Vraag en Antwoord Saksen-Anhalt (Sachsen-Anhalt)

Meer info over Hause Forel (0 reacties)
Vakantiehuis Hause Forel
Corina Paans
13-1-2013
Zou u mij meer info m.b.t. adresgegevens / website enz kunnen geven? ik ben erg geintreseerd maar kan niks op internet vinden over deze woning? Bijvoorbaat dank!

reservering (0 reacties)
Hotel auf der Hohe
Chris Kints
27-5-2011
beste lezer, zou u mij kunnen bevestigen dat ik een reservering heb staan van 4 t/m 7 augustus 2011 2 personen, ikheb diverse mails gestuurd maar nog geen bevestiging gehad groet Chris

roken (1 reacties)
Hotel auf der Hohe
karen buijing
14-5-2011
mijn man heeft een allergie voor tabaksrook.mag er in het hotel worden gerookt?

John en Leonie
18-5-2011
Hallo, Er mag in het hotel alleen in de bar gerookt worden en verder nergens! Personeel rookt niet en de bar wordt goed gelucht! Groet, Leonie

roken (1 reacties)
Pension Felsengrund
mari
10-8-2010
mag je op de kamers ook roken?

patrick
19-1-2011
je mag niet roken, maar een tip ga er niet heen, al die goede reacties zijn niet echt.

treinstation (0 reacties)
Hotel Parkhotel Bad Schmiedeberg
G.Groot Wassink
25-6-2010
waar ligt het dichtsbijzijnde treinstation

Vak. in de zomer in dit park (3 reacties)
Vakantiepark Hasseröder**
B. Metzelaar
26-2-2010
Ik ben erg enthousiast geworden over dit park aan de hand vd beoordelingen en foto's. Maar vraag me af wanneer ik hier in de zomer kom met onze 2-ling, van dan net 7 jr., is er dan buiten ook genoeg vermaak voor de kids? Zijn er bv. ook speeltuintjes buiten? Misschien een plek (veldje) waar ze eventueel een balletje kunnen trappen? Ik haal er een beetje uit, dat het "vermaak", zwembad en speeltuin, zich allemaal binnen afspeelt. Maar wat als het heel mooi weer is, dan wil je toch niet aldoor onderdak zitten? En welk huisje zou je het best kunnen zitten om wel zo dicht mogelijk bij het zwembad, ect. in de buurt te zitten. We komen met 2 volw. en 2 kinderen. (als we komen)

Yasmijn
28-2-2011
Hallo, Wij gaan in de mei vakantie en ik heb voordat ik ging boeken een folder en plattegrond gevraagd van het park zodat ik aan kon geven welk huisje we het liefst willen. Kan gewoon via de mail.

a.ermens
1-3-2012
Wil graag het juiste adres en de postcode van het park weten

Yasmijn
29-12-2012
Op de website staan alle adres gegevens. Wij zijn hier ook geweest en ik vond het heel leuk. toen wij er waren was het niet druk. De huisjes staan idd dicht op elkaar maar als je de plattegrond even goed bekijkt dan pik je er zo een huisje uit dat niet te dicht met het terras op de buren zit.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit