Beoordelingen Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle****

19 mei 2013

Naturferienhaus Luppbodemühle****
Beoordelingen Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle****
Mühlberg, D-06507, Allrode (Harz)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle**** in Allrode (Harz), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle scoort een 8,8 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle**** in Allrode (Harz), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Saksen-Anhalt (Sachsen-Anhalt). Vergelijk Appartement Naturferienhaus Luppbodemühle**** met andere accommodaties in Allrode (Harz).

14 beoordelingen over Naturferienhaus Luppbodemühle****

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Voor herhaling vatbaar"
joek
23-9-2012 Het huis was heel mooi en rustig gelegen, en zeer compleet en netjes ingericht. Geen allegaartje van oude spullen, zoals je vaak tegenkomt, maar nette, nieuwe, frisse meubels, compleet en bijpassend servies, en van alle gemakken voorzien. Een uitgebreide en heerlijke boekenkast met veel leesvoer over de lokale geschiedenis, gebruiken en omgeving. Het was onze eerste keer op vakantie als gezin (2 volw, 1 baby), en goed te doen. 's Morgens lekker buiten ontbijten in de sfeervolle, ruime tuin, op het terras over het beekje. Mooie wandelwegen, direct vanaf de deur, en makkelijk te doen met de draagzak met baby. Zeker iets om vaker naartoe te gaan!Ook de huurperiode is goed geregeld, gewoon van vrijdag tot en met vrijdag, geen onhandige midweeks of lange weekenden met halve aankomst en vertrekdagen. Ik begreep dat er ook een meditatieruimte komt in de gemeenschappelijke hal, dat past prima bij de vriendelijke, natuurlijke en ontspannende filosofie van het aardige eigenaarsstel.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Prachtige lokatie!"
greinders
11-10-2012 Zeker een aanrader voor een heerlijke vakantie!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Fantastisch plek"
Van den berg
14-8-2012 De ligging van het appartement is geweldig om te wandelen ,ook om uit te rusten van het drukke in het dagelijkse bestaan.
De omgeving is geweldig als van de natuur houdt,je zit midden in het bos dus de winkels zijn dus niet in de buurt.
Je zit er een eind van af maar dat is niet erg want de winkels zijn tot 20.00 open.
De eigenaren van het appartement zijn heel vriendelijk en behulpzaam als het aan geeft we hadden een heel goed contact met ze,als we ze tegenkwamen want ze lieten je ook vrij om ding te om het huis(buiten zitten lezen)
Er is geen restaurant in de buurt dat moet je in het dorp doen.
Het kwaliteit van het appartement is geweldig alles zit erin.
De prijs voor het appartement is in verhouding heel goed voor alles wat je krijgt.
De kamers zijn erg schoon de bedden worden tussentijds ook nog verschoont en de handdoeken ook nog gewisseld.
We kunnen niet oordelen over het kindvriendelijkheid van het appartement en de omgeving want we waren met 5 volwassen.

met partner, Juli 2012
"Stap in de rustgevende wereld van de HARZ"
Freek en Ingrid
29-7-2012 De Luppbodemuhle is een baken van rust, in een nog zeer oorspronkelijke natuurlijke omgeving. Het huis ademt een rustige atmosfeer uit. De tuin en de directe omgeving zijn zonder enige opsmuk maar eerlijk en heerlijk om tot jezelf te komen.
Er is voldoende documentatie aanwezig om je verblijf sportief en cultureel in te vullen. We hebben Paul en Erna als een plezierige gastheer en gastvrouw ervaren.

met partner, Juli 2012
"Rust en comfort in optima forma"
CE Kornaat
19-7-2012 Na een zeer hartelijke ontvangst genoten van de rust (zowel in het huis als buiten). In het zeer ruime appartement is alles wat je maar nodig hebt voorhanden en ook qua properheid is het dik in orde. Perfect wandelgebied voor diegenen die niet op massatoerisme zitten te wachten.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Heerlijk groen en rustig."
Ronald Vergeer
2-8-2012 Prachtig, modern ingericht en zeer ruim verblijf, voorzien van alle luxe.
Zeer rustige omgeving. Prachtig startpunt voor wandelingen. Op korte afstand genoeg te doen en te zien.

met een groep, Jan. 2012
"Geweldige accomodatie!"
Yvonne
16-1-2012 Prachtige omgeving met veel outdoor-mogelijkheden!
Ruim, licht, schoon en fraai ingericht appartement!
Voor rust een ideale plek.

met een groep, Jan. 2012
"Oase van rust in de prachtige Harz"
mleyden
7-2-2012 Appartement Naturferienhaus Luppbodemuhle in Allrode (Harz) is een heerlijke plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Prachtige wandelroutes lopen direct langs het huis. Gedetailleerde routekaarten zijn in het huis aanwezig en de eigenaar is zeer bereid om allerlei tips te geven over mooie plekken in de omgeving. De ruime zitkamer en keuken zijn geschikt voor een groot gezelschap.
We werden zeer gastvrij ontvangen door de eigenaren.
Prima bedden.

met partner, Okt. 2011
"Super plek"
J. Mollink
13-12-2011 De accomodatie is zeer ruim en prettig/comfortabel ingericht. Van alle gemakken voorzien.
De omgeving is prachtig. We waren er in de herfst en dan kom je ogen tekort. Al die mooie herfstkleuren. Vanuit het appartement kijk je zo de mooie natuur in. Er zijn mooie wandelgebieden naast de deur.
Geweldige omgeving om tot rust te komen.
En wat misschien nog het belangrijkste is; de eigenaren Paul en Erna zijn zeer gastvrij en doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken.

"Eindelijk weer rust in het hoofd"
Fam. Meinsma
29-9-2011 Wil je rust, ga naar Allrode. Wij als gezin (3 kinderen 2,5,8 jaar) dachten wij willen als gezin samen zijn in de zomervakantie. En dachten wel: kunnen wij zoveel rust (dat was ons voorspeld) handelen....en dat konden wij. Wat een bijzondere ervaring. Verstilt dat is het woord werden wij allen van de omgeving en gecharmeerd waren wij van de eigenaren Erna en Paul. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor natuurliefhebbers: of je nu wandelt fietst, klimt of vliegvist je kunt goed aan je trekken komen, verrassend veel mogelijkheden voor de kinderen ook wanneer je de moeite neemt om in de omgeving zaken te verkennen, kabelbaan en door de bomen klimmen, een oud fort Regensburg, Western Stad en maar uberall: Sehr Gemutlich: bijvoorbeeld een fischereischein kost nogal wat werk in andere delen van Duitsland. Hier gewoon naar de plaatselijke VVV en 40 euro voor 3 dagen vissen op een rivierlengte van zo'n 23-30 km is geweldig, mooie visstand aan beekforellen leverde prachtige momenten op.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit