schweiz zijn andere dorpen in de directe omgeving meer aan te bevelen.

met jonge kinderen, Juli 1999
"De ontdekking"
Ria
Sfeer
23-11-2009 De ontdekking van het Elbsandsteingebirge in de Sächsischen Schweiz, zal ons voor altijd bijblijven. De natuur is hier grillig maar verbazingwekkend mooi.
Zo dichtbij en nog voor velen ongekend, zeker een bezoekje waard.
Ook vanuit Dresden is dit een haalbare uitstap!