Vakantie Beoordelingen Maagdenburg (Magdeburg) Saksen-Anhalt (Sachsen-Anhalt) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Maagdenburg (Magdeburg)

5,9
5,9

27 mei 2012

Maagdenburg (Magdeburg)

Beoordelingen Maagdenburg (Magdeburg)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Maagdenburg (Magdeburg). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Maagdenburg (Magdeburg). Ben je zelf op vakantie geweest naar Maagdenburg (Magdeburg)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Maagdenburg (Magdeburg) scoort een 7,4 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 23 Hotels in Maagdenburg (Magdeburg). Op Zoover vind je bovendien 13 vakantiefoto's van Maagdenburg (Magdeburg). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Maagdenburg (Magdeburg). Bekijk ook andere accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Saksen-Anhalt (Sachsen-Anhalt).

10 beoordelingen over Maagdenburg (Magdeburg)

6,7
met partner, Aug. 2010
"Mooie stad met veel bezienswaardigheden"
slegtenhorstvan
Omgeving
30-8-2010 Onderweg naar huis hadden we nog tijd over om deze stad te bezoeken.
Een stad met veel restauratie werkzaamheden mooie gebouwen en waar Oud (de Dom) en Modern ( de citadel ) op een steenworp van elkaar staan.
Wij hebben aan beide een bezoek gebracht en dat was het zeker waard.

alleenreizend, Juni 2010

met partner, Mei 2009
"Indrukwekkende stad"
A3B
Sfeer in stad
15-5-2012 Wij zijn er in 2009 geweest, het was erg indrukwekkend en gaan dit jaar weer eens terug om het duizend jaren park te bezoeken de stad zelf ook nog eens, met zijn mooie bouwwerken.
En naar het waterviaduckt over de Elbe.

met oudere kinderen
"Mooie nette stad"
Refrejo
Omgeving
3-5-2009 Mooie stad aan de rivier de Elbe. Veel bezienswaardigheden en winkelcentra in de stad. Aardige mensen. Gemakkelijk verbindingen met het openbaar vervoer. Stad zeker aan te raden voor een stedentrip.
Met de auto is het vanaf Utrecht 650 kilometer.

met vrienden, Jan. 2008
marcus
Omgeving
21-3-2008 ongelooflijk boeiende stad voor wie een beetje verder kijkt ; geweldige dom , ook een paar andere mooie kerken , een paar barok gebouwen en echte stalinistische architectuur.
het gedrocht van hundertwasser is de enige echte
smet op deze stad.
voor de tieners ; tokio hotel komt hier vandaan.
restaurantjes en uitgaan ; in het centrum zelf vrijwel niets , maar rond het mooie hasselbachplatz
is er wel het een en ander te vinden.
voor wie van middeleeuwse kerken houdt ; magdeburg is het centrum van de strasse der romanik , volgens mij de sterkste touristische troef van saksen-anhalt.

I.Hout
Omgeving
26-5-2007 Veel nieuwe architectuur, maar veel oude gebouwen waar veel restanten van vroeger weer ingepast zijn tijdens de restauraties. Zeer de moeite waard is de woonplaza van de architect Hundertwasser (doet aan Gaudi denken)
Moet nog veel gebeuren maar een dag rondkijken is aan te raden.

Mw Anemaat
Omgeving
19-5-2007 Mooie stad met veel parken en cultuur!Leuke terrassen en restaurantjes. Verder heel rustig.

met vrienden, Sept. 2006
Ton
Omgeving
13-9-2006 Saaie stad met weinig historische hoogtepunten, zo goed als geen uitgaansleven.
Groot pluspunt: het Maritimhotel, geweldig

alleenreizend, Juli 2006
"Halve bollen"
Ria Bertram
Omgeving
3-12-2009 De hele stad stond vol met halve bollen. Maagdenburg is ook vooral bekend door de halve bollen. Wel geinig. De echte halve bollen zijn er niet meer. In het museum zijn er alleen replica's.
De Grune Citadel van Hundertwasser was nog pas klaar op 3 oktober in het jaar dat ik er was. Het smaakt naar meer. Ik wil nog wel eens terug komen om het goed te zien. Maar ook onaf een waar hoogtepunt.
De stad was verder niet echt geweldig. De Dom mag volgens de Duitsers wereldberoemd zijn, ik kende het niet. Er staat ook een beeld van Maarten Luther, voor de liefhebbers
De jahrhunderttor in het Elbauenpark was geweldig. Een soort natuurkundemuseum waarbij men overal mocht aankomen. Ik voelde me weer kind en speelde met alles wat me aangeboden werd. Het park is zeer groot en ook buiten kun je leuk spelen. Het is niet gratis, maar dan heb je ook wat. Het is te groot en er is te veel te doen voor een dag.

Peter
Omgeving
4-3-2005 Rusige, enigszins ingeslapen stad.
Je kan zien, dat hier e.e.a. gebeurd in in het verleden. Oude stadsmuur is nog hieer en daar intact. Men werkt aan herstel van het aanzicht. Pas op met parkeren : dat kan in feite alleen maar op de parkeerplaatsen. (meestal gratis)
Veel water in de buurt. Rondvaart aan te raden. Geen aanrader voor "tieners".