Hotel Park Plaza Trier**** in Trier Duitsland beoordelingen 8.8 | Zoover

Hotel Park Plaza Trier**** Trier

Beoordelingen Hotel Park Plaza Trier****

NIKOLAUS KOCH PLATZ 1, 54290, Trier
Hotel Park Plaza Trier scoort een 8,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Park Plaza Trier****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Park Plaza Trier**** in Trier, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Park Plaza Trier**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Park Plaza Trier**** met andere accommodaties in Trier.

27 beoordelingen over Park Plaza Trier****

met partner, Apr. 2012
"Erg goed hotel"
Hilbrand
11-4-2012 Erg goed hotel in het centrum van Trier. Behoorlijke grote kamer en een echte douche i.p.v. douchen in een bad. Parkeren in de parkeergarage kost € 14 per dag maar en in het hotel zijn tussentijdse uitrijkaarten te verkrijgbaar. Conclusie; gewoon een goed hotel voor een keurige prijs!

met partner, Dec. 2011
"Prima hotel voor city trip"
M. Budel
21-12-2011 Wij verbleven hier een weekend rondom kerst. Fantastische ligging aan de rand van het winkel/voetgangersgebied, makkelijk te bereiken via snelweg en prima parkeergelegenheid onder/naast het hotel. Verder echt prima hotel maar niet extra bijzonder of zo. Schoon en correct, personeel mocht soms wat vriendelijker en wij hadden een arrangement met 1 keer avondeten, maar dat was niet bijzonder. Bedden inderdaad wat hard. Voor een weekend zouden we hier zo weer boeken.

met partner, Nov. 2011
"Wat een topper!!!"
Agnes en Roger
22-11-2011 Wij zijn 2 weken geleden in Trier geweest. Het Park Plaza hotel is TOP. Goede lokatie, prima kamers (wij hadden een junior suite), fantastisch ontbijt. A la carte eten in het hotel is ook zeer goed te doen. Hier gaan wij vast nog een keer heen.

met partner, Okt. 2011
"Uitstekend hotel midden in het centrum"
Hans
7-11-2011 Hotel Park Plaza**** is een prima hotel midden in Trier. Je stapt zo uit de voordeur hartje centrum binnen!
Auto in de parkeergarage (€ 14,00 per dag) en jebt deze niet meer nodig.
Ontbijt prima, diner zat bij ons inbegrepen, maar je kan zo lekker eten in de stad zelf!
Een echte aanrader!!!!

"Fantastisch Hotel"
E.H.G.
26-8-2011 Wij zijn al vaker in Trier geweest, het hotel dat wij vaker bezochten was volgeboekt, uitgeweken naar Park Plaza, helemaal TOP middenin het centrum, parkeergarage onder het Hotel ,inrichting erg leuk, kamers schoon en royaal, eten prima in orde met mooi weer buiten ontbeten. Volgende maal Trier zal weer Park Plaza worden.

"Leuk hotel"
dineke
14-7-2011 goed hotel, perfecte ligging midden in de stad trier, ontbijt degelijk. kamers waren tip top in orde behalve de kussens die voor geen meter liggen, en de schoonmaaksters die zo maar binnen komen denderen, dus wel even een kaartje aan de deur hangen.

trier is voor een dag of drie een hele leuke plaats om te verblijven veel historie en winkels, de dom is een aanrader

met partner, 2011
"MIDDEN IN DE STAD PERFEKT !!!!"
Hans Hofstede
18-4-2011 Zeer goed hotel, fraai in Romeinse Steil met veel
details, ondanks redelijk nieuw hotel.
Midden in de stad, boven parkeergarage.
Shopping Hotel bij uitstek !!!

alleenreizend, Apr. 2011
"Gunstige ligging t.o.v. centurm"
Marijke
11-4-2011 Een goed verzorgd hotel. Bedden zeer hard (hebben nieuwe matrassen). Hotel ligt in het centrum. Parkeergarage naast het hotel, waar men voor € 14,- per dag kan parkeren. In de directe nabijheid van het hotel zijn vele restaurants beschikbaar.

met een groep, Nov. 2010
"Prachtige kamers, prima ligging"
pimengerda
10-12-2010 Wat een mooi hotel met prachtige kamers en zeer vriendelijk personeel.
Ontbijten met zalm en champagne, het kan niet op!
Het hotel ligt echt in het centrum, alle bezienswaardigheden op loopafstand.

met partner, Nov. 2010
"Zeer goed hotel midden in t centrum"
Sijbers
7-11-2010 Via een aanbieding bij TO hadden we een kamer geboekt inclusief ontbijt voor 2 nachten. We hadden een zeer fijne kamer met 2 bedden die we tegen elkaar aan konden schuiven. Uitkijk op een geliefd restaurant met veel gasten tot laat in de avond. Gezellig als je zelf nog wakker bent, maar met het raam dicht totaal geen geluidsoverlast meer. Rustig en goed geslapen. Een zeer compleet , uitgebreid en lekker onbijt met alles erop en eraan, zelfs met bubbels.
Parkeergarage onder het hotel met een eigen ingang naar de hotelliften a 14 euro p/d aan receptie af te rekenen bij vetrek zodat je meteen weg kan met een uitrijkaartje.