Beoordelingen Slot Wernigerode

19 mei 2013

Slot Wernigerode
Beoordelingen Slot Wernigerode
Am Schloß 1, DE-38855, Wernigerode
Wil je weten wat anderen vonden van Slot Wernigerode in Wernigerode? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Slot Wernigerode.
Slot Wernigerode scoort een 7,8 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Slot Wernigerode in Wernigerode? Op deze pagina lees je beoordelingen van Slot Wernigerode. Je kunt 1 vakantiefoto van Slot Wernigerode bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Saksen-Anhalt (Sachsen-Anhalt). Bekijk alle accommodaties in de buurt van Slot Wernigerode in Wernigerode.

8 beoordelingen over Slot Wernigerode

met partner, Mei 2013
"Mooie historische bezienswaardigheid"
Hazel
11-5-2013 Een rondleiding is erg aan te bevelen.

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Mooie burcht. Prachtig uitzicht."
Rogier
28-2-2013 Een bezoek aan de burcht stelt niet teleur, al is het al vanwege het prachtige uitzicht over de stad en haar omgeving.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Mooi kasteel."
A. Wentink
11-6-2012 Mooi kasteel om te bezichtigen.

met partner, 2012

8-6-2012 en een mooi uitzicht en op loopafstand van het stadje

met partner, Juli 2010
"Prachtig van buiten"
Hille Morel van Mou...
20-7-2010 Aangezien we een week in Wernigerode zitten en elke keer uitkijken op het slot, waren we erg benieuwd naar hoe het er van dichtbij uit ziet. We hebben een HarzCard gekocht voor 4 dagen voor 50 euro en daarmee kan je in allerlei activiteiten. Zo ook de schlossbahn (treintje met motor die je erheen rijdt) en het slot zelf. Het kost dan voor het gevoel niets, dus is het een kleine moeite om even daarheen te gaan. Treintje was leuk, slot was aardig. Van buiten is het prachtig, dat is dan ook het positieve punt. Van binnen is het erg 19e eeuws en kitcherig. We zijn dan ook in een half uur door het kasteel gelopen, maar dat was goed genoeg. Toen terug zijn we het stuk gelopen. Het is bergafwaarts dus wel goed te doen en je bent sneller terug dan als je met het treintje gaat. Hond mag mee het slot in, maar wel op goedkeuring bij de kassa. Foto's voeg ik eventueel later nog toe.

met partner, Aug. 2009
"Prachtig kasteel"
Jan
18-4-2013 Prachtig kasteel dat op een heuvel ligt en ver boven de stad uitkijkt. Het is een hele tippel om naar boven te lopen. Het kasteel is prachtig zowel binnen als buiten. Ook heb je boven een schitterend uitzicht over de Harz

met vrienden, Apr. 2005
"Prachtig kasteel"
Jan-Nelwendels
20-6-2012 Kasteel Wernigerode werd gebouwd tussen 1861 en 1883. Je kunt er met de Bimmelbahn naar toe worden gereden. Lopen gaat ook maar dat is een hele klim. Het laatste stukje naar het kasteel moet je wel lopen en dat is nog behoorlijk steil. Boven aangekomen heb je een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving. Daar staan ook enkele kanonnen opgesteld. Het kasteel doet nu dienst als museum. Je ziet schitterende zalen en meubelen. Vooral de feestzaal is uniek, wat een mooie wandversieringen.

Beste accommodaties in Wernigerode

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit