Hotel Heppenheimer Hof in Worms Duitsland beoordelingen 6.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Heppenheimer Hof

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Heppenheimer Hof

Im Gehrchen 8 , 67551, Worms
Hotel Heppenheimer Hof scoort een 6,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Heppenheimer Hof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Heppenheimer Hof in Worms, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Heppenheimer Hof met andere accommodaties in Worms.

1 beoordeling van Heppenheimer Hof

1 beoordeling
"Sfeerloos hotel"
peter
29-7-2011 Het hotel ligt in een dorpje waar niets is behalve een supermarkt (ligt wel naast het hotel). Je kunt eten in het hotel maar dat vonden we er zo ongezellig uitzien dat we maar met de auto naar een dorpje verderop gegaan zijn voor het diner. Toen we terugkwamen bleken er toch wel een paar mensen in het restaurant te zitten. Bij het ontbijt de volgende dag (19 juli) waren we wel de enige voor het ontbijt. Het ontbijt (5 euro pp) wat overigens goed. Wij hadden een vier persoons familiekamer geboekt maar dat wil ik je afraden want de slaapbank was erg oncomfortabel. Ik heb mijn dochter uit haar bed gehaald en op de slaapbank gelegd want haar rug kan waarschijnlijk meer hebben dan de mijne. Kortom, geen slecht hotel maar het is vast mogelijk om een leuker en beter hotel te vinden.