Hotel Eurener Hof**** in Trier Duitsland beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel Eurener Hof**** Trier

Beoordelingen Hotel Eurener Hof****

Eurener Straße 171, 54294, Trier
Hotel Eurener Hof scoort een 9,0 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Eurener Hof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Eurener Hof**** in Trier, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Eurener Hof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Hotel Eurener Hof**** met andere accommodaties in Trier.

11 beoordelingen over Eurener Hof****

9,6
met partner, Apr. 2012
"Prima hotel met klassiek Duitse inrichting"
Desiree
1-5-2012 Eurener hof is een prima hotel met zeer schone, ruime kamers die traditioneel Duits (veel licht hout) zijn ingericht. We hadden een comfort kamer met badjassen en enorme handdoeken voor de Sauna.

Ontbijtbuffet van zeer goede kwaliteit (verse croissants, meerdere soorten muesli, verse jams). Het eten 's avonds was prima maar in verhouding met de restaurants in Trier centrum wat hoger in prijs. Heerlijke wijnen en prima bediening.

Zeer mooi en rustig sauna complex.
Enige minpuntje, we hadden een rustige kamer gevraagd met bad en kregen een kamer aan een drukke straat met douche. Als je het raam gesloten hield was het straatgeluid niet heel erg, maar de kamers waren erg warm dus was het kiezen tussen frisse lucht en stilte.

met partner, Nov. 2010
"Fantastisch hotel!"
Linda
7-11-2010 Het hotel beantwoordde op elk gebied aan onze verwachting. Alleen de ligging is minder pitoresque dan verwacht, want er is geen uitzicht op de moezel. Het eten is zeer lekker, de kamers smaakvol ingericht en de welness alles er op en er aan. Er is een mooi wandelgebied op 1km van het hotel. Parkeren in Trier is gemakkelijk en niet duur.
Trier heeft veel te bieden op gebied van cultuur, winkels en gezelligheid.
Wij plannen volgend jaar al een nieuw bezoek aan dit hotel.

met partner, Juli 2010
"Degelijk Duits hotel"
Jaap van Roon
2-8-2010 Hotel Eurener Hof heeft (nog) de degelijke uitstraling van een ouderwets hotel met diverse bijzondere voorwerpen in de gangen. Maar op de verdieping waar wij logeerden werd ook nieuw en modern (mooi) sanitair aangebracht.
De service is prima en de keuken geweldig. We gebruikten zondag het afwisselende zesgangendiner voor Euro 28, maar ook het ontbijt is de moeite waard. Sauna ziet er fraai uit, maar is (geheel) onder de grond.
Vanuit het hotel is zeer regelmatig een busverbinding (lijn 1 of lijn 81) naar Trier; een driedaagse Triercard voor OV + enkele overige kortingen kost Euro 19.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Eurener Hof**** bij:

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Heerlijk ontspannen"
Marretje
3-9-2009 Een echt duits hotel. De inrichting is klassiek licht eiken. Het is een zeer schoon hotel. Het ontbijt is echt perfect. Keuze uit bijv. meer dan 8 soorten musli!!! 5 verschillende soorten vruchtensap en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Wij sliepen in de suite, die was echt groot met een zeeeer grote badkamer en ook de slaapkamer was groot, de woonkamer iets kleiner en een heerlijk dakterras. De sauna en welness waren fantastisch.
Als je 's ochtends je kamersleutel af gaf vroeg men of je wilde reserveren voor het diner. Dit was geen overbodige vraag want het restaurant (roken en niet roken) was echt afgeladen. Maar als je zei dat het nog niet wist was dat ook prima. 5 minuutjes met de auto en je zat midden in het centrum van Trier. Prima hotel!

"Geweldig hotel"
Marja Kleihorst
26-11-2008 Dit is n heerlijk hotel waar je je meteen thuis voelt.Het ziet er heel gezellig uit.Het hele hotel in kerstsfeer.Smaakvol.Het hotel ligt te ver weg van Trier,maar met bus 1(voor de deur)ben je met 15 min.in Trier.Parkeren in Trier geen probleem.Service is uitstekend.Personeel is top.Het loopt daar als n trein.Avond-eten helemaal goed, smaakvol.Ontbijt is super.Wat er allemaal niet staat.Wij hebben niet gegeten maar gevr...
Wij hadden de standaard-kamer.Prima.Brandschoon.Leuk zwembadje en n prima sauna-gebeuren.De prijs wat wij betaalden is prima.Het is het zeker waard.
We komen graag nog ns n keer terug.

met partner, Okt. 2008
"Uitstekend hotel"
jahnjahn
17-10-2008 Dit is een prima hotel. Zeer ruime kamer in duitse stijl (blank eiken, donzen dekbedden e.d.). Groot balkon. Keurig personeel, goed restaurant. 2 nachten geweest, ook gedineerd. Restaurant was nagenoeg volbezet op een dinsdag en woensdag. Keuken is prima en bediening van ouderwetse klasse. Maak geen gebruik van volpension; je krijgt dan op zich goede gerechten, maar je kan beter gewoon van de kaart bestellen.
Het ligt op ong 2 km van het centrum van Trier in een dorpje dat is vastgegroeid aan Trier.
We hebben geen gebruik gemaakt van de Wellnes. Dit ziet er wel fraai uit.
Niet doen als je van modern design houdt

"Prima Hotel"
Joke Klaasens
10-9-2008 Dit familiehotel gaan wij zeker nog een keer bezoeken. Zelden zulk aardig
personeel meegemaakt. De kwaliteit van het ontbijt:FANTASTISCH van het avondeten:prima. De kamers ruim, goed uitgerust en behoorlijk geluidsdicht.

Desiree
5-5-2008 We zijn 1 nachtje in Eurener Hof verbleven met diner en ontbijt. Service was perfect: vriendelijke ontvangst en anticiperend personeel met een echte glimlach.

De kamer ( met een typish Duitse inrichting) was prima met een zeer aangenaam bed van 2 meter breed! Het uitzicht was geweldig, mede doordat onze kamer op de hoek zat waardoor het terras erg beschut en vrij lag.

Het ontbijt was werkelijk super; ruime keus aan vers fruit, ontbijtgranen en allerhande beleg en broodjes. Het diner was ook heerlijk en heel redelijk geprijsd voor een 4* hotel.

Ligging tov van Trier en uitvalswegen goed; het ligt aan de andere kant van het water en dus in de luwte van Trier zelf.

We zullen zeker nog vaker te gast zijn in dit hotel!

Patricia Althoff
4-5-2008 Wij zijn hier twee dagen geweest en we vonden het fantastisch. Waar je anders 2 weken vakantie voor nodig hebt hebben wij hier in 2 dagen gevonden. Ontspanning, gastvrijheid, verwennerij en noem maar op. In een woord " geweldig".

met partner, Juni 2007
Fam. Braem
21-3-2008 Ben eigenlijk nogal verbaasd dat dit hotel nog geen beoordeling kreeg. Na ons 9de bezoek aan dit hotel zou ik durven zeggen dat we specialisten aan het worden zijn. Het hotel is voor ons synoniem voor rust, onthaasten, genieten, verwend worden en lekker eten. Het ontbijt is zeer uitgebreid en het restaurant top in de streek. Het familiale van het hotel geeft een speciale toets aan het geheel en het feit dat we al elke keer dezelfde personeelsleden terug vinden is een teken dat ook zij op een goede stek zitten. Voor ons is het Eurener Hof zijn 4 * zeker waard. De streek en de leuke stad Trier maken het voor ons af. We komen dus zeker nog een 10de maal en meer terug.