Hotel Zur Luppbode*** in Treseburg Duitsland beoordelingen 8.9 | Zoover

voorkant hotel

Beoordelingen Hotel Zur Luppbode***

Ortsstrasse 26, 38889 , Treseburg
Hotel Zur Luppbode scoort een 8,9 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zur Luppbode***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zur Luppbode*** in Treseburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Hotel Zur Luppbode*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Saksen-Anhalt (Sachsen-Anhalt). Vergelijk Hotel Zur Luppbode*** met andere accommodaties in Treseburg.

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over Zur Luppbode***

met partner, Mei 2012
"Ideaal hotel voor buitenmensen"
grpodde
20-5-2012 Tijdens hemelvaartweekend er met de motor er geweest en is ons goed bevallen.
Het hotel is ideaal als begin en eindpunt voor wandelen,fietsen(race en MTB),motorrijden of om te vissen.
De ontvangst door Dolf,Rienk en personeel is prima en er is veel met hun te overleggen.
Het hotel is wat gedateerd, maar na de historie uitleg er van door de eigenaren kijk je er met andere ogen er naar.
Kamers zijn schoon,ruim en het hoognodige is er,fijne douche,tv beetje veel duitse zenders.
Stalling voor de motor of fiets(wel een slot er op)is prima overdekt en uit zicht.
Eten is simpel maar wel goed,vers bereid en kunt in de keuken mee kijken.
Dorp of gehucht biedt weinig vertier,ook om eens buiten de deur te eten is er niet veel keus maar was met mooi weer goed toeven bij het hotel.
Dolf,Rienk en crew kunnen veel info en tips geven over de omgeving(voormalige DDR),om te bezoeken en is ideaal als je daar onbekend bent.

Verblijf is ons goed bevallen en komen zeker weer terug

met jonge kinderen, Mei 2012
"Warme sfeer, goede persoonlijke service"
Fam. Bosman
6-5-2012 Een gezellig hotel met een persoonlijke service. Verzorgde kamers en net restaurant. Het personeel is attent en spreekt merendeels Nederlands.
Er hangt een gezellige, gemoedelijke sfeer en alles is tot in de puntjes verzorgd! Ook met kinderen is het in dit hotel erg goed toeven!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Het blijft thuiskomen!"
rene_koek
5-5-2012 "Zur Luppbode" is een hotel dat me steeds weer blijft verbazen. Deze week weer een heerlijk tijd gehad. Jammer om weer weg te moeten. We hebben het dit keer wel bont gemaakt met "rekken" Door grote verrassing uit Nederland en domme pech met auto toch nog twee dagen langer geweest. Door flexibiliteit van het eigenaren en personeel is dat dan toch maar weer mogelijk hier. Waar vind je dat nog! Gelukkig hebben we al weer wat bezoekjes staan. Wat mij naast de enorme pret en gezelligheid het meeste aanspreekt is de kracht van Dolf en Rienk om jonge mensen een plek te bieden waar ze zichzelf kunnen zijn, aan het werk helpen en ondersteunen om hun sterke kanten te laten zien. en verder te ontwikkelen.Petje af mannen! De tweede Zoover award hebben jullie dubbel en dwars verdient.

met partner, Apr. 2012
"Prima uitvalsbasis om wandeltochten te maken"
paulrotteveel
19-4-2012 het hotel wordt door Nederlanders gerund vandaar dat het merendeel van de gasten Nederlamders zijn.
Het hotel is wat gedateerd maar ontbijtzaal en restaurant zien er prima en schoon uit. De kamer is nog wat Oost Duits van inrichting en zou best wat opgeknapt mogen worden. De locatie is echt het sterke punt van dit hotel aan het begin van vele wandelingen. Het nabijgelegen plaatsje Thale biedt voor de tourist ook nog van alles.

alleenreizend, Apr. 2012
"Aangenaam verblijf"
Maurice
18-4-2012 Hotel Zur Luppbode is een idyllisch niet al te groot hotel met veel charme, een goede, degelijke keuken, opgeruimde, mooie en schone kamers en personeel dat altijd klaar staat voor de gasten. En als je de stress en de hectiek van de grote stad wilt ontvluchten en gewoon lekker van de rust en de natuur wilt genieten, dan zul je je hier weldra thuis voelen. Voor mij waren het dus drie heerlijke dagen. Maurice Eichhorst.

met partner, Apr. 2012
"Voor herhaling vatbaar!"
Monique
21-4-2012 Als je een superdeluxe modern hotel verwacht, zul je telleurgesteld zijn als je hier komt.
Maar (noem ons snel tevreden) wij vonden het een heerlijk relaxed hotel. Geen poespas, gewoon: what you see is what you get. De mensen zijn erg vriendelijk, het hotel is huiselijk, en schoon, het eten is eenvoudig en lekker. De omgeving is super! (al lijkt het dorp zelf uitgestorven) Zeker voor wandelaars en geocachers een prima lokatie. (je voelt wel je kuiten na een dag wandelen...)
Leuk dat de stagiaire uit onze eigen woonplaats komt. ;-))
Wij hebben ons hier deze paar dagen erg thuis gevoeld.

met partner, Mrt. 2012
Ontbijt en diner goed

met partner, Mrt. 2012
"Sober"
Renee Sanders
5-3-2012 Het hotel ligt aan de rand van het gehucht Treseburg. De kamers zijn klein en sober ingericht. Verwacht niet te veel luxe.
De bedden zijn klein en het beddegoed is slecht. De dekbedden zijn kort en de kussens zijn niet meer dan een langerekte rol katoen.

Ontbijt is niet uitgebreid, maar voldoende.
Dineren op locatie is af te raden. Eten is zeker niet vers en smakelijk.

Hotel voldoet zeker niet aan de verwachtingen die men krijgt na het lezen van de recensies.

Pluspunten van het hotel zijn:
* ligging nabij het startpunt van diverse mooie wandelingen in de Harz.
* kamers en badkamers zijn schoon.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Leuke ervaring"
Robert Favier
4-3-2012 Leuke 4 dagen gehad, meeste medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam, behalve de vrouw die ons in de avond bediende, die was 4 dagen chagarijnig, maar dat maakte de medewerkster in de ochtend wel weer goed! Ze sliste wat, maar wat een super mens is dat.
Eten was oké ,maar we zijn toch 3 x bij de buren wezen eten, want een Duitse keuken blijft een duitse keuken en dan verschil merk je.
Ook de prijs van het eten is aanmerkelijk duurder in het hotel
Al met al goed hotel en zeker de moeite waard en 2 dagen is te kort maar 4 dagen is net goed denk ik.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Feels like home!!!!!!"
BarJoFo
9-1-2012 Wij zijn van 6 t/m 9 januari in dit geweldige Hotel geweest.
Eerst 2 nachten met z'n viertjes en toch een nacht bijgeboekt.
Toen ik de reacties van de meeste gasten las, was ik onder de indruk tot ik bij 25 november 2011 kwam;
Niet uitnodigend,personeel onvriendelijk, Oost Duitse norsheid????
Dolf, Rienk, Chiel, Regina, Sonja, Therence : Jullie doen het SUPER!!
En verder stond er dat er honden en papagaaien waren, ja Flippi de grijze roodstaard papagaai zit bij de receptie, en ik dacht we komen in de dierentuin, dat was alles er was geen enkele hond!!!!
En dan die badkamerdeur ,hallo ik douche met de deur dicht waarom moet die helemaal open????
En eten bij de buren, die bieden 60 verschillende gerechten aan dat kan nooit 100% vers zijn, en de maaltijden die wij genuttigd hebben waren dat wel en over smaak valt te twisten.
CONCLUSIE: Geloof nooit alles wat je leest, wij zijn erg tevreden en zijn ook maar gewone mensen die anderen toch in deze tijden respecteren!!!

1 2 3 4 5 6 volgende